من عکس رو دیدم ولی نفهمیدم قضیه چیه و چه ربطی به حضرت محمد داره
ماجرا چیه ؟ من نبودم در جریان نیستم
دفعه ی دومه که مجله شارلی ابدو کاریکاتور میکشه از پیامبر.
همین.
توی رسانه ملی هم اعلام شده و چند هزار کاربر اینترنتی هم اعتراض کردن.فکر نکنم دیگه چیزی باشه که باید برات استدلالشو بیارم.
این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.
خودشون گفتن کاریکاتور پیامبره یا برداشت خواننده های مجله و مردم این بوده ؟
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]من عکس رو دیدم ولی نفهمیدم قضیه چیه و چه ربطی به حضرت محمد داره
ماجرا چیه ؟ من نبودم در جریان نیستم [/div][/quote]
دفعه ی دومه که مجله شارلی ابدو کاریکاتور میکشه از پیامبر.
همین.
توی رسانه ملی هم اعلام شده و چند هزار کاربر اینترنتی هم اعتراض کردن.فکر نکنم دیگه چیزی باشه که باید برات استدلالشو بیارم.
این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.[/div][/quote]
خودشون گفتن کاریکاتور پیامبره یا برداشت خواننده های مجله و مردم این بوده ؟ :geek:
شما میگین پیامبره ! همون چیزی که اون طرف میخواد ( همون که کاریکاتور رو کشیده یا همونایی که پشتشن )
هدفشون همینه که صدای مسلمونا رو در بیارن
دنباله یه بهونن واسه هجوم آوردن بهشون ( منظورم حمله نظامیه )
شما هم کمکشون میکنین
پی نوشت :
طبق قانون 14 انجمن ( ) باید همون اول این تاپیک بسته میشد :
ارائه نظر، دیدگاه و بیان هر گونه مطلب در خصوص جهت های سـیاسی، رویکرد های مذهبی یا اعتقادی و همچنین جهت گیری های جنسی به طور کلی ممنوع می باشد و کاربر خاطی بنابر نظر مدیریت به شدت جریمه خواهد شد.
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
من فقط یه استدلال دارم مهدی ، منطق
من کاریکاتور رو دیدم
میگم کاریکاتور پادشاه عربستانه
شما میگین پیامبره ! همون چیزی که اون طرف میخواد ( همون که کاریکاتور رو کشیده یا همونایی که پشتشن )
هدفشون همینه که صدای مسلمونا رو در بیارن
دنباله یه بهونن واسه هجوم آوردن بهشون ( منظورم حمله نظامیه )
شما هم کمکشون میکنین
پی نوشت :
طبق قانون 14 انجمن ( :| ) باید همون اول این تاپیک بسته میشد :
ارائه نظر، دیدگاه و بیان هر گونه مطلب در خصوص جهت های سـیاسی، رویکرد های مذهبی یا اعتقادی و همچنین جهت گیری های جنسی به طور کلی ممنوع می باشد و کاربر خاطی بنابر نظر مدیریت به شدت جریمه خواهد شد.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.