رفتم از دختره جزوه بگیرم امروز اومده میگه چرا حرف دلتو رک و راست نمیزنی؟؟
من:
جزوه:
استاد:
من:
جزوه:
استاد:
کوه به کوه نمیرسد وانگهی دریا شود
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/12/08 15:08:43
رفتم از دختره جزوه بگیرم امروز اومده میگه چرا حرف دلتو رک و راست نمیزنی؟؟
من: جزوه: استاد: کوه به کوه نمیرسد وانگهی دریا شود
|
|
1393/12/08 21:10:13
یکی از دلایلی که خودکشی نمیکنم اینه ک
میترسم بمیرم والا،شانس ک نداریم >احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن منم میدونم بخند خاله بببینه |
|
1393/12/09 16:51:15
این خارجیا اوسکلا واسه چی انقد درخت کریسمسشونو تزیین میکنن ولی نمی خورنش؟؟؟؟
ما هر سال هف سینمونو تا تهش میخوریم داداش کوچیکم ماهی قرمزارم میخوره... خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . . باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش |
|
1393/12/09 16:51:23
بعضی وقتا دخترا خودشونم نمیدونن برای چی قهر کردن،
فقط حس میکنن لازمه قهر کنن والا دیدم ک میگما خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . . باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش |
|
1393/12/09 16:52:58
در اروپا دخترا بیرون میرن با کمى آرایش
در ایران آرایش بیرون میره با کمى دختر! خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:53:36
اگر تو آمریکا هم قوانین نام گذاری شرکتها مثل ایران بود اسم شرکت اپل می شد : سیب پردازان * گستر غرب !
خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:54:02
دستمال کاغذی به اشک گفت:
. . . . . . . . . . نه واقعا الان اومدی ببینی دستمال کاغذی به اشک چی گفته؟؟؟ نه یعنی واقعا دستمال کاغذی حرف میزنه؟ اونم با اشک؟ هم سن و سال های تو الان دارن اورانیوم غنی میکنن اونوقت تو اومدی ببینی دستمال کاغذی چی گفته؟؟؟ خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:54:19
یارو اومده خونمون دزدی
بعد یه ساعت گشتن چیزی پیدا نکرده منو بیدار کرده میگه:من دارم میرم ولی این زندگی نیست شما دارید. خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:54:33
نمیدونم چرا هر وقت میخوام درِ مرسدس بنزمو باز کنم
. . . . از تخت میفتم پایین!!! ماشین شماهم اینجوریه؟!! خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:55:54
حکیمی درجمع مریدانش نشسته بود....
یکی از شاگردان از وی پرسید:علم بهتراست یا ثروت؟ حکیم بی درنگ شمشیری ازنیام بیرون آورد ومانند جومونگ شاگردبخت برگشته را به سه پاره ی نامساوی تقسیم نمود و گفت: سالهاست که دیگر هیچ احمقی بین دوراهی علم وثروت گیرنمی کند!!! دیگرمریدان درحالیکه انگشت حیرت به دندان گرفته ولرزشی تمام وجودشان را فرا گرفته بود گفتند: ای حکیم ما را دلیلی عیان ساز تا جان فدا کنیم!! حکیم گفت:درعنفوان جوانی مرا دوستی بود که باهم به مکتب میرفتیم دوستم ترک تحصیل کرد ومن معلم مکتب شدم............. . . . . . . . . . حالا او پورشه دارد،من پوشه......! او اوراق مشارکت دارد و من اوراق امتحانی.....!! او عینک آفتابی،من عینک ته استکانی.....!!! او بیمه ی زندگانی،من بیمه ی خدمات درمانی.....!!!! او سکه و ارز،من سکته و قرض......!!!!! سخنان حکیم چون بدین جا رسید مریدان نعره ای جانسوز زدند و راهی کلاسهای آموزش اختلاس گشتند........!!!!! باشد که شما را پندی آموخته و به درد حکیم گرفتارنیایید! خوب که چی؟!
منوی کاربری
|
||