در پی اقدام بی شرمانه مجله شارلی ابدو فرانسوی بسیاری از کاربران اینترنت و شبکه های اجتماعی، برای نشان دادن اعتراض خود به این بی حرمتی عکس های پروفایل خودشون رو عوض کردند و جمله ی " من عاشق محمـــــــــــد هستم" رو در داخل عکس درج کردند.
من کسی نیستم که ازتون بخوام، ولی وظیفه ی خودم دونستم که اینو بگم.قطعا اگه ما هم به بزرگان اونا توهین کنیم اونا هم همینکارارو میکنن.
پیامبر ما آدم کمی نبوده که به این راحتی بهشون توهین بشه...وظیفه خودم دونستم در کمترین زمان عکس پروفایلمو عوض کنم.
میخوایید عوض کنید میخوایید هم نکنید، ما وظیفمونو انجام دادیم...
و من الله توفین.
قفل شود.
رضا نقل قول نکن
در پی اقدام بی شرمانه مجله شارلی ابدو فرانسوی بسیاری از کاربران اینترنت و شبکه های اجتماعی، برای نشان دادن اعتراض خود به این بی حرمتی عکس های پروفایل خودشون رو عوض کردند و جمله ی " من عاشق محمـــــــــــد هستم" رو در داخل عکس درج کردند.
من کسی نیستم که ازتون بخوام، ولی وظیفه ی خودم دونستم که اینو بگم.قطعا اگه ما هم به بزرگان اونا توهین کنیم اونا هم همینکارارو میکنن.
پیامبر ما آدم کمی نبوده که به این راحتی بهشون توهین بشه...وظیفه خودم دونستم در کمترین زمان عکس پروفایلمو عوض کنم.
میخوایید عوض کنید میخوایید هم نکنید، ما وظیفمونو انجام دادیم...
و من الله توفین.
قفل شود.
وجدانا یه چیزی بهتون میگم بهم نگین بی دین
خودم بد جور ازین کاریکاتور اعصابم خورد شده ها
خیلی از ما قبل از این وقتی اسم پیامبر رو جلومون میاوردن حتی زورمون میومده صلوات بفرستیم
خیلیامون هیچ اطلاعی از زندگی پیامبر نداریم
خیلیامون هیچ وقت یادی از پیامبر نکردیم ولی وقتی کاریکاتور پیامبرمون بزرگ رو پخش میکنن میایم ادعای مسلمونی میکنیم
مسلمون واقعی اونه که نه افراط میکنه نه تفریط
و من الله توفیق
تاپیک هم قفل شه لدفن که اسپم خونه نشه
در کنار اینها:
خیلی هامونم برای شخصیت مهم احترام قائلیم.اگه یه همچین توهینی به یه فردی مثل گاندی یا حالا مثلا نلسون ماندلا میشد، قطعا خیلی ها ناراحت میشدن.
خیلی هامونم از زندگی پیامبر آگاهیم و زورمون نمیاد صلوات بفرستیم.
تمام.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]alixfazl7[/b][/div][div]وجدانا یه چیزی بهتون میگم بهم نگین بی دین
خودم بد جور ازین کاریکاتور اعصابم خورد شده ها
خیلی از ما قبل از این وقتی اسم پیامبر رو جلومون میاوردن حتی زورمون میومده صلوات بفرستیم
خیلیامون هیچ اطلاعی از زندگی پیامبر نداریم
خیلیامون هیچ وقت یادی از پیامبر نکردیم ولی وقتی کاریکاتور پیامبرمون بزرگ رو پخش میکنن میایم ادعای مسلمونی میکنیم
مسلمون واقعی اونه که نه افراط میکنه نه تفریط
و من الله توفیق ;);)
تاپیک هم قفل شه لدفن که اسپم خونه نشه[/div][/quote]
در کنار اینها:
خیلی هامونم برای شخصیت مهم احترام قائلیم.اگه یه همچین توهینی به یه فردی مثل گاندی یا حالا مثلا نلسون ماندلا میشد، قطعا خیلی ها ناراحت میشدن.
خیلی هامونم از زندگی پیامبر آگاهیم و زورمون نمیاد صلوات بفرستیم.
