این مطلب در 1393/11/29 21:56:26 نوشته شده است و در 1393/11/29 21:58:00 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
ساغر تو که باید الان مرده بودی چرا حرف میزنی؟[/div][/quote]
چرا باید مرده بودم ؟ جای تورو تنگیدم مگه:|
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
چرا باید مرده بودم ؟ حایلی تورو تنگیدم مگه :|[/div][/quote]
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟
اویه
شام منو خورده بودی
از کی تاحالا حرفای رهام معتبر شده !!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ا[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟[/div][/quote]
از کی تاحالا حرفای رهام معتبر شده !! :D
اویه
شام منو خورده بودی
حرف از این منطقی تر تا حالا نشنیده بودم درود بر شرفت
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ا[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟[/div][/quote]
از کی تاحالا حرفای رهام معتبر شده !! :D[/div][/quote]
حرف از این منطقی تر تا حالا نشنیده بودم درود بر شرفت :icon_10:
اویه
شام منو خورده بودی
از وقتی که گفت دیگه انجمن نمیاد
ولی من دیدمش چند روز پیش تو انجمن
برای رفیقا میام
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ا[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
اویه
شام منو خورده بودی
از کی تاحالا حرفای رهام معتبر شده !! :D[/div][/quote]
از وقتی که گفت دیگه انجمن نمیاد
ولی من دیدمش چند روز پیش تو انجمن
برای رفیقا میام
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]:icon_6:[/div][/quote]
چیه عزیزم چرا عصبی شدی برات خوب نیست خونسرد باش [/div][/quote]
این غربی رو ول کن
بزار تو حال خودش باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.