پویا جون این تایپیکت حرف نداشت.اره یه تغییری هم بدن بدک نیست.خسته شدیم از بس نیروی تکراری زدیم.من تو سرور 11 هستم به نظرت حتما یکی از شهرهامو کنار شهر اتش بزنم؟؟؟؟؟؟
پویا جون این تایپیکت حرف نداشت.اره یه تغییری هم بدن بدک نیست.خسته شدیم از بس نیروی تکراری زدیم.من تو سرور 11 هستم به نظرت حتما یکی از شهرهامو کنار شهر اتش بزنم؟؟؟؟؟؟:roll::roll:
پویا جون این تایپیکت حرف نداشت.اره یه تغییری هم بدن بدک نیست.خسته شدیم از بس نیروی تکراری زدیم.من تو سرور 11 هستم به نظرت حتما یکی از شهرهامو کنار شهر اتش بزنم؟؟؟؟؟؟
این صحبتهایی که کردم گفتم برداشته شخصی من بود و حدسی که زدم.. اما چیزی که روشنه اینه که شرایط گرفتن کتیبه متفاوت..از یه طرف هم آدم روزه شک دار نگیره بهتره. بد نیست شما هم شهرت و نزدیک به اونجا بزنی. تا وضعیت روشن شه. تا دقیق تر مطلع بشیم شاید اصلا کلّ این حرفایی که زدم اشتباه باشه ولی چیزی که واضح هست اینه که این عکس که گذاشتم تو نقشه وجود داره. و ۱۰۰% یه ارتباطی با کتیبه داره.
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]پویا جون این تایپیکت حرف نداشت.اره یه تغییری هم بدن بدک نیست.خسته شدیم از بس نیروی تکراری زدیم.من تو سرور 11 هستم به نظرت حتما یکی از شهرهامو کنار شهر اتش بزنم؟؟؟؟؟؟:roll::roll:[/div][/quote]
این صحبتهایی که کردم گفتم برداشته شخصی من بود و حدسی که زدم.. اما چیزی که روشنه اینه که شرایط گرفتن کتیبه متفاوت..از یه طرف هم آدم روزه شک دار نگیره بهتره. بد نیست شما هم شهرت و نزدیک به اونجا بزنی. تا وضعیت روشن شه. تا دقیق تر مطلع بشیم شاید اصلا کلّ این حرفایی که زدم اشتباه باشه ولی چیزی که واضح هست اینه که این عکس که گذاشتم تو نقشه وجود داره. و ۱۰۰% یه ارتباطی با کتیبه داره.
هنوز چیزی معلوم نیست ما که از اول دی ماه خبر داشتیم اونجا رو تازه قبل اونم یعنی تو آذر ماه قبرستون خالی بو یعنی فقط اسکلت بود نمیشد شهر ساخت حالا قرمز شده پس به خاطر اینه میگم که ایران بهشت زمین اومده که ماندگار شه
hiiiiis jangjo khabide
هنوز چیزی معلوم نیست ما که از اول دی ماه خبر داشتیم اونجا رو تازه قبل اونم یعنی تو آذر ماه قبرستون خالی بو یعنی فقط اسکلت بود نمیشد شهر ساخت حالا قرمز شده پس به خاطر اینه میگم که ایران بهشت زمین اومده که ماندگار شه
کی گفته من یه اژدها دیدم.دارم بچشو تربیت میکنم!!!!!!
کی دیدی؟؟کجا دیدی؟؟
بپا چشمت نزنن.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]کی گفته من یه اژدها دیدم.دارم بچشو تربیت میکنم!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
کی دیدی؟؟کجا دیدی؟؟
بپا چشمت نزنن.:twisted:
اتفاقا چرا نمیشه زد.میشه زد.همین الان هم میشه زد.منتها اطراف شهر های اتش نه خودش
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]ali power[/b][/div][div]تو این قسمت نقشه نمیشه شهر سازی کرد:geek:[/div][/quote]
نه نمیشه و اطرافش شهر زیاد زدند
علی اقا[/div][/quote]
اتفاقا چرا نمیشه زد.میشه زد.همین الان هم میشه زد.منتها اطراف شهر های اتش نه خودش:twisted::twisted::twisted::twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.