من با شما اصن کاری نداشتم اصن اقا ارش!!
به خودت نگیر همه چیو پسرخوب!
اینا..شما نیستی:
در کل منظورش من بودم فکر کنم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من با شما اصن کاری نداشتم اصن اقا ارش!!
به خودت نگیر همه چیو پسرخوب!
اینا..شما نیستی: :)
[/div][/quote]
در کل منظورش من بودم فکر کنم :|
میگم دیکته چند شدی؟
آره ساغر زبون آدما رو بلد نیست ایما اشاره که میکنه من متوجه میشم منظورش چیه کلی باهاش کار کردم
داش شما اشتب نمیکنی داخل تایپ کردن بعضی مواقع
1
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]kok.joint[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اجی ول کن اینارو.
أز صب تا شب بهم صدتا حرف میزنن.خخخ[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]Arash ینی اونقدر ازم بدت میاد؟ [/div][/quote]
[/div][/quote]
من یادم نمیاد تا حالا با شما صحبت کرده باشم که در مورد من نظر میدی... پس احترام خودتو نگه دار خواهشا..خیلی ممنون[/div][/quote]
ولش کن آرش خواست یه حرفی بزنه من از طرفش عذر میخوام از شما[/div][/quote]
داش شما کگه وکیل وسیع ساغری
شاید ساغر دلش نخواست عذر بخواد باید کیرو ببینه :icon_10:[/div][/quote]
میگم دیکته چند شدی؟ :|
آره ساغر زبون آدما رو بلد نیست ایما اشاره که میکنه من متوجه میشم منظورش چیه کلی باهاش کار کردم :icon_10:[/div][/quote]
میگم دیکته چند شدی؟
آره ساغر زبون آدما رو بلد نیست ایما اشاره که میکنه من متوجه میشم منظورش چیه کلی باهاش کار کردم
به اشتباه تایپی اخه ربطی نداره وکیل وصی میگن معمولا نه وکیل وسیع
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]kingali00[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]kok.joint[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اجی ول کن اینارو.
أز صب تا شب بهم صدتا حرف میزنن.خخخ[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]Arash ینی اونقدر ازم بدت میاد؟ [/div][/quote]
[/div][/quote]
من یادم نمیاد تا حالا با شما صحبت کرده باشم که در مورد من نظر میدی... پس احترام خودتو نگه دار خواهشا..خیلی ممنون[/div][/quote]
آره ساغر زبون آدما رو بلد نیست ایما اشاره که میکنه من متوجه میشم منظورش چیه کلی باهاش کار کردم :icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
به اشتباه تایپی اخه ربطی نداره وکیل وصی میگن معمولا نه وکیل وسیع :|
میگم دیکته چند شدی؟
به اشتباه تایپی اخه ربطی نداره وکیل وصی میگن معمولا نه وکیل وسیع
داش حالا دستم خورد
آسمون به زمین اومد
اگر اشتباهی بود به بزرگی خودتون ببخشید
1
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]kingali00[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]kok.joint[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اجی ول کن اینارو.
[/div][/quote]
[/div][/quote]
به اشتباه تایپی اخه ربطی نداره وکیل وصی میگن معمولا نه وکیل وسیع :|[/div][/quote]
داش حالا دستم خورد
آسمون به زمین اومد
اگر اشتباهی بود به بزرگی خودتون ببخشید :| :icon_10:
ادبیان 18
ریاضی20
فیزیک19
شیمی19
زیست 18
املا و انشا 20
ورزش 20
هنر 20
دین و زندگی 20
عربی 20
قرآن20
نمیدونم دیگه چی هست ولی هر چی هست20
فقط انظباطم کم نشه صلوات بلند
اووف کیس توپ به این میگن ...حداقل 7 تا 20 هم داره
مجلس شیرینی خرون کجاست ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]alixfazl4[/b][/div][div]ادبیان 18
ریاضی20
فیزیک19
شیمی19
زیست 18
املا و انشا 20
ورزش 20
هنر 20
دین و زندگی 20
عربی 20
قرآن20
فقط انظباطم کم نشه صلوات بلند[/div][/quote]
اووف کیس توپ به این میگن ...حداقل 7 تا 20 هم داره :icon_1:
مجلس شیرینی خرون کجاست ؟؟؟ :icon_0:
ادبیان 18
ریاضی20
فیزیک19
شیمی19
زیست 18
املا و انشا 20
ورزش 20
هنر 20
دین و زندگی 20
عربی 20
قرآن20
فقط انظباطم کم نشه صلوات بلند
اووف کیس توپ به این میگن ...حداقل 7 تا 20 هم داره
مجلس شیرینی خرون کجاست ؟؟؟
یعنی یکی دستشویی هم بره این شیرینی میخواد ازش
عجبا ما قبلنا برا اینکه هزینه مهمونی کم شه برامون میگفتیم غذا از شما جا از ما ولی هیچ کـس موافقت نمیکرد الان هم همینجوریه دیه شیرینی بیار تو تاپیک من
قبلنا ... الان فرق میکنه ... دانشجو باشی تو منطقه ما استاد به تیکه ای که سر کلاس میندازی هم بخنده باس شیرینی بدی
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]alixfazl4[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl4[/b][/div][div]ادبیان 18
ریاضی20
فیزیک19
شیمی19
زیست 18
املا و انشا 20
ورزش 20
هنر 20
دین و زندگی 20
عربی 20
قرآن20
فقط انظباطم کم نشه صلوات بلند[/div][/quote]
اووف کیس توپ به این میگن ...حداقل 7 تا 20 هم داره :icon_1:
مجلس شیرینی خرون کجاست ؟؟؟ :icon_0:
[/div][/quote]
یعنی یکی دستشویی هم بره این شیرینی میخواد ازش
عجبا ما قبلنا برا اینکه هزینه مهمونی کم شه برامون میگفتیم غذا از شما جا از ما ولی هیچ کـس موافقت نمیکرد الان هم همینجوریه دیه شیرینی بیار تو تاپیک من:|[/div][/quote]
قبلنا ... الان فرق میکنه ... دانشجو باشی تو منطقه ما استاد به تیکه ای که سر کلاس میندازی هم بخنده باس شیرینی بدی :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.