ایا میدانستید من روز تولدم از صبح تنها بودم و هنوز هم تنهای ؟؟! چیزی در حدود 10ساعت!!
کجایی بیام واست تولد بگیرم
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایا میدانستید من روز تولدم از صبح تنها بودم و هنوز هم تنهای ؟؟! چیزی در حدود 10ساعت!![/div][/quote]
کجایی بیام واست تولد بگیرم :icon_10: :|
ایا میدانستید وقتی ب کسی محبت میکنی جوابتو با توهین میده ...
یکیشون خودت
------
ایا من ب شما بی احترامی کردم ؟
با منی؟
--
نه
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh17[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]ایا میدانستید وقتی ب کسی محبت میکنی جوابتو با توهین میده ... [/b]
[/div][/quote]
:| یکیشون خودت [/div][/quote]
------
ایا من ب شما بی احترامی کردم ؟[/div][/quote]
با منی؟ :icon_10:[/div][/quote]
--
نه :icon_2:
ایا میدانستید من روز تولدم از صبح تنها بودم و هنوز هم تنهای ؟؟! چیزی در حدود 10ساعت!!
چالوس.بیاااا تو نزدیکی
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایا میدانستید من روز تولدم از صبح تنها بودم و هنوز هم تنهای ؟؟! چیزی در حدود 10ساعت!![/div][/quote]
کجایی بیام واست تولد بگیرم :icon_10: :|[/div][/quote]
چالوس.بیاااا تو نزدیکی:(
چالوس.بیاااا تو نزدیکی
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایا میدانستید من روز تولدم از صبح تنها بودم و هنوز هم تنهای ؟؟! چیزی در حدود 10ساعت!![/div][/quote]
چالوس.بیاااا تو نزدیکی:(
چالوس.بیاااا تو نزدیکی
آدرس دقیق بده همین الان راه میوفتم میام میخوای چند نفر رو با خودم بیارم محفل رو گرم کنن
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ایا میدانستید من روز تولدم از صبح تنها بودم و هنوز هم تنهای ؟؟! چیزی در حدود 10ساعت!![/div][/quote]
چالوس.بیاااا تو نزدیکی:([/div][/quote]
آدرس دقیق بده همین الان راه میوفتم میام :icon_10: میخوای چند نفر رو با خودم بیارم محفل رو گرم کنن :icon_10:
ایا میدانید میخوان مثلا خودشونو خوب جلوه بدن ب پروازه امار میدن ... کار اشتباهی میکنن اخه من از نوع تایپ کردن و فونتش میفهمم
کی بود پس الکی درجا نزن ......
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
ایا میدانید میخوان مثلا خودشونو خوب جلوه بدن ب پروازه امار میدن ... کار اشتباهی میکنن اخه من از نوع تایپ کردن و فونتش میفهمم
کی بود پس الکی درجا نزن ...... :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.