ههههههههههههه بهتون میگم حالا مسخره کنید حالیتون میکنم دوستای عزیز به من منابع نمیدید دیگه باشه
این پیامت رو دیدم خواستم بفرستم رفتم پست اولت رو دیدم پشیمون شدم
مگه چطور بود کدوم بست رو میگی
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]ههههههههههههه بهتون میگم حالا مسخره کنید حالیتون میکنم دوستای عزیز به من منابع نمیدید دیگه باشه :icon_6::icon_6::icon_6::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
این پیامت رو دیدم خواستم بفرستم رفتم پست اولت رو دیدم پشیمون شدم :|[/div][/quote]
مگه چطور بود کدوم بست رو میگی
نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم
به کدوم اکانت بقرستم چقدر ؟؟؟
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم [/div][/quote]
به کدوم اکانت بقرستم چقدر ؟؟؟ :D[/div][/quote]
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم [/div][/quote]
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید [/div][/quote]
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته :D
حیف بازی نمیکنم وگرنه با دوستان میریختیم سرت فارمت میکردیم بعد بچه های انجمن میومدن منابعشونو از حلقومت میکشیدن بیرون ماهم میخندیدیم
I'm Saleh
Saske
بُـــز & شُــــــتُــــــر
No Spam's Hess
In Avatar Fazz
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم [/div][/quote]
افرین افرین morteza pashai اکانت من هست هرکس خواست بفرسته به این بفرسته هر هزار منابع یه هفته ضمانت میکنم فارم نشید [/div][/quote]
حیف بازی نمیکنم وگرنه با دوستان میریختیم سرت فارمت میکردیم بعد بچه های انجمن میومدن منابعشونو از حلقومت میکشیدن بیرون ماهم میخندیدیم :icon_4:
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته
1000 تا اخه به جایی نمیرسه چیرو باهاش ارتقا بدم اخه هر هزار تا یک هفته
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]نه اکانت نمیخرم ولی نمیذارم فارم بشی حتی اگه خودم فارم بشم نمی ذارم [/div][/quote]
نه دیگه داری دبه میکنی قرار شد 3 هفته :D[/div][/quote]
1000 تا اخه به جایی نمیرسه چیرو باهاش ارتقا بدم اخه هر هزار تا یک هفته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.