lord.ahhadi fatemiporali powerتو این قسمت نقشه نمیشه شهر سازی کرد
نه نمیشه و اطرافش شهر زیاد زدند
علی اقا
اتفاقا چرا نمیشه زد.میشه زد.همین الان هم میشه زد.منتها اطراف شهر های اتش نه خودش
مگه من چی گفتم
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/11/29 22:23:35
مگه من چی گفتم تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/11/29 22:36:08
هادی جون شرمنده من اشتباه برداشت کردم.فکر کردم گفتی شهر زدن نمیشه دیگه زد.چون من که نگاه کردم هنوز خیلی جا بودش
|
|
1391/11/30 10:13:12
مدیر انجمن بیا اینجا شما هم مشارکت کن
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات |
|
1391/11/30 14:44:58
اگه بشه چی میشه!
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل |
|
1391/12/01 13:32:39
مدیر پس چرا یه جوابی نمیدی
بعدا تاما یه تاپیک میزنیم میگید تاپیک الکی نزنید خوب برا همینه میزنیم تا شما بیای وبگی بعدشم که میایند میگید سرموقش مشخص میشه اسلام علیک یا ابا عبدالله
1391/12/01 13:44:05
شما تا حالا شده یه سریالی که شروع میشه رو مدام با کارگردانو تهیه کننده و عواملش تماس بگیری و بگی که تهش چی میشه و ... ؟؟؟ توی یک سریال همه افراد مستقیم و غیرمستقیم داستان رو میبینید و رابطه هاشون رو هم با هم میتونی حدس بزنی و بفهمی ولی اینکه ته کار چی میشه رو معمولا نمیشه حدس زد غیر یه سری سریال خاص که خب از اول تهش معلومه یه بخشهایی توی بازی اضافه شده و شما هم دیدین ولی این به این معنی نیست که تمام سناریوی وجود اون بخش و کاربردش و عوامل وابسته بهش به محض مشاهده شدن اون بخش فاش بشه. باید یه سری اتفاقات دیگه رونمایی بشه تا برسیم به داستان شهر آتش و الماس سرخ ... صبر کنید به موقع مشخص میشه کاربردش و بعد میتونه دلچسب تر خواهد بود براتون. موفق باشید احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
|
|
|
1391/12/01 13:46:16
حالا نمیشه یه پارتی برا ما بگیری اسلام علیک یا ابا عبدالله
|
1391/12/01 13:51:35
با سلام اقای مدیر اگه به قول شما داستانی هستش یا اپزیویی هستش.باید حداقل یک ارتباطی داشته باشن.اخه باید تو نقشه قرون وسطا اتفاقی افتاده باشه که بازی رفته تو نقشه فلات ایران...که ۲ تا با هم ربط ندارن. اگه شما بازی اپزیویی بازی کردین متوجه میشین که داستان هر قسمت باید ربط داشته باشه.اخه اول قرون وسطا.بعد فلات ایران.بعد هم لابد شهر سوخته...چه ربطی به هم دارن!!!!!!!!!!!!!! |
|
1391/12/01 13:54:39
فکرکنم ربطش به سیم رابطشه ولی شما هم درست میگید اسلام علیک یا ابا عبدالله
|
1392/01/07 13:53:28
چقدر راجعبه اژدها بحث میکنید منو مجبور میکنید تاپیک قدیمی بیارم بالا
|
منوی کاربری
|
||