رفتم از دختره جزوه بگیرم امروز اومده میگه چرا حرف دلتو رک و راست نمیزنی؟؟
من:
جزوه:
استاد:
من:

جزوه:

استاد:

کوه به کوه نمیرسد وانگهی دریا شود

نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/12/08 15:08:43
رفتم از دختره جزوه بگیرم امروز اومده میگه چرا حرف دلتو رک و راست نمیزنی؟؟
من: ![]() جزوه: ![]() استاد: ![]() ![]() کوه به کوه نمیرسد وانگهی دریا شود
![]() |
|
1393/12/08 21:10:13
یکی از دلایلی که خودکشی نمیکنم اینه ک
میترسم بمیرم والا،شانس ک نداریم >احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن ![]() منم میدونم ![]() بخند خاله بببینه ![]() |
|
1393/12/09 16:51:15
این خارجیا اوسکلا واسه چی انقد درخت کریسمسشونو تزیین میکنن ولی نمی خورنش؟؟؟؟
ما هر سال هف سینمونو تا تهش میخوریم داداش کوچیکم ماهی قرمزارم میخوره... خوب که چی؟!
![]() هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . . باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش |
|
1393/12/09 16:51:23
بعضی وقتا دخترا خودشونم نمیدونن برای چی قهر کردن،
فقط حس میکنن لازمه قهر کنن ![]() والا دیدم ک میگما خوب که چی؟!
![]() هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . . باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش |
|
1393/12/09 16:52:58
در اروپا دخترا بیرون میرن با کمى آرایش
در ایران آرایش بیرون میره با کمى دختر! خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:53:36
اگر تو آمریکا هم قوانین نام گذاری شرکتها مثل ایران بود اسم شرکت اپل می شد : سیب پردازان * گستر غرب !
خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:54:02
دستمال کاغذی به اشک گفت:
. . . . . . . . . . نه واقعا الان اومدی ببینی دستمال کاغذی به اشک چی گفته؟؟؟ نه یعنی واقعا دستمال کاغذی حرف میزنه؟ اونم با اشک؟ هم سن و سال های تو الان دارن اورانیوم غنی میکنن اونوقت تو اومدی ببینی دستمال کاغذی چی گفته؟؟؟ خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:54:19
یارو اومده خونمون دزدی
بعد یه ساعت گشتن چیزی پیدا نکرده منو بیدار کرده میگه:من دارم میرم ولی این زندگی نیست شما دارید. خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:54:33
نمیدونم چرا هر وقت میخوام درِ مرسدس بنزمو باز کنم
. . . . از تخت میفتم پایین!!! ماشین شماهم اینجوریه؟!! خوب که چی؟!
|
1393/12/09 16:55:54
حکیمی درجمع مریدانش نشسته بود....
یکی از شاگردان از وی پرسید:علم بهتراست یا ثروت؟ حکیم بی درنگ شمشیری ازنیام بیرون آورد ومانند جومونگ شاگردبخت برگشته را به سه پاره ی نامساوی تقسیم نمود و گفت: سالهاست که دیگر هیچ احمقی بین دوراهی علم وثروت گیرنمی کند!!! دیگرمریدان درحالیکه انگشت حیرت به دندان گرفته ولرزشی تمام وجودشان را فرا گرفته بود گفتند: ای حکیم ما را دلیلی عیان ساز تا جان فدا کنیم!! حکیم گفت:درعنفوان جوانی مرا دوستی بود که باهم به مکتب میرفتیم دوستم ترک تحصیل کرد ومن معلم مکتب شدم............. . . . . . . . . . حالا او پورشه دارد،من پوشه......! او اوراق مشارکت دارد و من اوراق امتحانی.....!! او عینک آفتابی،من عینک ته استکانی.....!!! او بیمه ی زندگانی،من بیمه ی خدمات درمانی.....!!!! او سکه و ارز،من سکته و قرض......!!!!! سخنان حکیم چون بدین جا رسید مریدان نعره ای جانسوز زدند و راهی کلاسهای آموزش اختلاس گشتند........!!!!! باشد که شما را پندی آموخته و به درد حکیم گرفتارنیایید! خوب که چی؟!
منوی کاربری
|
||