من همینجا از انجمن به کلی بای میدم دیگه هم نمیام
تازه فهمیدم چرا اینجا اینقدر عجیب میام
شما ها همو غمتون درسه فقط
ولی من و کلا دوستایی که همیشه داشتم هیچوقت هدفمون رو فقط درس نبوده هیچوقت همیشه چیزای دیگه واسمون مهم بود
نه اینکه بگم درس بده ها نه ولی کسایی که تک بعدی هدف زندگیشون درس و پاس کردنشو یا 20 شدنش باشه تو هر رده ی سنی رو خوشم نمیاد واقعیت
دیگه انجمن نمیام
بای همه دوران خوبی بود
دروغگو جاش زیر زمین جهنمه
یعنی ممکنه شرش کم شده باشه ؟؟؟ من که تو این انجمن دق میکنم
نه بابا یه حس کاذب بود بهش دست داد
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]amir.mz[/b][/div][div]من همینجا از انجمن به کلی بای میدم دیگه هم نمیام
تازه فهمیدم چرا اینجا اینقدر عجیب میام
شما ها همو غمتون درسه فقط
ولی من و کلا دوستایی که همیشه داشتم هیچوقت هدفمون رو فقط درس نبوده هیچوقت همیشه چیزای دیگه واسمون مهم بود
نه اینکه بگم درس بده ها نه ولی کسایی که تک بعدی هدف زندگیشون درس و پاس کردنشو یا 20 شدنش باشه تو هر رده ی سنی رو خوشم نمیاد واقعیت
دیگه انجمن نمیام
بای همه دوران خوبی بود[/div][/quote]
دروغگو جاش زیر زمین جهنمه :icon_10:[/div][/quote]
یعنی ممکنه شرش کم شده باشه ؟؟؟ من که تو این انجمن دق میکنم :icon_10:[/div][/quote]
نه بابا یه حس کاذب بود بهش دست داد :icon_10:
فعلا اسپم تعطیل برو 2 ساعت دیگه بیا تا شیف کاری مدیرا تموم بشه فعلا حکومت نظامی اعلام شده تجمع بیشتر از یه نفر غیر قانونیه
نزدیکم نشو
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نتم قطع شد ... شرمنده ... کجای قصه بودیم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
فعلا اسپم تعطیل برو 2 ساعت دیگه بیا تا شیف کاری مدیرا تموم بشه فعلا حکومت نظامی اعلام شده تجمع بیشتر از یه نفر غیر قانونیه
نزدیکم نشو
نزدیکم نشو
اصلا قشنگیش به حکومت نظامی بودنشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نتم قطع شد ... شرمنده ... کجای قصه بودیم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
نزدیکم نشو[/div][/quote]
اصلا قشنگیش به حکومت نظامی بودنشه :icon_10:
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]:cry:[/div][/quote]
حالمونو بهم زدی انقدر گریه کردی :|[/div][/quote]
حال تو هم به هم زده ؟؟؟ میگم حالم خوب نبود امروز :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.