کورش بزرگ نو تشکر شده: 691 تعداد نوشته: 44 تعداد پاسخ: 318 سابقه بازی در 19 سرور
آیا میدانید من چند وقت بازی نکردم
آیا میدانید من چند وقت بازی نکردم
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
lord_پروازه ، zahra14 ، dmc4s ، alemi ، lord_sepehr ، alone.boy.4ever ، سلما93 ، mohamad_j2 ، گومر ، moein0 ، hosein.yd
lord_پروازه تشکر شده: 33,468 تعداد نوشته: 56 تعداد پاسخ: 9,331 سابقه بازی در 14 سرور
ایا میدانید برادر من تو بازی عصر پادشاهان هستش نیستش هستش نیستش هستش .. گاهی اوقات میاد تو انجمن و کسی نمیشناستش
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
ایا میدانید برادر من تو بازی عصر پادشاهان هستش نیستش هستش نیستش هستش .. گاهی اوقات میاد تو انجمن و کسی نمیشناستش :icon_4:
dmc4s ، alemi ، lord_sepehr ، alone.boy.4ever ، سلما93 ، zahra14 ، mohamad_j2 ، گومر ، moein0 ، hosein.yd ، thorin-1378
hani...gonjeshke تشکر شده: 3,736 تعداد نوشته: 5 تعداد پاسخ: 854 سابقه بازی در 6 سرور
تاپیک عاااالیه :icon_1:
آیا می دانستید من درواقع کلاغ هستم، خودم را رنگ کرده و شما را گول زده ام؟؟ :mrgreen: :geek:
zahra14 ، lord_پروازه ، dmc4s ، alemi ، lord_sepehr ، alone.boy.4ever ، سلما93 ، mohamad_j2 ، گومر ، h.palad ، moein0 ، آرمان خان ، hosein.yd
lord_پروازه تشکر شده: 33,468 تعداد نوشته: 56 تعداد پاسخ: 9,331 سابقه بازی در 14 سرور
ایا میدانید
منو زهرا تو خصوصی هم بازی ------>
احساست رو با یک شکلک به نفر قبلیت نشون بده رو انجام میدیم
پــــــروازه خانوم
ایا میدانید[u] منو زهرا[/u] تو خصوصی هم بازی ------>[b] احساست رو با یک شکلک به نفر قبلیت نشون بده [/b]رو انجام میدیم :icon_4:
zahra14 ، dmc4s ، alemi ، lord_sepehr ، hani...gonjeshke ، سلما93 ، alone.boy.4ever ، mohamad_j2 ، گومر ، moein0 ، آرمان خان ، 00امیر00 ، thorin-1378
alone.boy.4ever تشکر شده: 286 تعداد نوشته: 3 تعداد پاسخ: 45 سابقه بازی در 1 سرور
مهدی-098
کفتر باز عم.... ولش کن میرم به ادامه ی درسم برسم
روز خوش
hosein.yd هسدم
صد روز بن شدم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]کفتر باز عم.... ولش کن میرم به ادامه ی درسم برسم
روز خوش :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
zahra14 ، alemi ، lord_sepehr ، lord_پروازه ، dmc4s ، سلما93 ، mohamad_j2 ، گومر ، moein0 ، hosein.yd ، 00امیر00
zahra14 تشکر شده: 16,351 تعداد نوشته: 0 تعداد پاسخ: 6,103 سابقه بازی در 10 سرور
ایا میدانید شماها باید دعا کنید که خدا منو و پروازه رو شفا بده
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
lord_sepehr ، alemi ، dmc4s ، lord_پروازه ، hani...gonjeshke ، سلما93 ، alone.boy.4ever ، mohamad_j2 ، گومر ، h.palad ، moein0 ، آرمان خان ، 00امیر00
zahra14
---------
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]ایا میدانید شماها باید دعا کنید که خدا منو و پروازه رو شفا بده[/div][/quote]
---------
:icon_4::icon_4:
lord_sepehr ، alemi ، سلما93 ، alone.boy.4ever ، zahra14 ، mohamad_j2 ، گومر ، moein0 ، 00امیر00 ، thorin-1378
ایا میدانید من سریال فاطما گل و غروب افتاب جم رو تماشا میکنم
پــــــروازه خانوم
ایا میدانید من سریال فاطما گل و غروب افتاب جم رو تماشا میکنم
zahra14 ، alone.boy.4ever ، lord_sepehr ، alemi ، dmc4s ، سلما93 ، گومر ، mohamad_j2 ، moein0 ، hosein.yd ، thorin-1378
alone.boy.4ever تشکر شده: 286 تعداد نوشته: 3 تعداد پاسخ: 45 سابقه بازی در 1 سرور
[quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div]تاپیک عاااالیه :icon_1:
آیا می دانستید من درواقع کلاغ هستم، خودم را رنگ کرده و شما را گول زده ام؟؟ :mrgreen: :geek:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol: تو که به من گفتی شتر مرغم خخخ
zahra14 ، lord_sepehr ، hani...gonjeshke ، lord_پروازه ، alemi ، dmc4s ، سلما93 ، گومر ، mohamad_j2 ، moein0 ، hosein.yd
hani...gonjeshke تشکر شده: 3,736 تعداد نوشته: 5 تعداد پاسخ: 854 سابقه بازی در 6 سرور
alone.boy.4ever
گول خوردی ، گول خوردی
+
شهر از بالا زیباست؛
و آدم ها از دور جذاب...
لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونین
+
[quote][div][b]alone.boy.4ever[/b][/div][div][quote][div][b]hani...gonjeshke[/b][/div][div]تاپیک عاااالیه :icon_1:
آیا می دانستید من درواقع کلاغ هستم، خودم را رنگ کرده و شما را گول زده ام؟؟ :mrgreen: :geek:[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol: تو که به من گفتی شتر مرغم خخخ[/div][/quote]
گول خوردی ، گول خوردی :P:P
lord_پروازه ، zahra14 ، dmc4s ، alemi ، lord_sepehr ، alone.boy.4ever ، سلما93 ، گومر ، mohamad_j2 ، moein0 ، hosein.yd