بسلام
این تاپیک مخصوص نقد اثر سرزمین عصر پادشاهان نوشته a.gho می باشد.
هرکسی نقدی چیزی داشت بیان کنه
با ارزوی بهبود فصل 2
شخصیت های داستان
راوی یا نویسنده که ولیهده داستانه 25 سال داره در شروع داستان .... حالا پادشاهش چی شد معلوم نیس
که ژنرال هاش فرمانده گارد سنطنتی رهام ..فرمانده گارد سلطنتی بعدی عالمی ...فرمانده ارتش ساغر
یه مشاور داره به اسم سارگن کلا نقشی ندیدیم ازش شاید فصل 2 کاربرد داشت
ساغر هم یکی از ژنرال ها بوده انگار که همون اول میمیره یه دست راست هم داشته پروازه که اونم تا قسمت اخر نمیاد
ولی نقش بزرگی داشته و رهام رو در آخر زخمی میکنه
من هم انگار مدت 3 سالی که از قسمت یک میگذره وارد شدم نقشی بسیار ننگین داشتم با این ژنرال بودم ولی انگار مرگم خیلی بد نبود باز هم خدا رو شکر
عالمی هم از ژنرال ها بوده (ا حتمالا فرمانده ارشد من )
کلا هم تو سه سال هم به کمک هم 3 شهر بیشتر متحد نکردیم ( قدرت محض بودیم مثلا )
رهام هم از ژنرال ها(فرمانده گار سسلطنتی) بود که قسمت اول خیانت میکنه و میره سپاه اونطرف ( دلیلش که میگه چون ساغر مرد ) قسمت اخر یه خنجر بم میزنه که میمیرم خودش هنوز مرگش تایید نشده خودش شخصیتش رو دوست داره
یه پادشاه همسایه بوده به اسم معین یه وزیر هم داشته در اطلاع دادن جنگ نقش داشته
امیر باقری پدربزرگ ولیعهد ... هم یه 300 سال شوالیه ها رو طلسم کرده بوده ( نقش بسزایی داشته ایشونم )
یه شمشیر هم انگار ارث گذاشته که درحد اکسکابور یا بالاتره
گینگز اعظم هم چهره ش رونمایی نشد ... گلادر هم هنوز خودم نفهمیدم چیه
این تاپیک مخصوص نقد اثر سرزمین عصر پادشاهان نوشته a.gho می باشد.
هرکسی نقدی چیزی داشت بیان کنه
با ارزوی بهبود فصل 2
شخصیت های داستان
راوی یا نویسنده که ولیهده داستانه 25 سال داره در شروع داستان .... حالا پادشاهش چی شد معلوم نیس
که ژنرال هاش فرمانده گارد سنطنتی رهام ..فرمانده گارد سلطنتی بعدی عالمی ...فرمانده ارتش ساغر
یه مشاور داره به اسم سارگن کلا نقشی ندیدیم ازش شاید فصل 2 کاربرد داشت
ساغر هم یکی از ژنرال ها بوده انگار که همون اول میمیره یه دست راست هم داشته پروازه که اونم تا قسمت اخر نمیاد
ولی نقش بزرگی داشته و رهام رو در آخر زخمی میکنه
من هم انگار مدت 3 سالی که از قسمت یک میگذره وارد شدم نقشی بسیار ننگین داشتم با این ژنرال بودم ولی انگار مرگم خیلی بد نبود باز هم خدا رو شکر
عالمی هم از ژنرال ها بوده (ا حتمالا فرمانده ارشد من )
کلا هم تو سه سال هم به کمک هم 3 شهر بیشتر متحد نکردیم ( قدرت محض بودیم مثلا )
رهام هم از ژنرال ها(فرمانده گار سسلطنتی) بود که قسمت اول خیانت میکنه و میره سپاه اونطرف ( دلیلش که میگه چون ساغر مرد ) قسمت اخر یه خنجر بم میزنه که میمیرم خودش هنوز مرگش تایید نشده خودش شخصیتش رو دوست داره
یه پادشاه همسایه بوده به اسم معین یه وزیر هم داشته در اطلاع دادن جنگ نقش داشته
امیر باقری پدربزرگ ولیعهد ... هم یه 300 سال شوالیه ها رو طلسم کرده بوده ( نقش بسزایی داشته ایشونم )
یه شمشیر هم انگار ارث گذاشته که درحد اکسکابور یا بالاتره
گینگز اعظم هم چهره ش رونمایی نشد ... گلادر هم هنوز خودم نفهمیدم چیه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن