یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!
چقدر بد
از فحش و فحش کاری گرفته تا نژاد پرستی و توهین های رکیک... خواهشا عدم بزن دوست عزیز...!!!
[quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!:|[/div][/quote]
چقدر بد :|[/div][/quote]
از فحش و فحش کاری گرفته تا نژاد پرستی و توهین های رکیک... خواهشا عدم بزن دوست عزیز...!!!:icon_1:[/div][/quote]
:|
یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!
چقدر بد
از فحش و فحش کاری گرفته تا نژاد پرستی و توهین های رکیک... خواهشا عدم بزن دوست عزیز...!!!
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!:|[/div][/quote]
چقدر بد :|[/div][/quote]
از فحش و فحش کاری گرفته تا نژاد پرستی و توهین های رکیک... خواهشا عدم بزن دوست عزیز...!!!:icon_1:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:|
اگه از نظر .... کردن بقیه بخوای حساب کنی فکر کنم نادرشاه یا شاه عباس اول بیشتر به کارت بیاد تا کوروش
[/بازم جک گفتی کوروش کبیر به یه جایی می خواست حمله کنه خودشون تسلیم میشدن التماس میکردن که کوروش بهشون حکومت بکنه
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]چی میشد کوروش زنده میشد دهن دنیارو .... میکردیم دوباره :icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
اگه از نظر .... کردن بقیه بخوای حساب کنی فکر کنم نادرشاه یا شاه عباس اول بیشتر به کارت بیاد تا کوروش :|[/div][/بازم جک گفتی کوروش کبیر به یه جایی می خواست حمله کنه خودشون تسلیم میشدن التماس میکردن که کوروش بهشون حکومت بکنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.