[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]اصلا این طور نیست یارو 500تومن خرج کرد اخرشم فارم شد وللی من سرور 32با 300سکه رتبه 28دارم[/div][/quote]
--------------------------الان 28 هستی ...اسمت چیه؟
ملاک هایی دیگه رو بگو ما هم یاد بگیریم:icon_7:
Hghalde2752677@tct5اسمش اینه البته هفته پیش 160فروختمش نمی دونم چه بلایی سرش اومده
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]اصلا این طور نیست یارو 500تومن خرج کرد اخرشم فارم شد وللی من سرور 32با 300سکه رتبه 28دارم[/div][/quote]
--------------------------الان 28 هستی ...اسمت چیه؟[/div][/quote]
Hghalde2752677@tct5اسمش اینه البته هفته پیش 160فروختمش نمی دونم چه بلایی سرش اومده
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]shadow_king[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]اصلا این طور نیست یارو 500تومن خرج کرد اخرشم فارم شد وللی من سرور 32با 300سکه رتبه 28دارم[/div][/quote]
--------------------------الان 28 هستی ...اسمت چیه؟[/div][/quote]
Hghalde2752677@tct5اسمش اینه البته هفته پیش 160فروختمش نمی دونم چه بلایی سرش اومده[/div][/quote]
زده اکانتو ترکونده دیگه کی اونو می خواد
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]یارو حوصله بازی نداره الکی 160تومن داده به اک الان می خواد بفروشه اگه کسی خواست بگه باهاش صحبت کنم 80میگیرم ازش میدم بهتون[/div][/quote]
_________________-
زده اکانتو ترکونده دیگه کی اونو می خواد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.