مــــــــــورد داشتــــیــــــــم
بـعد دوسـال طرف فهـمیـده 2AFM موج رادیـو نیســت !!
بـعد دوسـال طرف فهـمیـده 2AFM موج رادیـو نیســت !!
1
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/10/20 18:14:30
مــــــــــورد داشتــــیــــــــم
بـعد دوسـال طرف فهـمیـده 2AFM موج رادیـو نیســت !! 1
|
|
1393/10/20 18:15:28
سه خانم امریکایی انگلیسی و ایرانی تصمیم می گیرن لباس چرم جذاب بپوشند و عکس العمل شوهرانشان را ببینند
شوهر امریکایی : وای عزیزم تو زن رویاهای منی شوهر انگلیسی : خیلی خوشحالم از اینکه تورو دارم. ?شوهر ایرانی : شام چی داریم بَتمَن؟ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ 1
|
|
1393/10/20 18:17:22
تقریبا 1ماه پیش یه متنو دادم داداشم ترجمه کنه خیلیم اصرارکردم ک وقت نداره بگه چون استاد درسش سختگیره ونمره شم واسم واقعا مهمه...امروز مسیج داده"وقت نکردم نگاه بندازم"
من داشتم دیوونه میشدم بعد 1ساعت حرص خوردن پیام نوشتم"ازت متنفرم"بعد مثه اوسکلا send to all کردم((( حالا جواب اینارو داشته باشین : پری : me too . کیانا : ب درک ایکبیریه از خود راضی!!! . . مینا : بخدا تقصیر من نبود اون اول زنگ زد . . دخترخالم : باز خل شدی . دایی کوچیکم : ناراحت نشو یکی دیگه میخرم واست . عمه : باشه فقط بگو از کجا فهمیدی؟ . . . . مخاطب بسیار بسیار خاصم : بالاخره باید میفهمیدی.... . حالا بماند ک چند نفرم زنگ زدن گفتن "قطع نکن بذار اول توضیح بدم!!!!! . . من هنوز تو شوکم بچه ها...فقط عاشق داداشمم,جواب داد"من که دوست دارم" یکی اون قرصای اعصابمو با یه لیوان آب بده دستم:/ 1
|
|
1393/10/20 18:18:59
. 。*☆∴。 。∴☆*。
。★*゚゚*★∵★*゚゚*★。 ☆゚ ゚☆゚ ゚☆ ★* ☆★ ゚☆。 。☆゚ *★。 。★* ∵☆。 。☆∵ ゚*★。。★*゚ *☆ .-..-. `·.·´ ●/ /▌ / \ عشق که ندارم خبر مرگم تقدیم به همتون..... 1
|
|
1393/10/21 00:04:09
پسرا سه جا از دخترا کم میارن :
نمره گرفتن از استاد لایک گرفتن تو پارس یونیت تاکسی گرفتن تو خیابون پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/10/21 00:07:10
اعتراف میکنم بچه بودم وقتی بارون میومد تو راه برگشت از مدرسه با چکمه هام از جاهایی رد میشدم که آب بیشتری جمع شده بودکلی هم ذوق میکردم که پاهام خیس نمیشه…
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/10/21 00:08:12
نهنگ چیست؟؟؟ .. .. نهــــــنگ!!! التماس یک پسر هست به موبایلش وقتی داره هنگ میکنه! پــــــروازه خانوم
|
1393/10/21 00:09:46
مــن اگــه بچـّم لپــش چـال نـداشـته باشـه میـذارمـش بهـزیسـتی
پــــــروازه خانوم
|
1393/10/21 00:12:45
ﭼﻬﺎﺭ ﻧﻔﺮ ﺳﻮﺍﺭ ﺗﺎﮐسی ﻣﯿﺸﻦ ﻭﻟﯽ
ﮐﺮﺍﯾﻪ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﺑﺪﻥ! ﻗﺮﺍﺭﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﮐﻪ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺑﺸﻦ ﻭ فرار کنن ! ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﭼﻬﺎﺭﺗﺎﺷﻮﻥ ﺩﺭﺍﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﻮ ﺑﺎﺯﻣﯿﮑﻦ ﻭ با سرعت ﭘﺎ ﺑﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﯿﺬﺍﺭﻥ.. ﻣﯿﺮﻥ ﺗﺎ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯿﺪﯾﺪ ﻭ ﻓﻘﻂ ﺻﺪﺍﯼ تند تند زدن ﻧﻔﺴﺸﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﯾﮑﯿﺸﻮﻥ زد رو شونه ﺑﻐﻠﯿﺶ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺖ ﻓﮑﺮﺷﻮ بکن ﺣﺎﻻ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩﭼﻪ ﺣﺎﻟﯽ داره ! بهش گفت بابا راننده منم، فقط بگین چی شده !؟ پــــــروازه خانوم
|
1393/10/21 00:16:35
یارو داشت گریه می کرد. باباش پرسید چی شده؟ گفت: عاشق شدم! باباش گفت حالا عاشق کی هستی؟ گفت: هر کسی که شما صلاح بدونی
پــــــروازه خانوم
منوی کاربری
|
||