سینمای ایران اینقدر کمبود بازیگر داره که از وقتی حمیده خیرآبادی مرحوم شده، همه نقش های پیرزن رو میدن به اکبر عبدی
سلام
خوبی؟
خوبی؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/11/01 13:33:56
سینمای ایران اینقدر کمبود بازیگر داره که از وقتی حمیده خیرآبادی مرحوم شده، همه نقش های پیرزن رو میدن به اکبر عبدی
سلام
خوبی؟ |
|
1393/11/01 14:08:00
با سلام.
چند تا شهرستانی که اصلیتشون رو نمیگم داشتن به هم سنگ پرتاب میکردن. اینا میرن برا خودشون سنگر درست میکنن بعدش میبینن اینا نمیان بیرون یه نقشه میکشن بعد بلند میشه یکی میگه جعفر کیه یکی بلند میشه میگه من بعد با سنگ میزننش بعد اونا هم گفتن عجب نقشه ای بیاید ما هم انجام بدیم پس بلند میشن میگن محمد کیه محمد محمد محمد نبود نیست بعد میشنن بعد اون یکی ها بلند میشن میگن کی با محمد کار داشت بعد طرف بلند میشه میگن ما بعد میزنشون خخخخخخ اگه توی این همه سال اذیتتون کردم....مسخرتون کردم...فوش دادم...کمک نکردم... کار خوبی کردم تو سال بعد هم برنامم همینه
|
|
1393/11/01 14:23:32
بچه بودم قرار بود عموم اینا بیان خونمون نذری داشتیم بابام گفت عموت که اومد میری جلوش اگه شیرینی اورده بود میگی عمو خودت شیرینی هستی چرا شیرینی اوردی اگه گل اورد میگی عمو خودت گلی چرا گل اوردی .منم گفتم باشه .خلاصه عمو اومد و دیدم واسه نذری یه گوسفند اورده.من بچه بودم میفهمی؟؟؟بچه
سلام
خوبی؟ |
|
1393/11/01 14:28:22
تو رستوران بودیم
دختره با دوستش با یه کلاسی اومد تو با کلی عشوه menu رو برداشت... بعد با کلی مکث سرشو آورد بالا و با یه حالت خاصی گفت:۲ تا بام دریت جعفری واسه منو عشقم لدفن... بعداز اینکه گارسونه کل میز رو گازگرفت گفت: اون بام دریت جعفری نیست!!! با مدیریت جعفریه!!! سه نفر در جا سکته زدند آقای جعفری استعفا کرد عشقش از طبقه سوم خودشو پرت کرد پایین گارسونه از بس خندید مرد ارتش اعلام بی طرفی کرده من الان تو سی سی یوام!! سلام
خوبی؟ |
|
1393/11/01 14:35:51
. رفتم گوسفند خریدم
دختر همسایه اومده میگه چرا بستیش؟! میگم واسه اینکه نره... میگه یعنی اگه ماده بود نمی بستیش؟؟!! الان ٢ ساعته بهش میگم گوسفنده مادس، میگه پس چرا بازش نمیکنی؟؟ میگم واسه اینکه نره !! میگه مگه گوسفند دو جنسه هم داریم؟؟؟!!!!!! گوسفنده از خنده سرشو میکوبید به درخت والتماس میکرد سر منو ببر تا از خنده حروم نشدم سلام
خوبی؟ |
|
1393/11/01 15:33:18
ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻋﺮها ﺑﻪ ﺻﺮﺍﺣﺖ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ :
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﺖ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﯾﻢ ﺑﯿﺮﻭﻥ؟ . . . . . . ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺩﺑﯿﺎﺗﺎ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺷﺎﻋﺮ ﻣﻌﺸﻮق ﺍﻟﻬﯽ ﻭ ﻋﺮﻭﺝ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ سلام
خوبی؟ |
|
1393/11/01 16:49:09
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ
ﺧﺮﯾﺪ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯾﺮﻟﺲ ﭘﺎﯼ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﻭﻣﺎﺩﻩ ﯾﺎ ﻋﺮﻭﺱ !؟ 1
|
|
1393/11/01 16:50:18
چه حکایت جالبیه بچه که بودیم بزرگا ازدواج میکردن
حالا هم که بزرگ شدیم کوچیک ترا ازدواج میکنن ... والا ما بهر تماشای جهان آمده ایم! 1
|
|
1393/11/01 16:50:38
دکتره همچین قیافه میگیره
. . . . . . . . . . . . . . انگار شاطره )))) 1
|
|
1393/11/01 16:52:03
یه زمانی رکورد دار بازی مار 8000 من بودم تا اینکه
. . . . . . . . . . . . با اندروید آشنا شدم^ـــ^ 1
|
منوی کاربری