الان به نظرتون با این فردی که گفتم جاسوسی زده چیکار کنم
-------
هیچی مولتیش بوده میخواد با اصلیش بزنتت
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]الان به نظرتون با این فردی که گفتم جاسوسی زده چیکار کنم [/div][/quote]
-------
هیچی مولتیش بوده میخواد با اصلیش بزنتت
سلام دوستان یه نفر تو سرور 3 با 300 جاسوس از من جاسوسی کرد درست بعد 5 دقیقه جاسوس های من رسیدن به شهرش اما فقط 30 جاسوس با 50 نیزه داشت به نظرتون عجیب نیست کسی که به یه نفر با 200 جاسوس میزنه نیرویی برای فارم کردن من نداشته باشه
خوب حتما نیروهاش تو غارتن
i knew you were trouble
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]سلام دوستان یه نفر تو سرور 3 با 300 جاسوس از من جاسوسی کرد درست بعد 5 دقیقه جاسوس های من رسیدن به شهرش اما فقط 30 جاسوس با 50 نیزه داشت به نظرتون عجیب نیست کسی که به یه نفر با 200 جاسوس میزنه نیرویی برای فارم کردن من نداشته باشه :?:[/div][/quote]
خوب حتما نیروهاش تو غارتن
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نکنه اکانت برا تو هست[/div][/quote]
تو چرا لایک نمیکنی؟؟ [/div][/quote]
من جای اون لایک میکنم:icon_4:
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نکنه اکانت برا تو هست[/div][/quote]
تو چرا لایک نمیکنی؟؟ [/div][/quote]
من جای اون لایک میکنم:icon_4:[/div][/quote]
منم لایکت میکنم :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.