از مدیران خواهش میکنم این تاپیکو قفل نکنن میخوام پایدار بمونه
از بچه های انجمنم خواهش میکنم فقط جک بگن اسپم ندین
از بچه های انجمنم خواهش میکنم فقط جک بگن اسپم ندین
1
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
جک نویسی! 1393/09/18 13:25:22
از مدیران خواهش میکنم این تاپیکو قفل نکنن میخوام پایدار بمونه
از بچه های انجمنم خواهش میکنم فقط جک بگن اسپم ندین 1
|
|
1393/09/18 13:25:48
فن پاسخ دادن
مردی به زنی گفت: تو چقدر زیبا هستی! زن گفت: کاش تو هم زیبا می بودی تا همین حرف را به تو می گفتم. مرد گفت: اشکالی ندارد تو هم مثل من دروغ بگو! 1
|
|
1393/09/18 13:27:19
من همیشــــه حرف قلبـــمو که دنبال میـــکنم آخــرش میرســم به در یخچـــال
1
|
|
1393/09/18 13:28:56
فقط یه دختر میتونه وسط جلسه کنکور به عکس کارتش نگاه کنه بگه چقدر بد افتادم
1
|
|
1393/09/18 13:29:37
طرز صدا کردن مامانم زمانی که غذا امادست
تخم مرغ:عزیزم الهی مادر فدات بیا غدا حاضره : کوکو:عزیزم غذا امادست خورشت:بیا دیگه غذا یخ کرد مرغ:ما الان میخوریم جمع میکنیم اومدی اومدی کباب:اصن صدا نمیکنه بعد میگه هرچی صدا کردیم نیومدی 1
|
|
1393/09/18 13:32:16
اگه خواستید ی مدت تنها باشین
به اطرافیانتون بگید پول لازم دارین ^_^ جواب میده اساسی ... همه تو افق محو میشن 1
|
|
1393/09/18 15:57:24
علی هی میای جک میزاری بعد یهو غیب میشی امیدوارم دوباره تاپیکت حذف یا قلف نشه دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت |
|
1393/09/18 19:10:17
تو اتوبوس داشتم با موبایلم چت میکردم دیدم پسره داره چت منو میخونه
نوشتم: . . . . ((بچه ها اینجا یکی داره چتامو میخونه اما حواسش نیست زیپ شلوارش بازه)) . . . . . ب همین دستگیره در، حداقل 5 نفر به زیپاشون نگاه کردن ! یه دختره هم اول خودشو جمع و جور کرد بعد دید ک دارم نگاهش میکنم گفت : مال من زیپ نداره دکمه ایه اصن یه اوضاااااعیه !! 1
|
|
1393/09/18 19:11:56
ما را از تمدید مذاکرات می ترسونید؟!
ما هفته ها منتظر میموندیم که ببینیم توپ سوباسا گل میشه یا نه!! 1
|
|
1393/09/18 19:14:35
درد دل یه مرد متاهل :
آقا ما یه بار مغز پروانه خوردیم رفتیم زن گرفتیم، ینی شیرین ترین و فرحبخشترین لحظات عمرمونو در زندگی زناشویی تجربه کردیم... میرفتیم سر کار ، زنمون میگفت : چرا انقد میری سر کار؟ چرا به من نمیرسی؟ میموندیم تو خونه میگفت: چرا نمیری سر کار؟ پس کی میخواد پول بیاره تو این خونه؟ میشستیم رو مبل میگفت: من باید از صبح تا شب تو این خونه جون بکنم جنابعالی رو مبل لم بدی؟ پا میشدیم کمکش کنیم میگفت: اومدی خرابکاری کنی؟ قیافه مون ژولیده پولیده بود میگفت؛ تو اصلاٌ بخاطر من به خودت نمیرسی! به خودمون میرسیدیم میگفت داری خودتو برا کی خوشگل میکنی؟ از دستپختش تعریف نمیکردیم میگفت: تو اصلاٌ قدرشناس زحمتای من نیستی! تعریف میکردیم ، میگفت: ها؟ چه گندی زدی که حالا با ای حرفا میخوای وجدانتو راحت کنی؟... ها ها ها ها ها... آقامون خدابیامرز راست میگفت: "اگه یه روز بهت گفتن بین زن گرفتن و سرطان گرفتن یکی رو انتخاب کن ، اصلاٌ از اسمش نترس... با شیمی درمانی درست میشه!!!!! 1
|
منوی کاربری
|
||