lord_پروازه تشکر شده: 33,468 تعداد نوشته: 56 تعداد پاسخ: 9,331 سابقه بازی در 14 سرور
توی مغازه یه زنه اومده میگه آقا ببخشید آدامسه موزی دارید؟ مرده یه آدامس موزی بهش داده، زنه میگه نه طعم توت فرنگیشیو میخوام
این مطلب در 1393/10/08 18:32:31 نوشته شده است و در 1393/10/08 18:32:51 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[b]توی مغازه یه زنه اومده میگه آقا ببخشید آدامسه موزی دارید؟ مرده یه آدامس موزی بهش داده، زنه میگه نه طعم توت فرنگیشیو میخوام[/b]
افرادی که از این نوشته تشکر کرده اند
zahra14 ، ali06 ، sa-ghar ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، مجیدرضا
vindictive تشکر شده: 2,271 تعداد نوشته: 9 تعداد پاسخ: 906 سابقه بازی در 34 سرور
یه بار یکی به یه یاروه میرسه می گه چرا زیر چشمت سیاهه؟ جواب میده بالام جان تازه درد هم میکنه
Arkadaş giti
یه بار یکی به یه یاروه میرسه می گه چرا زیر چشمت سیاهه؟ جواب میده بالام جان تازه درد هم میکنه
:twisted:
lord_پروازه ، zahra14 ، ali06 ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، مجیدرضا
lord_پروازه تشکر شده: 33,468 تعداد نوشته: 56 تعداد پاسخ: 9,331 سابقه بازی در 14 سرور
با تمام بدیهاش این امتحانات پایان ترم یه مزیتی داره !
اونم اینکه آدم با رشته ی تحصیلیش یکم آشنا میشه
پــــــروازه خانوم
با تمام بدیهاش این امتحانات پایان ترم یه مزیتی داره !
اونم اینکه آدم با رشته ی تحصیلیش یکم آشنا میشه
zahra14 ، ali06 ، sa-ghar ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، مجیدرضا
بابام این ترم میگه یکمم درس بخونی بد نیستا !
گفتم تو درس می بینی و من پیچشِ درس . . .
بابام ١٠ دقیقه سر تکون داد و اتاقو ترک کرد
این مطلب در 1393/10/08 18:41:10 نوشته شده است و در 1393/10/08 18:41:20 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
[b]بابام این ترم میگه یکمم درس بخونی بد نیستا !
گفتم تو درس می بینی و من پیچشِ درس . . .
بابام ١٠ دقیقه سر تکون داد و اتاقو ترک کرد[/b]
zahra14 ، sa-ghar ، h.palad ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، مجیدرضا
واقعاً این استادا از کجا می فهمن ما کجا رو بلد نیستیم همون رو سوال می دن ؟ پــــــروازه خانوم
[b]واقعاً این استادا از کجا می فهمن ما کجا رو بلد نیستیم همون رو سوال می دن ؟ [/b]
zahra14 ، sa-ghar ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، pooriamahmoodi83 ، مجیدرضا
خیلی بهم برمیخوره وقتی دارم درس می خونم از خواب بیدارم کنن پــــــروازه خانوم
[b]خیلی بهم برمیخوره وقتی دارم درس می خونم از خواب بیدارم کنن[/b]
zahra14 ، سلما93 ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، pooriamahmoodi83 ، مجیدرضا ، سالار امیر
vindictive تشکر شده: 2,271 تعداد نوشته: 9 تعداد پاسخ: 906 سابقه بازی در 34 سرور
موقع درس خوندن حتی پرزهای موکت هم براش جذاب می شن. آدم دوست داره بشینه و ساعت ها بهشون خیره بشه
Arkadaş giti
موقع درس خوندن حتی پرزهای موکت هم براش جذاب می شن. آدم دوست داره بشینه و ساعت ها بهشون خیره بشه
lord_پروازه ، zahra14 ، سلما93 ، arash_s ، 00امیر00 ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، pooriamahmoodi83 ، مجیدرضا ، سالار امیر
vindictive
------------
راست میگی
پــــــروازه خانوم
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div] موقع درس خوندن حتی پرزهای موکت هم براش جذاب می شن. آدم دوست داره بشینه و ساعت ها بهشون خیره بشه[/div][/quote]
------------
راست میگی :icon_4::icon_4::icon_4:
zahra14 ، shadow_play ، سلما93 ، lordeamir ، 00امیر00 ، lord_sepehr ، گومر ، pooriamahmoodi83 ، مجیدرضا ، سالار امیر
به مامانم میگم:نمیخای واسه ما آستین بالا بزنی؟میگه:پسرم زن میخوای؟گفتم : پـَـ نـَـ پـَـ گفتم آستیناتو بالا بزنی با هم مچ بندازیم ببینیم کی قوی تره پــــــروازه خانوم
[b]به مامانم میگم:نمیخای واسه ما آستین بالا بزنی؟میگه:پسرم زن میخوای؟گفتم : پـَـ نـَـ پـَـ گفتم آستیناتو بالا بزنی با هم مچ بندازیم ببینیم کی قوی تره[/b]
zahra14 ، sa-ghar ، سلما93 ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، pooriamahmoodi83 ، مجیدرضا ، سالار امیر
زندگی خانمها سه مرحله دارد
۱- کودکی
۲- جوانی
۳- چقدر خوب موندی ! پــــــروازه خانوم
[b]زندگی خانمها سه مرحله دارد
۱- کودکی
۲- جوانی
۳- چقدر خوب موندی ![/b]
zahra14 ، sa-ghar ، h.palad ، سلما93 ، lord_sepehr ، titikaktak ، گومر ، pooriamahmoodi83 ، مجیدرضا ، سالار امیر