اجی ول کن اینارو.
أز صب تا شب بهم صدتا حرف میزنن.خخخ
lovely girl
Arash ینی اونقدر ازم بدت میاد؟
من یادم نمیاد تا حالا با شما صحبت کرده باشم که در مورد من نظر میدی... پس احترام خودتو نگه دار خواهشا..خیلی ممنون
ولش کن آرش خواست یه حرفی بزنه من از طرفش عذر میخوام از شما
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اجی ول کن اینارو.
أز صب تا شب بهم صدتا حرف میزنن.خخخ[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]Arash ینی اونقدر ازم بدت میاد؟ [/div][/quote]
[/div][/quote]
من یادم نمیاد تا حالا با شما صحبت کرده باشم که در مورد من نظر میدی... پس احترام خودتو نگه دار خواهشا..خیلی ممنون[/div][/quote]
ولش کن آرش خواست یه حرفی بزنه من از طرفش عذر میخوام از شما
هـــدف من مغلوب کردن آخـــرین کاریست ک انجام داده ام
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اجی ول کن اینارو.
أز صب تا شب بهم صدتا حرف میزنن.خخخ[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]Arash ینی اونقدر ازم بدت میاد؟ [/div][/quote]
[/div][/quote]
من یادم نمیاد تا حالا با شما صحبت کرده باشم که در مورد من نظر میدی... پس احترام خودتو نگه دار خواهشا..خیلی ممنون[/div][/quote]
ولش کن آرش خواست یه حرفی بزنه من از طرفش عذر میخوام از شما[/div][/quote]
داش شما کگه وکیل وسیع ساغری
شاید ساغر دلش نخواست عذر بخواد باید کیرو ببینه :icon_10:
میگم دیکته چند شدی؟
آره ساغر زبون آدما رو بلد نیست ایما اشاره که میکنه من متوجه میشم منظورش چیه کلی باهاش کار کردم
[quote][div][b]kok.joint[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اجی ول کن اینارو.
[/div][/quote]
ولش کن آرش خواست یه حرفی بزنه من از طرفش عذر میخوام از شما[/div][/quote]
داش شما کگه وکیل وسیع ساغری
شاید ساغر دلش نخواست عذر بخواد باید کیرو ببینه :icon_10:[/div][/quote]
میگم دیکته چند شدی؟ :|
آره ساغر زبون آدما رو بلد نیست ایما اشاره که میکنه من متوجه میشم منظورش چیه کلی باهاش کار کردم :icon_10:
ببینم ارش چرا عدم زدی؟!
من لاولی رو نقل کردم ! فک نکنم باشما صحبت کرده باشم
ب خودت نگیر
مهدی تو هم دیگه پرووو نشو هیچی بت نمیگم
اوکی
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ببینم ارش چرا عدم زدی؟!
ب خودت نگیر
مهدی تو هم دیگه پرووو نشو هیچی بت نمیگم[/div][/quote]
اوکی :D
ببینم ارش چرا عدم زدی؟!
ب خودت نگیر
مهدی تو هم دیگه پرووو نشو هیچی بت نمیگم
افرین به این فصاحت و بلاغت
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ببینم ارش چرا عدم زدی؟!
ب خودت نگیر
مهدی تو هم دیگه پرووو نشو هیچی بت نمیگم[/div][/quote]
افرین به این فصاحت و بلاغت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.