ولی مرد بود حرفش حرف بود رفت و واقعا نیومد تا روزی که گفته بود که همین پانزدهم باشه احسنت چه اراده قوی ای
عالمی وقت کردی برو تاپیک خـدافظی که زدی رو بخون ببین چقدر به یادت بودم
البته اینجانب مهدی هستم جهت اطلاع
مهدی جالبه
دیشب جنگ تو و رهام بود
اونوقت الان من بن شدم
maziarbmw
چرا؟؟ بخاطر کدوم پست؟
تو که دیشب چیزی نگفتی
اصن تمام فتنه ها زیر سر این رهامه حضورش تو انجمن شومه هر بار یکی یه چیزیش میشه
خودمم هر چی فکر میکنم نمیدونم چی گفتم!!!!!!
هر چیم گفته باشم
یا تو گزارش زدی یا رهام یا امیر حسین چون فقط شما اونموقع ان بودید
خوب زود تند سریع اعتراف کنید
هوی چرا اون نفله رو اسم نبردی
ساغر هم دیشب بود
در ضمن من فقط پست های رهام رو گزارش رد کردم کلا هر پستی گذاشت یه گزارش دادم بلکه مسدود شه یه چند روزی دنبال اکانت باشه از شرش راحت بشیم
ععع
راست میگی ساغرم اخراش اومد
من خودم زخم خورده ی آنـتن ها هستم
راستی امروز یه مدیر آنلاین بود با این اسم : مدیر انجمن1
عجیبه
عجیبه .. خودش بود که بهم تذکر داد
فکر کنم الان با این مدیر تعداد مدیرا 9 تا شده باشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div]ولی مرد بود حرفش حرف بود رفت و واقعا نیومد تا روزی که گفته بود که همین پانزدهم باشه :roll: احسنت چه اراده قوی ای :D
عالمی وقت کردی برو تاپیک خـدافظی که زدی رو بخون ببین چقدر به یادت بودم 8-)
البته اینجانب مهدی هستم جهت اطلاع :roll:[/div][/quote]
مهدی جالبه
دیشب جنگ تو و رهام بود
اونوقت الان من بن شدم
maziarbmw[/div][/quote]
چرا؟؟ بخاطر کدوم پست؟
تو که دیشب چیزی نگفتی :icon_4:
اصن تمام فتنه ها زیر سر این رهامه حضورش تو انجمن شومه هر بار یکی یه چیزیش میشه :|[/div][/quote]
خودمم هر چی فکر میکنم نمیدونم چی گفتم!!!!!!
هر چیم گفته باشم
یا تو گزارش زدی یا رهام یا امیر حسین چون فقط شما اونموقع ان بودید
خوب زود تند سریع اعتراف کنید :icon_11::icon_11:[/div][/quote]
هوی چرا اون نفله رو اسم نبردی
ساغر هم دیشب بود
در ضمن من فقط پست های رهام رو گزارش رد کردم کلا هر پستی گذاشت یه گزارش دادم بلکه مسدود شه یه چند روزی دنبال اکانت باشه از شرش راحت بشیم :| [/div][/quote]
ععع
راست میگی ساغرم اخراش اومد[/div][/quote]
من خودم زخم خورده ی آنـتن ها هستم :(
راستی امروز یه مدیر آنلاین بود با این اسم : مدیر انجمن1
عجیبه :icon_10:[/div][/quote]
عجیبه .. خودش بود که بهم تذکر داد :icon_10:[/div][/quote]
فکر کنم الان با این مدیر تعداد مدیرا 9 تا شده باشه :icon_10:[/div][/quote]
نچ شده 10 تا ... یه کارشناس بازی هم هست جز مدیرا :icon_10:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/10600/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div].::amir.d::. هم بود
تو نبودی؟[/div][/quote]
چی شده؟[/div][/quote]
:icon_2:
دیگه من نمیدونم
یکی از شما 4 نفر گزارش من رو رد کردید
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر باشی
[quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div]دیگه من نمیدونم
یکی از شما 4 نفر گزارش من رو رد کردید[/div][/quote]
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور :geek: ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب :icon_4: شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم :icon_4:[/div][/quote]
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن[/div][/quote]
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر :geek: باشی
* بام شیب
شیبدار میسازند
من خودم تا حالا چند بار اخطار داشتم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div].::amir.d::. هم بود
تو نبودی؟[/div][/quote]
چی شده؟[/div][/quote]
چیزی نشده ... دنبال آنتین میگرده ... آنتین اضاف نداری تو وسایلت بش بدی ؟:icon_10:[/div][/quote]
آنتن بام شیب
شیبدار میسازند
من خودم تا حالا چند بار اخطار داشتم
دیگه من نمیدونم
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن
از رهام هم باس فاصله بگیری ... دیش گردونی شده واس خودش
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div]دیگه من نمیدونم
راستی یه چیزی به ذهنم خطور (ختور :geek: ) کرد... من تاپیکمو عدم نزدم دیشب :icon_4: شاید مدیر خودش اومده خونده چون امروز دیدم قفلش کرده بود بعد عدم زدم :icon_4:[/div][/quote]
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر :geek: باشی [/div][/quote]
از رهام هم باس فاصله بگیری ... دیش گردونی شده واس خودش :icon_4:
دیگه من نمیدونم
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
که منو بن کردن
من دیدم دیشب امیر فقط لایک میکرد
اصن پست نمیداد
تو نگو یه چیزی میدونه
delta bar gasht gg
[quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div][quote][div][b]m.taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]sadegh_delta[/b][/div][div]دیگه من نمیدونم
ذهنت تو حلقم
انوقت من چیکاره بیدم؟؟
دیگه شرکت کردن تو تاپیکای من خطرات خاص خودشو داره باید ریکس پذیر :geek: باشی [/div][/quote]
من دیدم دیشب امیر فقط لایک میکرد
اصن پست نمیداد
تو نگو یه چیزی میدونه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.