هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری
تو در حدی نیستی که بهت بخورم.....
I'm Saleh
Saske
بُـــز & شُــــــتُــــــر
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری [/div][/quote]
تو در حدی نیستی که بهت بخورم.....:|
والا اینایی که میبینی حسه بازی ندارن بازی کنن شما نمیفهمی کی کتیبه رو برد
کی غارت گر هفته شد
کی تو رو صفر کرد
و...
راس میگه
همین آراسپ مثل آدم بازی کنه 1 هفته ای صفرت میکنه
I'm Saleh
Saske
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]thouchom@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری [/div][/quote]
:roll:
والا اینایی که میبینی حسه بازی ندارن بازی کنن شما نمیفهمی کی کتیبه رو برد :|
کی غارت گر هفته شد
کی تو رو صفر کرد
و...[/div][/quote]
راس میگه
همین آراسپ مثل آدم بازی کنه 1 هفته ای صفرت میکنه
اره فرا تر از حد تو هستم بخوری فر میخوری برا همین بهتره نخوری که 1 ماه دور خودت فر میخوری
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری [/div][/quote]
تو در حدی نیستی که بهت بخورم.....:|[/div][/quote]
اره فرا تر از حد تو هستم بخوری فر میخوری برا همین بهتره نخوری که 1 ماه دور خودت فر میخوری
نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم
به کدوم اکانت بقرستم چقدر ؟؟؟
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته
1000 تا اخه به جایی نمیرسه چیرو باهاش ارتقا بدم اخه هر هزار تا یک هفته
خب وقتی اینو دبه کنی بقیه ش هم مشخص نیس دیگه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم [/div][/quote]
به کدوم اکانت بقرستم چقدر ؟؟؟ :D[/div][/quote]
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید [/div][/quote]
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته :D[/div][/quote]
1000 تا اخه به جایی نمیرسه چیرو باهاش ارتقا بدم اخه هر هزار تا یک هفته [/div][/quote]
خب وقتی اینو دبه کنی بقیه ش هم مشخص نیس دیگه :D
حدت اینقد زد بالا از حد ما زدی به لایه آخر زمین
I'm Saleh
Saske
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری [/div][/quote]
اره فرا تر از حد تو هستم بخوری فر میخوری برا همین بهتره نخوری که 1 ماه دور خودت فر میخوری [/div][/quote]
حدت اینقد زد بالا از حد ما زدی به لایه آخر زمین
نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم
به کدوم اکانت بقرستم چقدر ؟؟؟
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته
1000 تا اخه به جایی نمیرسه چیرو باهاش ارتقا بدم اخه هر هزار تا یک هفته
خب وقتی اینو دبه کنی بقیه ش هم مشخص نیس دیگه
من دبه مبه ندارم که دبه کنم سر حرفی هم که میزنم وای میستم
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم [/div][/quote]
به کدوم اکانت بقرستم چقدر ؟؟؟ :D[/div][/quote]
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید [/div][/quote]
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته :D[/div][/quote]
1000 تا اخه به جایی نمیرسه چیرو باهاش ارتقا بدم اخه هر هزار تا یک هفته [/div][/quote]
خب وقتی اینو دبه کنی بقیه ش هم مشخص نیس دیگه :D[/div][/quote]
من دبه مبه ندارم که دبه کنم سر حرفی هم که میزنم وای میستم
قلقلک
بیاین قلقلک بدین بخندیم شاد باشیم دور هم دعوا نکنین
بیخیال آراسپ بیا بریم به کارمون برسیم اینم 1000 تا 1000 تا جمع کنه
I'm Saleh
Saske
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]thouchom@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری [/div][/quote]
اره فرا تر از حد تو هستم بخوری فر میخوری برا همین بهتره نخوری که 1 ماه دور خودت فر میخوری [/div][/quote]
قلقلک:|
بیاین قلقلک بدین بخندیم شاد باشیم دور هم دعوا نکنین :|[/div][/quote]
بیخیال آراسپ بیا بریم به کارمون برسیم اینم 1000 تا 1000 تا جمع کنه :icon_4:
قلقلک
بیاین قلقلک بدین بخندیم شاد باشیم دور هم دعوا نکنین
بیخیال آراسپ بیا بریم به کارمون برسیم اینم 1000 تا 1000 تا جمع کنه
نه 4000 بفرس سقف حمایت 4 هفته هست
این مطلب در 1393/11/06 21:30:02 نوشته شده است و در 1393/11/06 21:30:29 ویرایش شده است .
[quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]thouchom@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]zed-antenz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]هرررررررررررررررررررررررررررر میخنده برا من برو بی کارت به ما نمی خوری [/div][/quote]
قلقلک:|
بیاین قلقلک بدین بخندیم شاد باشیم دور هم دعوا نکنین :|[/div][/quote]
بیخیال آراسپ بیا بریم به کارمون برسیم اینم 1000 تا 1000 تا جمع کنه :icon_4:[/div][/quote]
نه 4000 بفرس سقف حمایت 4 هفته هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.