جرات داری بیا اتحاد شیرا همون تحت حمایت که باشی صفرت میکنن
خخخخخ باو اتحاد شما یه چیز دیگست میدونم
فقط یه چیزی مجموع جمعیت کل اعضای اتحادتون تو تمام سرور هایی که بازی کردید به جمعیت اکانت من تو 28 نمیرسه تازه 21 بماند که دو برابر 28 جمعیت داشتم...اصن نیرو هم که بحثش رو نمیکنم گناه دارید خیلی اختلاف طبقاتی نمایان میشه
######
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_10:جرات داری بیا اتحاد شیرا همون تحت حمایت که باشی صفرت میکنن:lol::lol:[/div][/quote]
فقط یه چیزی مجموع جمعیت کل اعضای اتحادتون تو تمام سرور هایی که بازی کردید به جمعیت اکانت من تو 28 نمیرسه تازه 21 بماند که دو برابر 28 جمعیت داشتم...اصن نیرو هم که بحثش رو نمیکنم گناه دارید :D خیلی اختلاف طبقاتی نمایان میشه :icon_4:
----
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_10:جرات داری بیا اتحاد شیرا همون تحت حمایت که باشی صفرت میکنن:lol::lol:[/div][/quote]
----
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
فقط یه چیزی مجموع جمعیت کل اعضای اتحادتون تو تمام سرور هایی که بازی کردید به جمعیت اکانت من تو 28 نمیرسه تازه 21 بماند که دو برابر 28 جمعیت داشتم...اصن نیرو هم که بحثش رو نمیکنم گناه دارید خیلی اختلاف طبقاتی نمایان میشه
جـــــالبه
میخوای جالبترش کنم؟
######
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_10:جرات داری بیا اتحاد شیرا همون تحت حمایت که باشی صفرت میکنن:lol::lol:[/div][/quote]
فقط یه چیزی مجموع جمعیت کل اعضای اتحادتون تو تمام سرور هایی که بازی کردید به جمعیت اکانت من تو 28 نمیرسه تازه 21 بماند که دو برابر 28 جمعیت داشتم...اصن نیرو هم که بحثش رو نمیکنم گناه دارید :D خیلی اختلاف طبقاتی نمایان میشه :icon_4:[/div][/quote]
جـــــالبه:icon_10:[/div][/quote]
میخوای جالبترش کنم؟ :icon_12:
------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_10:جرات داری بیا اتحاد شیرا همون تحت حمایت که باشی صفرت میکنن:lol::lol:[/div][/quote]
فقط یه چیزی مجموع جمعیت کل اعضای اتحادتون تو تمام سرور هایی که بازی کردید به جمعیت اکانت من تو 28 نمیرسه تازه 21 بماند که دو برابر 28 جمعیت داشتم...اصن نیرو هم که بحثش رو نمیکنم گناه دارید :D خیلی اختلاف طبقاتی نمایان میشه :icon_4:[/div][/quote]
------
:|:|
------
مگه دروغ میگم تو که اسم اکانت منو میدونی دیگه خودت قضاوت کن
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]زویا[/b][/div][div]:icon_10:جرات داری بیا اتحاد شیرا همون تحت حمایت که باشی صفرت میکنن:lol::lol:[/div][/quote]
------
:|:|
[/div][/quote]
مگه دروغ میگم تو که اسم اکانت منو میدونی دیگه خودت قضاوت کن :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.