ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]8-) منقرض شدن. منقرض هم نشده باشن، بن شدن. :P[/div][/quote]
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون:mrgreen:
خوب اگه انجمن میومدی، با مرکزیِ قدیمت بیا. بچه ها بشناسنت.
البته من 10سِرور بعدش اومدم. اینایی که میگی رو ندیدم.
...
[quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بالاخره حسامی یا حامد؟ :icon_10:[/div][/quote]
حسامم حامد اهل پیام بازی نبود[/div][/quote]
:icon_2:
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون
با عرض پوزش اون دومین غولی که گفتی یه سرور فارمم بود
######
[quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]8-) منقرض شدن. منقرض هم نشده باشن، بن شدن. :P[/div][/quote]
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون:mrgreen:[/div][/quote]
با عرض پوزش اون دومین غولی که گفتی یه سرور فارمم بود :icon_3:
:icon_4:
والا من یه شیطونی کردم 2 سال پیش اکانتمو بستن الان بهشون پ دادم شاید باز کنن...شما 10 تا سروره بازی کردی چیزیم برنده شدی؟
[quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بالاخره حسامی یا حامد؟ :icon_10:[/div][/quote]
حسامم حامد اهل پیام بازی نبود[/div][/quote]
:icon_2:
[/div][/quote]
والا من یه شیطونی کردم 2 سال پیش اکانتمو بستن الان بهشون پ دادم شاید باز کنن...شما 10 تا سروره بازی کردی چیزیم برنده شدی؟
با عرض پوزش اون دومین غولی که گفتی یه سرور فارمم بود
وحید؟کدوم سرور؟
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]leftovers[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div]8-) منقرض شدن. منقرض هم نشده باشن، بن شدن. :P[/div][/quote]
ای بابا..خدانکنه چه غولایی تو سرور بودن..احمد فایتر..وحید تمنا..سیامک..البته رفتن به زندگیشون برسن شایدم زن گرفتن بعید نیس ازشون:mrgreen:[/div][/quote]
با عرض پوزش اون دومین غولی که گفتی یه سرور فارمم بود :icon_3:
:icon_4:[/div][/quote]
وحید؟کدوم سرور؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.