زمان شناسی
تایم آنلاین بودن
رفیق با معرفت زیاد داشتن
فن بیان خوب داشتن
تیمی بازی کردن رو اکانت( معتقدم دو نفر دیگه نهایت 3 نفر بیشتر از این مسخره بازیه)
با پشتیبانی رفیق بودن ( شوخی کردم)
به صورت کلی گفتم
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]اینی که گفتی یکی از ملاک های حرفه ای بودنه :|[/div][/quote]
زمان شناسی
تایم آنلاین بودن
رفیق با معرفت زیاد داشتن
فن بیان خوب داشتن
تیمی بازی کردن رو اکانت( معتقدم دو نفر دیگه نهایت 3 نفر بیشتر از این مسخره بازیه)
با پشتیبانی رفیق بودن :icon_4: ( شوخی کردم)
به صورت کلی گفتم :ugeek:
زمان شناسی
تایم آنلاین بودن
رفیق با معرفت زیاد داشتن
فن بیان خوب داشتن
با پشتیبانی رفیق بودن ( شوخی کردم)
به صورت کلی گفتم
ملاک هایی دیگه رو بگو ما هم یاد بگیریم:icon_7:[/div][/quote]
هوش و ذکاوت
تجربه
زمان شناسی
تایم آنلاین بودن
رفیق با معرفت زیاد داشتن
فن بیان خوب داشتن
با پشتیبانی رفیق بودن :icon_4: ( شوخی کردم)
به صورت کلی گفتم :ugeek:[/div][/quote]
سلام به وبلاگ تنهایی من سر بزنید www.m-colbeh.blogfa.com
[quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div]تو این بازی بازیکن حرفه ای نداریم ..هرکی پول بیشتر داشت بیشتر پیشرفت می کنه نظرتون؟؟!؟!:icon_10::icon_11:[/div][/quote]
خوبه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:
خخخخ یکی دیگش هم مولتی داشتنه که من شانس نداشتم مولتی هام سرور 32لو رفت
یکی از این بچه پولدار 12 تا اکانت داشت یعنی فکر کن 12 تا سیمکارت داشت__________
این مطلب در 1393/10/11 01:49:04 نوشته شده است و در 1393/10/11 01:50:06 ویرایش شده است .
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]خخخخ یکی دیگش هم مولتی داشتنه که من شانس نداشتم مولتی هام سرور 32لو رفت [/div][/quote]
یکی از این بچه پولدار 12 تا اکانت داشت یعنی فکر کن 12 تا سیمکارت داشت:icon_14:__________
تو این بازی بازیکن حرفه ای نداریم ..هرکی پول بیشتر داشت بیشتر پیشرفت می کنه نظرتون؟؟!؟!
خوبه
تو هم با ما بازی میکنی؟
قسمت حذف اکانت مرکزی کجاس؟
eryha
[quote][div][b]m_hajezade[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div]تو این بازی بازیکن حرفه ای نداریم ..هرکی پول بیشتر داشت بیشتر پیشرفت می کنه نظرتون؟؟!؟!:icon_10::icon_11:[/div][/quote]
خوبه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:[/div][/quote]
تو هم با ما بازی میکنی؟ :shock: :?
تو این بازی بازیکن حرفه ای نداریم ..هرکی پول بیشتر داشت بیشتر پیشرفت می کنه نظرتون؟؟!؟!
خوبه
تو هم با ما بازی میکنی؟
چیه مگه فکر کردی فارم هات کیان پس؟
در ضمن عنوان تاپیک رو دقت کن نوب ها حق اظهار نظر ندارن حالا اینبار عیب نداره دفعه آخرت باشه
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]987123[/b][/div][div][quote][div][b]m_hajezade[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div]تو این بازی بازیکن حرفه ای نداریم ..هرکی پول بیشتر داشت بیشتر پیشرفت می کنه نظرتون؟؟!؟!:icon_10::icon_11:[/div][/quote]
خوبه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::icon_11::icon_11::icon_11::icon_11::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:[/div][/quote]
تو هم با ما بازی میکنی؟ :shock: :?
قسمت حذف اکانت مرکزی کجاس؟[/div][/quote]
:lol::lol:
چیه مگه فکر کردی فارم هات کیان پس؟ :icon_4:
در ضمن عنوان تاپیک رو دقت کن نوب ها حق اظهار نظر ندارن حالا اینبار عیب نداره دفعه آخرت باشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.