پنجشنبه جمعه حرم بودم....برا اولین بار تو زندگیم از نزدیکه نزدیک خدا رو حس کردم...میفهمین یعنی چی...باورتون نمیشه ادمایی رو اونجا دیدم که تو یه نگاه میفهمیدی کینو چیکارن...ولی وقتی حرف حرف خدا باشه حرف امام رضا باشه دیگه هیچی معنی اره..یه طرف مردی که بچه نوزادشو تو یه پارچه سبز گرفته بودو رو به سمت حرم زار زار گریه میکرد..معلوم بود از خدا و امام رضا چی میخواست...غوغا که چی بگم مثل قیامت بود هر کی دنبال حاجت خودش...هر کی دنبال رفع گرفتاری خودش..خدا میدونه اون موقع تو دل من چی میگذشت...حرم شده بود مثل خونه خودم...بخدا الان داغیم هیچی نمیفهمیم...هیچی.............
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
پنجشنبه جمعه حرم بودم....برا اولین بار تو زندگیم از نزدیکه نزدیک خدا رو حس کردم...میفهمین یعنی چی...باورتون نمیشه ادمایی رو اونجا دیدم که تو یه نگاه میفهمیدی کینو چیکارن...ولی وقتی حرف حرف خدا باشه حرف امام رضا باشه دیگه هیچی معنی اره..یه طرف مردی که بچه نوزادشو تو یه پارچه سبز گرفته بودو رو به سمت حرم زار زار گریه میکرد..معلوم بود از خدا و امام رضا چی میخواست...غوغا که چی بگم مثل قیامت بود هر کی دنبال حاجت خودش...هر کی دنبال رفع گرفتاری خودش..خدا میدونه اون موقع تو دل من چی میگذشت...حرم شده بود مثل خونه خودم...بخدا الان داغیم هیچی نمیفهمیم...هیچی.............
لبخند هایت به جان دیگری افتاده..
دردهایت به جان من...
با من بودی
عجب
این مطلب در 1394/04/20 19:15:57 نوشته شده است و در 1394/04/20 19:22:39 ویرایش شده است .
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]لبخند هایت به جان دیگری افتاده..
دردهایت به جان من...[/div][/quote]
با من بودی:P[/div][/quote]
عجب :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
توضیح بده. چیو نمیفهمید؟
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]پنجشنبه جمعه حرم بودم....برا اولین بار تو زندگیم از نزدیکه نزدیک خدا رو حس کردم...میفهمین یعنی چی...باورتون نمیشه ادمایی رو اونجا دیدم که تو یه نگاه میفهمیدی کینو چیکارن...ولی وقتی حرف حرف خدا باشه حرف امام رضا باشه دیگه هیچی معنی اره..یه طرف مردی که بچه نوزادشو تو یه پارچه سبز گرفته بودو رو به سمت حرم زار زار گریه میکرد..معلوم بود از خدا و امام رضا چی میخواست...غوغا که چی بگم مثل قیامت بود هر کی دنبال حاجت خودش...هر کی دنبال رفع گرفتاری خودش..خدا میدونه اون موقع تو دل من چی میگذشت...حرم شده بود مثل خونه خودم...بخدا الان داغیم هیچی نمیفهمیم...هیچی.............[/div][/quote]
توضیح بده. چیو نمیفهمید؟
خداوند تو قرآن یه جایی داره که میگه و آن ها عادتشان این است که وقتی محتاج شدند و دچار گرفتاری شدند به خدا روی می آورند و وقتی که مشکلشلان رفع شد از وی روی گردان می شوند که به خاطر رفع حاجت فقط خدا را می خواهند!
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]پنجشنبه جمعه حرم بودم....برا اولین بار تو زندگیم از نزدیکه نزدیک خدا رو حس کردم...میفهمین یعنی چی...باورتون نمیشه ادمایی رو اونجا دیدم که تو یه نگاه میفهمیدی کینو چیکارن...ولی وقتی حرف حرف خدا باشه حرف امام رضا باشه دیگه هیچی معنی اره..یه طرف مردی که بچه نوزادشو تو یه پارچه سبز گرفته بودو رو به سمت حرم زار زار گریه میکرد..معلوم بود از خدا و امام رضا چی میخواست...غوغا که چی بگم مثل قیامت بود هر کی دنبال حاجت خودش...هر کی دنبال رفع گرفتاری خودش..خدا میدونه اون موقع تو دل من چی میگذشت...حرم شده بود مثل خونه خودم...بخدا الان داغیم هیچی نمیفهمیم...هیچی.............[/div][/quote]
خداوند تو قرآن یه جایی داره که میگه و آن ها عادتشان این است که وقتی محتاج شدند و دچار گرفتاری شدند به خدا روی می آورند و وقتی که مشکلشلان رفع شد از وی روی گردان می شوند که به خاطر رفع حاجت فقط خدا را می خواهند!
توضیح بده. چیو نمیفهمید؟
قدر زندگیتونو....
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]پنجشنبه جمعه حرم بودم....برا اولین بار تو زندگیم از نزدیکه نزدیک خدا رو حس کردم...میفهمین یعنی چی...باورتون نمیشه ادمایی رو اونجا دیدم که تو یه نگاه میفهمیدی کینو چیکارن...ولی وقتی حرف حرف خدا باشه حرف امام رضا باشه دیگه هیچی معنی اره..یه طرف مردی که بچه نوزادشو تو یه پارچه سبز گرفته بودو رو به سمت حرم زار زار گریه میکرد..معلوم بود از خدا و امام رضا چی میخواست...غوغا که چی بگم مثل قیامت بود هر کی دنبال حاجت خودش...هر کی دنبال رفع گرفتاری خودش..خدا میدونه اون موقع تو دل من چی میگذشت...حرم شده بود مثل خونه خودم...بخدا الان داغیم هیچی نمیفهمیم...هیچی.............[/div][/quote]
توضیح بده. چیو نمیفهمید؟[/div][/quote]
قدر زندگیتونو....
بعله...درسته........به نظر من همیشه اینطور نیست..
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]msk-13[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]پنجشنبه جمعه حرم بودم....برا اولین بار تو زندگیم از نزدیکه نزدیک خدا رو حس کردم...میفهمین یعنی چی...باورتون نمیشه ادمایی رو اونجا دیدم که تو یه نگاه میفهمیدی کینو چیکارن...ولی وقتی حرف حرف خدا باشه حرف امام رضا باشه دیگه هیچی معنی اره..یه طرف مردی که بچه نوزادشو تو یه پارچه سبز گرفته بودو رو به سمت حرم زار زار گریه میکرد..معلوم بود از خدا و امام رضا چی میخواست...غوغا که چی بگم مثل قیامت بود هر کی دنبال حاجت خودش...هر کی دنبال رفع گرفتاری خودش..خدا میدونه اون موقع تو دل من چی میگذشت...حرم شده بود مثل خونه خودم...بخدا الان داغیم هیچی نمیفهمیم...هیچی.............[/div][/quote]
خداوند تو قرآن یه جایی داره که میگه و آن ها عادتشان این است که وقتی محتاج شدند و دچار گرفتاری شدند به خدا روی می آورند و وقتی که مشکلشلان رفع شد از وی روی گردان می شوند که به خاطر رفع حاجت فقط خدا را می خواهند![/div][/quote]
بعله...درسته........به نظر من همیشه اینطور نیست..
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.