دختره نوشته :
فرهاد من کجاست که ببیند لیلی در آتش عشقش خاکستر شده
والا تا اون جا که من خبر دارم فرهاد چشمش دنبال شیرین بود نه لیلی
تورو خدا قبل شکست عشقی خوردن ،
یه کم در حوزه ادبیات مطالعه کنید
این مطلب در 1393/11/17 23:08:08 نوشته شده است و در 1393/11/17 23:08:19 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[b]دختره نوشته :
فرهاد من کجاست که ببیند لیلی در آتش عشقش خاکستر شده
والا تا اون جا که من خبر دارم فرهاد چشمش دنبال شیرین بود نه لیلی
تورو خدا قبل شکست عشقی خوردن ،
یه کم در حوزه ادبیات مطالعه کنید[/b]
بیاین الان چند لحظه سکوت کنیم.............
بخاطر کسایی که رفتن پالتوخزدارخریدن
بخاطر کسایی که چکمه تا زیره زانوخریدن
بخاطر کسایی که چترکلاه وشال خریدن
ولی نمیتونن بپوشن!!!!
چون زمستون میگه:
»الکی مثلن من تابستونم!!،
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
بیاین الان چند لحظه سکوت کنیم.............
بخاطر کسایی که رفتن پالتوخزدارخریدن
بخاطر کسایی که چکمه تا زیره زانوخریدن
بخاطر کسایی که چترکلاه وشال خریدن
ولی نمیتونن بپوشن!!!!
چون زمستون میگه:
»الکی مثلن من تابستونم!!،
امروز بابام داشت اخبار گوش میکرد رفتم یهو کنترلو از دستش گرفتم کانالو عوض کردم میگه چیکار میکنی؟ منم گفتم الکی مثلا اخبار تموم شد
بابامم نامردی نکرد رفت مودمو قایم کرد بعد میبینه من چشام چهارتا شده برگشته میگه الکی مثلا ما نت نداریم
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
امروز بابام داشت اخبار گوش میکرد رفتم یهو کنترلو از دستش گرفتم کانالو عوض کردم میگه چیکار میکنی؟ منم گفتم الکی مثلا اخبار تموم شد
بابامم نامردی نکرد رفت مودمو قایم کرد بعد میبینه من چشام چهارتا شده برگشته میگه الکی مثلا ما نت نداریم
--------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]امروز بابام داشت اخبار گوش میکرد رفتم یهو کنترلو از دستش گرفتم کانالو عوض کردم میگه چیکار میکنی؟ منم گفتم الکی مثلا اخبار تموم شد
[/div][/quote]
--------
:icon_4:
--------
واقعیه ها
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]zahra14[/b][/div][div]امروز بابام داشت اخبار گوش میکرد رفتم یهو کنترلو از دستش گرفتم کانالو عوض کردم میگه چیکار میکنی؟ منم گفتم الکی مثلا اخبار تموم شد
[/div][/quote]
--------
:icon_4:[/div][/quote]
واقعیه ها:oops::icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.