[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]masster.of.joint[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]مهدی بن شدنت رو تسلیت میگم:icon_10:[/div][/quote]
مهم نیست :ugeek:[/div][/quote]
پستت این بالا هست بن دائم نشدی:icon_10:[/div][/quote]
یه اکانت دیگمم بن شده :D کلا وجودم سنگینه برای مدیرا :D
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]masster.of.joint[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]masster.of.joint[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]مهدی بن شدنت رو تسلیت میگم:icon_10:[/div][/quote]
مهم نیست :ugeek:[/div][/quote]
پستت این بالا هست بن دائم نشدی:icon_10:[/div][/quote]
یه اکانت دیگمم بن شده :D کلا وجودم سنگینه برای مدیرا :D[/div][/quote]
:icon_2::icon_4::icon_4::icon_4:
من همینجا از انجمن به کلی بای میدم دیگه هم نمیام
تازه فهمیدم چرا اینجا اینقدر عجیب میام
شما ها همو غمتون درسه فقط
ولی من و کلا دوستایی که همیشه داشتم هیچوقت هدفمون رو فقط درس نبوده هیچوقت همیشه چیزای دیگه واسمون مهم بود
نه اینکه بگم درس بده ها نه ولی کسایی که تک بعدی هدف زندگیشون درس و پاس کردنشو یا 20 شدنش باشه تو هر رده ی سنی رو خوشم نمیاد واقعیت
دیگه انجمن نمیام
بای همه دوران خوبی بود
نههههه باورم نمیشههههه..
دارم خواب میبینممم
ینییی شر - رهاممم از انجمن کم! شد،؟؟
ینی من موفق شودمممم؟
کی شیرینیییی) میخادددد ؟
من
خشک نه فقط تَر باشه
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.mz[/b][/div][div]من همینجا از انجمن به کلی بای میدم دیگه هم نمیام
تازه فهمیدم چرا اینجا اینقدر عجیب میام
شما ها همو غمتون درسه فقط
ولی من و کلا دوستایی که همیشه داشتم هیچوقت هدفمون رو فقط درس نبوده هیچوقت همیشه چیزای دیگه واسمون مهم بود
نه اینکه بگم درس بده ها نه ولی کسایی که تک بعدی هدف زندگیشون درس و پاس کردنشو یا 20 شدنش باشه تو هر رده ی سنی رو خوشم نمیاد واقعیت
دیگه انجمن نمیام
بای همه دوران خوبی بود[/div][/quote]
نههههه باورم نمیشههههه..
دارم خواب میبینممم
ینییی شر - رهاممم از انجمن کم! شد،؟؟
ینی من موفق شودمممم؟
کی شیرینیییی) میخادددد ؟
[/div][/quote]
من
خشک نه فقط تَر باشه
اوضاع ما همچین تعریفی نیس
یکی هست ته کلاس میشینه ورقه 40نفرو زیر نظر داره
(البته کلاس امتحانا 18 نفرس )
شایعه شده که اون شاگرد اول میشه
معلم ریاضیمون هم که لج بود تا دوشنبه میگفت نمره بدتون رو حذف نمیکنم نمیدونم چی شد که 4شنبه اومد گفت یه نمره بد رو حذف میکنم که این طوری مستمر ریاضایمون اومد بالااا(فکر کنم خواب بدی دیده باشه:icon_10
ولی چه فاده امتحانش رو که ....
البته ما مقصر گند زدن (یا یه کلمه 4حرفی دیگه ) نیستیم
میاد به ما اتحاد اول و جمله مشترک و مزدوج و عقد و نکاح و اینا رو میگه که چی بشه آخه؟؟؟
یا اصلا یادگرفتن کسر تلسکوپی و میکروسکوپی و ژیروسکوپی و هر کوفت دیگه ای چه فایده ای برامون داره؟؟
تازه یه مدت رفته بود تو خط نشان دهید
میگفت نشان دهید ضرب دو عدد زوج، زوج است
یا نشان دهید nبه توان 2 منهای یک (اگر n عددی فرد باشد) مضرب هشت است
به ماچه مضرب 8 هست ک هست دیگه
خلاصه با این گندایی که زدیم و افرادی که ورقه 40 نفرو زیر نظر دارن محاسبه معدل و رتبه خیلی سخت میشه...
اگه بالای 19.85 و رتبه یک تا سه باشم از خوشحالی میییییییییییییییییییییییییییییییمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرم
این بود حکایت من
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
بایدد اول دبیرستان باشی ک اتحاد دارین.اره؟؟ [quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div]اوضاع ما همچین تعریفی نیس
یکی هست ته کلاس میشینه [b]ورقه 40نفر[/b]و زیر نظر داره
(البته کلاس امتحانا [b]18 نفرس[/b]:roll: )
شایعه شده که اون شاگرد اول میشه:|
معلم ریاضیمون هم که لج بود تا دوشنبه میگفت نمره بدتون رو حذف نمیکنم نمیدونم چی شد که 4شنبه اومد گفت یه نمره بد رو حذف میکنم که این طوری مستمر ریاضایمون اومد بالااا([b]فکر کنم خواب بدی [/b]دیده باشه:icon_10:)
ولی چه فاده امتحانش رو که ....
البته ما مقصر گند زدن ([b]یا یه کلمه 4حرفی دیگه[/b] :mrgreen: ) نیستیم
میاد به ما [b]اتحاد اول و جمله مشترک و مزدوج و عقد و نکاح[/b] و اینا رو میگه که چی بشه آخه؟؟؟
یا اصلا یادگرفتن [b]کسر تلسکوپی و میکروسکوپی و ژیروسکوپی[/b] و هر کوفت دیگه ای چه فایده ای برامون داره؟؟
تازه یه مدت رفته بود تو خط [b]نشان دهید[/b] :mrgreen:
میگفت نشان دهید ضرب دو عدد زوج، زوج است
یا نشان دهید nبه توان 2 منهای یک (اگر n عددی فرد باشد) مضرب هشت است
به ماچه مضرب 8 هست ک هست دیگه:x:geek:
خلاصه با این گندایی که زدیم و افرادی که ورقه 40 نفرو زیر نظر دارن محاسبه معدل و رتبه خیلی سخت میشه...
اگه بالای 19.85 و رتبه یک تا سه باشم از خوشحالی میییییییییییییییییییییییییییییییمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرم
این بود حکایت من
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.