روباهی موبایلی دید به دست گرفت و زود پرید زاغه از بالای درخت گفت پایین * نمیده بده برات شماره بگیرم. روباه تا موبایل رو داد زاغ گفت: این بجای قالب پنیر سوم ابتدایی!
پوریام
روباهی موبایلی دید به دست گرفت و زود پرید زاغه از بالای درخت گفت پایین آنتن نمیده بده برات شماره بگیرم. روباه تا موبایل رو داد زاغ گفت: این بجای قالب پنیر سوم ابتدایی!
یه کشیشی داشته توی یه بیابون می رفته، میفته تو یه چاه. هی داد زد خدایا کمکم کن خدا کمکم کن.
یه ماشین آتش نشانی اومد، یه طناب انداخت و گفت طنابو بگیر بیا بالا.
کشیش گفت ولم کن فقط خدا باید کمکم کنه، خدا بهم کمک می کنه.
گفت طنابو بگیر بابا همینجا میمیریا. گفت نه خدا به من کمک می کنه.
کشیش میمیره میره اون دنیا به خدا میگه خدا من این همه به تو ایمان داشتم این همه عبادت کردم،
چرا کمکم نکردی؟ خدا بهش گفت آخه مرد حسابی تو نگفتی ماشین آتش نشانی وسط بیابون چیکار میکنه !!!
پوریام
یه کشیشی داشته توی یه بیابون می رفته، میفته تو یه چاه. هی داد زد خدایا کمکم کن خدا کمکم کن.
یه ماشین آتش نشانی اومد، یه طناب انداخت و گفت طنابو بگیر بیا بالا.
کشیش گفت ولم کن فقط خدا باید کمکم کنه، خدا بهم کمک می کنه.
گفت طنابو بگیر بابا همینجا میمیریا. گفت نه خدا به من کمک می کنه.
کشیش میمیره میره اون دنیا به خدا میگه خدا من این همه به تو ایمان داشتم این همه عبادت کردم،
چرا کمکم نکردی؟ خدا بهش گفت آخه مرد حسابی تو نگفتی ماشین آتش نشانی وسط بیابون چیکار میکنه !!!
به دوستان جاهل عزیزم باید بگم که غضنفر لقب امام علی (ع) هست
موافقم!!
لطفا دیگه از این اسم برای جوکاتون استفاده نکنید!!
قبلا هم اینو شنیده بودم
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div]به دوستان جاهل عزیزم باید بگم که غضنفر لقب امام علی (ع) هست[/div][/quote]
موافقم!!
لطفا دیگه از این اسم برای جوکاتون استفاده نکنید!!
قبلا هم اینو شنیده بودم
یکبار از معلم ریاضیمون پرسیدم
چرا ما ریاضی میخونم؟
گفت: برای نجات جون آدما
گفتم: چه ربطی داشت
جواب داد خوندن ریاضی باعث میشه مونگلایی مثل شما نرن دانشکده پزشکی!!!
تا حالا اینطوری قانع نشده بودم.
######
یکبار از معلم ریاضیمون پرسیدم
چرا ما ریاضی میخونم؟
گفت: برای نجات جون آدما
گفتم: چه ربطی داشت
جواب داد خوندن ریاضی باعث میشه مونگلایی مثل شما نرن دانشکده پزشکی!!!
تا حالا اینطوری قانع نشده بودم.
سوار تاکسی شدم 1 نفر مونده بود تاکسی پر شه بعد نیم ساعت یه دختره اومد راننده به شوخی گفت: خانوم ما 1ساعته منتظر شماییم..
دختره هول شد گفت: ببخشید خواب موندم...
.
.
.
.
.
.
ینی ما 4 نفر که ترکیدیم. خود تاکسیه از شدت خنده استارت نمیخورد...
######
سوار تاکسی شدم 1 نفر مونده بود تاکسی پر شه بعد نیم ساعت یه دختره اومد راننده به شوخی گفت: خانوم ما 1ساعته منتظر شماییم..
دختره هول شد گفت: ببخشید خواب موندم...
.
.
.
.
.
.
ینی ما 4 نفر که ترکیدیم. خود تاکسیه از شدت خنده استارت نمیخورد...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.