ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون
با عرض پوزش اون دومین غولی که گفتی یه سرور فارمم بود
خوب دیگه حالا یه غول فارم کردی، شاخِ غول که نشکستی
...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]8-) منقرض شدن. منقرض هم نشده باشن، بن شدن. :P[/div][/quote]
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون:mrgreen:[/div][/quote]
با عرض پوزش اون دومین غولی که گفتی یه سرور فارمم بود :icon_3:
:icon_4:[/div][/quote]
خوب دیگه حالا یه غول فارم کردی، شاخِ غول که نشکستی :icon_14:
خوب اگه انجمن میومدی، با مرکزیِ قدیمت بیا. بچه ها بشناسنت.
البته من 10سِرور بعدش اومدم. اینایی که میگی رو ندیدم.
والا من یه شیطونی کردم 2 سال پیش اکانتمو بستن الان بهشون پ دادم شاید باز کنن...شما 10 تا سروره بازی کردی چیزیم برنده شدی؟
مگه این بازی جایزه هم داره؟
به حقِّ چیزای ندیده
...
[quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بالاخره حسامی یا حامد؟ :icon_10:[/div][/quote]
حسامم حامد اهل پیام بازی نبود[/div][/quote]
:icon_2:
[/div][/quote]
والا من یه شیطونی کردم 2 سال پیش اکانتمو بستن الان بهشون پ دادم شاید باز کنن...شما 10 تا سروره بازی کردی چیزیم برنده شدی؟[/div][/quote]
به حقِّ چیزای ندیده
والا من یه شیطونی کردم 2 سال پیش اکانتمو بستن الان بهشون پ دادم شاید باز کنن...شما 10 تا سروره بازی کردی چیزیم برنده شدی؟
به حقِّ چیزای ندیده
همون کتیبه و ...بازیکن حرفه ای هستی یا همینطور تو هر سرور ثبت نام میکنی ببینی چه خبره
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بالاخره حسامی یا حامد؟ :icon_10:[/div][/quote]
حسامم حامد اهل پیام بازی نبود[/div][/quote]
[/div][/quote]
والا من یه شیطونی کردم 2 سال پیش اکانتمو بستن الان بهشون پ دادم شاید باز کنن...شما 10 تا سروره بازی کردی چیزیم برنده شدی؟[/div][/quote]
به حقِّ چیزای ندیده
:icon_2:[/div][/quote]
همون کتیبه و ...بازیکن حرفه ای هستی یا همینطور تو هر سرور ثبت نام میکنی ببینی چه خبره:mrgreen:
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون
وحید؟کدوم سرور؟
آره فکر کنم 15 بود
######
[quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]8-) منقرض شدن. منقرض هم نشده باشن، بن شدن. :P[/div][/quote]
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون:mrgreen:[/div][/quote]
وحید؟کدوم سرور؟[/div][/quote]
آره فکر کنم 15 بود
وحید؟کدوم سرور؟
آره فکر کنم 15 بود
جالبه..این تو سرور 9 نفر دوم سرور بود استاد تاریخم هست
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]8-) منقرض شدن. منقرض هم نشده باشن، بن شدن. :P[/div][/quote]
وحید؟کدوم سرور؟[/div][/quote]
آره فکر کنم 15 بود[/div][/quote]
جالبه..این تو سرور 9 نفر دوم سرور بود استاد تاریخم هست:D
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]منم نمیشناسمتون :icon_3:
خب سرور نه تموم شده تو لیست هیچکی نی :mrgreen:[/div][/quote]
هعی ..دلم تنگ شده منم اینجا غریبم:cry:
این مطلب در 1393/11/20 23:37:32 نوشته شده است و در 1393/11/20 23:38:54 ویرایش شده است .
روزی همه مان افسانه میشویم
نسلمان فراموش میکنند که ما وجود داشته ایم...
[quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]منم نمیشناسمتون :icon_3:
خب سرور نه تموم شده تو لیست هیچکی نی :mrgreen:[/div][/quote]
هعی ..دلم تنگ شده منم اینجا غریبم:cry:[/div][/quote]
من مرد تنهای انجمنم//مهر مسدودی رو لبم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.