تمام.
برای تغییر دادن عکس پروفایل اول باید عکس مورد نظرتون رو داخل سیستـم خودتون ذخیره کنید، بعد وارد کنترل پنل همین سایت بشید>>>مشخصات من>>>>حذف عکس قبلی (درصورت داشتن عکس)>>> آپلود عکس جدید.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hamed88[/b][/div][div]بچه ها الان من عکسی دارم؟![/div][/quote]
برای تغییر دادن عکس پروفایل اول باید عکس مورد نظرتون رو داخل سیستـم خودتون ذخیره کنید، بعد وارد کنترل پنل همین سایت بشید>>>مشخصات من>>>>حذف عکس قبلی (درصورت داشتن عکس)>>> آپلود عکس جدید.
من عکس رو دیدم ولی نفهمیدم قضیه چیه و چه ربطی به حضرت محمد داره
ماجرا چیه ؟ من نبودم در جریان نیستم
دفعه ی دومه که مجله شارلی ابدو کاریکاتور میکشه از پیامبر.
همین.
توی رسانه ملی هم اعلام شده و چند هزار کاربر اینترنتی هم اعتراض کردن.فکر نکنم دیگه چیزی باشه که باید برات استدلالشو بیارم.
این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.
bi masraf
mahdi521
bi masraf
من عکس رو دیدم ولی نفهمیدم قضیه چیه و چه ربطی به حضرت محمد داره
ماجرا چیه ؟ من نبودم در جریان نیستم
همین.
توی رسانه ملی هم اعلام شده و چند هزار کاربر اینترنتی هم اعتراض کردن.فکر نکنم دیگه چیزی باشه که باید برات استدلالشو بیارم.
این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.
خودشون گفتن کاریکاتور پیامبره یا برداشت خواننده های مجله و مردم این بوده ؟
جمله ی بالا رو تکرار میکنم. این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.
اگه موردی نبوده چند میلیون آدم شاکی نمیشدن.خوشتیپ، وقتی رسانه ی ملی اعلام میکنه یعنی چی؟!چه ربطی داره که نظر اونا یا نظر ما؟
دوست داری من بهت فحش بدم بعد بگم این از نظر من فحش نیست؟
بیشتر از این نمیتونم برات استدلال کنم.باشد که همگان رستگار شوند.
دوست ندارم داخل این تاپیک بحث بشه.اول تاپیک هم گفتم، هر کی میخواد عوض کنه هر کی هم که نمیخواد خب به من چه!
فقد یاد آوری بود.
و من الله توفیق.
این مطلب در 1393/11/05 14:00:44 نوشته شده است و در 1393/11/05 14:16:20 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]من عکس رو دیدم ولی نفهمیدم قضیه چیه و چه ربطی به حضرت محمد داره
ماجرا چیه ؟ من نبودم در جریان نیستم [/div][/quote]
همین.
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]من عکس رو دیدم ولی نفهمیدم قضیه چیه و چه ربطی به حضرت محمد داره
ماجرا چیه ؟ من نبودم در جریان نیستم [/div][/quote]
همین.
این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.[/div][/quote]
خودشون گفتن کاریکاتور پیامبره یا برداشت خواننده های مجله و مردم این بوده ؟ :geek:[/div][/quote]
جمله ی بالا رو تکرار میکنم.
[b]این پست صرفا جهت up کردن تاپیک بود.پست هایی با مضنون اسپم و انحراف جواب داده نمیشن.[/b]
اگه موردی نبوده چند میلیون آدم شاکی نمیشدن.خوشتیپ، وقتی رسانه ی ملی اعلام میکنه یعنی چی؟!چه ربطی داره که نظر اونا یا نظر ما؟
دوست داری من بهت فحش بدم بعد بگم این از نظر من فحش نیست؟
بیشتر از این نمیتونم برات استدلال کنم.باشد که همگان رستگار شوند.
دوست ندارم داخل این تاپیک بحث بشه.اول تاپیک هم گفتم، هر کی میخواد عوض کنه هر کی هم که نمیخواد خب به من چه!
فقد یاد آوری بود.
و من الله توفیق.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.