سلام دوستان یه نفر تو سرور 3 با 300 جاسوس از من جاسوسی کرد درست بعد 5 دقیقه جاسوس های من رسیدن به شهرش اما فقط 30 جاسوس با 50 نیزه داشت به نظرتون عجیب نیست کسی که به یه نفر با 200 جاسوس میزنه نیرویی برای فارم کردن من نداشته باشه
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
سلام دوستان یه نفر تو سرور 3 با 300 جاسوس از من جاسوسی کرد درست بعد 5 دقیقه جاسوس های من رسیدن به شهرش اما فقط 30 جاسوس با 50 نیزه داشت به نظرتون عجیب نیست کسی که به یه نفر با 200 جاسوس میزنه نیرویی برای فارم کردن من نداشته باشه :?:
سلام دوستان یه نفر تو سرور 3 با 300 جاسوس از من جاسوسی کرد درست بعد 5 دقیقه جاسوس های من رسیدن به شهرش اما فقط 30 جاسوس با 50 نیزه داشت به نظرتون عجیب نیست کسی که به یه نفر با 200 جاسوس میزنه نیرویی برای فارم کردن من نداشته باشه
شاید خواسته زهر چشم بگیره ازت
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]سلام دوستان یه نفر تو سرور 3 با 300 جاسوس از من جاسوسی کرد درست بعد 5 دقیقه جاسوس های من رسیدن به شهرش اما فقط 30 جاسوس با 50 نیزه داشت به نظرتون عجیب نیست کسی که به یه نفر با 200 جاسوس میزنه نیرویی برای فارم کردن من نداشته باشه :?:[/div][/quote]
شاید خواسته زهر چشم بگیره ازت
خوب این معلومه با مولتی جاستو میگیره بعد با اک اصلی بهت حمله میکنه
این که چیزی نیست .. مال من با مولتی فش میداد با اک اصلیش عذر خواهی میکرد ... پشتیبانی هم کاری نکرد .. فقط بهش ی تذکر دادن
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
این که چیزی نیست .. مال من با مولتی فش میداد با اک اصلیش عذر خواهی میکرد ... پشتیبانی هم کاری نکرد .. فقط بهش ی تذکر دادن
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خوب این معلومه با مولتی جاستو میگیره بعد با اک اصلی بهت حمله میکنه
[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
----------
تازه جالبیش میدونی چی بود نفر سوم جدول هستش ... واسم خیلی جالبه که چرا بنش نکردن .. حتی نوع تایپشم هیچ تفاوتی با قبلیش
نداشت میگفت جانشینم بود ... من دستت و میبوسم .. همین ....
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خوب این معلومه با مولتی جاستو میگیره بعد با اک اصلی بهت حمله میکنه
[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
----------
تازه جالبیش میدونی چی بود نفر سوم جدول هستش ... واسم خیلی جالبه که چرا بنش نکردن .. حتی نوع تایپشم هیچ تفاوتی با قبلیش
----------
حتما از این نرم افزارها که سارگن استفاده میکنه داره بنش نکردن اون دیگه عجب شوتی بوده دارم میمیرم از خنده
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خوب این معلومه با مولتی جاستو میگیره بعد با اک اصلی بهت حمله میکنه
[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
----------
[/div][/quote]
حتما از این نرم افزارها که سارگن استفاده میکنه داره بنش نکردن :icon_4: اون دیگه عجب شوتی بوده دارم میمیرم از خنده :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.