این مطلب در 1393/11/16 14:53:09 نوشته شده است و در 1393/11/16 14:54:02 ویرایش شده است .
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کی میخواد اسپم بده؟ :icon_10:[/div][/quote]
چطور مگه :icon_10:[/div][/quote]
میخوام ببینم دکمه گزارش کار میکنه یا نه :icon_10:[/div][/quote]
الان میخوای تستش کنی یا بعدا ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
رو همین نقل تست شد :icon_1:
بازم اکانت داری؟ :icon_10:
نه اکانتم کجا بود ؟؟؟ میگم به رهام بگم داره از مولتی هاش دو تا اکانت بده ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کی میخواد اسپم بده؟ :icon_10:[/div][/quote]
رو هم نقل تست شد :icon_1:
بازم اکانت داری؟ :icon_10:[/div][/quote]
نه اکانتم کجا بود ؟؟؟ میگم به رهام بگم داره از مولتی هاش دو تا اکانت بده ؟؟؟ :icon_10:
بیخیال گناه داری دلم نمیاد به کلیپس رو بندازی گزارش ندادم
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کی میخواد اسپم بده؟ :icon_10:[/div][/quote]
نه اکانتم کجا بود ؟؟؟ میگم به رهام بگم داره از مولتی هاش دو تا اکانت بده ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
بیخیال گناه داری دلم نمیاد به کلیپس رو بندازی گزارش ندادم :icon_10:
بیخیال گناه داری دلم نمیاد به کلیپس رو بندازی گزارش ندادم
دمت گرم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کی میخواد اسپم بده؟ :icon_10:[/div][/quote]
نه اکانتم کجا بود ؟؟؟ میگم به رهام بگم داره از مولتی هاش دو تا اکانت بده ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
بیخیال گناه داری دلم نمیاد به کلیپس رو بندازی گزارش ندادم :icon_10:[/div][/quote]
دمت گرم :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.