جمع کن بابا اول و اخر کوروش کبیر بهترین شاه ایران و جهان
فقط سارگن کبیر
غرب زده
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]جمع کن بابا اول و اخر کوروش کبیر بهترین شاه ایران و جهان [/div][/quote]
فقط سارگن کبیر [/div][/quote]
غرب زده :|
اگه از نظر .... کردن بقیه بخوای حساب کنی فکر کنم نادرشاه یا شاه عباس اول بیشتر به کارت بیاد تا کوروش
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]چی میشد کوروش زنده میشد دهن دنیارو .... میکردیم دوباره :icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
اگه از نظر .... کردن بقیه بخوای حساب کنی فکر کنم نادرشاه یا شاه عباس اول بیشتر به کارت بیاد تا کوروش :|
اگه از نظر .... کردن بقیه بخوای حساب کنی فکر کنم نادرشاه یا شاه عباس اول بیشتر به کارت بیاد تا کوروش
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]چی میشد کوروش زنده میشد دهن دنیارو .... میکردیم دوباره :icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
اگه از نظر .... کردن بقیه بخوای حساب کنی فکر کنم نادرشاه یا شاه عباس اول بیشتر به کارت بیاد تا کوروش :|[/div][/quote]
:icon_4:
فقط سارگن کبیر
غرب زده
من غرب زده نیستم بلکه غربی هستم
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]جمع کن بابا اول و اخر کوروش کبیر بهترین شاه ایران و جهان [/div][/quote]
غرب زده :|[/div][/quote]
فقط سارگن کبیر
غرب زده
منم شرقی هستم
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]جمع کن بابا اول و اخر کوروش کبیر بهترین شاه ایران و جهان [/div][/quote]
غرب زده :|[/div][/quote]
من غرب زده نیستم بلکه غربی هستم [/div][/quote]
منم شرقی هستم :icon_1:
یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!
چقدر بد
[quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!:|[/div][/quote]
چقدر بد :|
یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!
چقدر بد
از فحش و فحش کاری گرفته تا نژاد پرستی و توهین های رکیک... خواهشا عدم بزن دوست عزیز...!!!
از اون قدیمیا ...
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]یادم میاد یه بار هم یه نفر یه تاپیک در مورد همین چیز هایی که شما بحث می کنین زده بود ... به بد جاهایی کشیده شد...خیلی بد...!!!:|[/div][/quote]
چقدر بد :|[/div][/quote]
از فحش و فحش کاری گرفته تا نژاد پرستی و توهین های رکیک... خواهشا عدم بزن دوست عزیز...!!!:icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.