دیگه من نمیدونم
یکی از شما 4 نفر گزارش من رو رد کردید
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر باشی
من دیدم دیشب امیر فقط لایک میکرد
اصن پست نمیداد
تو نگو یه چیزی میدونه
بله پس چی مگه خبر نداری این رهام باعث مسدودی من شد
این بار اومد انجمن همه رهام رو هوو کنید
[quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div]دیگه من نمیدونم
یکی از شما 4 نفر گزارش من رو رد کردید[/div][/quote]
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور :geek: ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب :icon_4: شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم :icon_4:[/div][/quote]
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن[/div][/quote]
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر :geek: باشی [/div][/quote]
اصن پست نمیداد
تو نگو یه چیزی میدونه[/div][/quote]
بله پس چی مگه خبر نداری این رهام باعث مسدودی من شد :icon_11:
این بار اومد انجمن همه رهام رو هوو کنید :icon_10:
دیگه من نمیدونم
یکی از شما 4 نفر گزارش من رو رد کردید
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر باشی
اصن پست نمیداد
تو نگو یه چیزی میدونه
بله پس چی مگه خبر نداری این رهام باعث مسدودی من شد این بار اومد انجمن همه رهام رو هوو کنید
delta bar gasht gg
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div]دیگه من نمیدونم
یکی از شما 4 نفر گزارش من رو رد کردید[/div][/quote]
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور :geek: ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب :icon_4: شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم :icon_4:[/div][/quote]
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن[/div][/quote]
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر :geek: باشی [/div][/quote]
اصن پست نمیداد
تو نگو یه چیزی میدونه[/div][/quote]
بله پس چی مگه خبر نداری این رهام باعث مسدودی من شد :icon_11:
[b]این بار اومد انجمن همه رهام رو هوو کنید[/b] :icon_10:[/div][/quote]
:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.