ز اتاق در اومدم رفتم اشپزخونه،به مامانم میگم مامان جون ناهارم رو میدی بخورم.
گفت واسه تو ناهار درست نکردم!!!؟؟
گفتم یعنی چی؟
گفت:برو ناهارتو دانلود کن با بچه های گرو ه دور همی بخورید..!
1
ز اتاق در اومدم رفتم اشپزخونه،به مامانم میگم مامان جون ناهارم رو میدی بخورم.
گفت واسه تو ناهار درست نکردم!!!؟؟
گفتم یعنی چی؟
گفت:برو ناهارتو دانلود کن با بچه های گرو ه دور همی بخورید..!
چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا را دارد، !!!!!
.
.
.
.
.
.
آمار بیشترین تصادف جهان را دارد!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم یا صندوقها خرابن !!! مسئولین رسیدگی کنند لطفاً ........
یا اینکه مسئولین خرابن !!!! صندوقها رسیدگی کنین لطفا..
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا را دارد، !!!!!
.
.
.
.
.
.
آمار بیشترین تصادف جهان را دارد!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کنم یا صندوقها خرابن !!! مسئولین رسیدگی کنند لطفاً ........
یا اینکه مسئولین خرابن !!!! صندوقها رسیدگی کنین لطفا..
رفته بودم سینما ،فیلم اکشن بود ،دو نفر خفن دارن همدیگه رو تو آشپزخونه میزنن ,rnrnیکی با قمه یکی هم با اره برقی!!rnrn.rnrn.rnrnاینم عکس العمل دختر ردیف جلویی: وااااای چه کابینتهای قشنگی!!!!!!!
خوب که چی؟!
[b]رفته بودم سینما ،فیلم اکشن بود ،دو نفر خفن دارن همدیگه رو تو آشپزخونه میزنن ,rnrnیکی با قمه یکی هم با اره برقی!!rnrn.rnrn.rnrnاینم عکس العمل دختر ردیف جلویی: وااااای چه کابینتهای قشنگی!!!!!!![/b]
امروز تو باشگاه نفسم بالا نمیومد داشتم خفه میشدمrnrn rnrnفهمیدم به خاطر قلیون که میکشم...!rnrn rnrn دیگه تصمیم خودمو گرفتم! rnrn rnrn باشگاه و میبوسم میذارم کنار!rnrn
خوب که چی؟!
[b]امروز تو باشگاه نفسم بالا نمیومد داشتم خفه میشدمrnrn rnrnفهمیدم به خاطر قلیون که میکشم...!rnrn rnrn دیگه تصمیم خودمو گرفتم! rnrn rnrn باشگاه و میبوسم میذارم کنار!rnrn[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.