گرچه دستانم خالیست
رنگ ذرشکی را به تو تقدیم میکنم
inera@att.net
رنگ ذرشکی را به تو تقدیم میکنم
inera@att.net
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/03/28 15:50:12
گرچه دستانم خالیست
رنگ ذرشکی را به تو تقدیم میکنم inera@att.net |
|
1394/03/29 12:55:31
سلام به همگی.
وقتی دلت گرفته باشه ... تمام آرامش یک ساحل را هم به تو بدهند ... باز هم دل تو بارانیست... خیس تراز دریا خراب تر از امواج . دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1394/03/29 15:50:01
تو با منی، حس می کنمت
همین جا روبروی خودم صداتو می شنوم همه جا یا شاید من دیوونه شدم اگه تو، تو اتاقم نیستی چرا کنار تو می شینم چرا دارم تو رو می بوسم چرا دارم تو رو می بینم {من با تو ام عزیزم، اسم منو صدا کن می بینمت کنارم، می بوسمت نگام کن} اگه تو، تو اتاقم نیستی چرا هوای تو تو خونه ست چرا با تو حرف می زنم هر روز نگو تو دلت این دیوونه ست اگه تو، تو اتاقم نیستی چرا کنار تو می شینم چرا دارم تو رو می بوسم چرا دارم تو رو می بینم {من با تو ام عزیزم، اسم منو صدا کن می بینمت کنارم، می بوسمت نگام کن} می بینمت کنار پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1394/03/29 16:56:05
دلم یک تصادف جدی میخواهد....
. . . . آمبولانس ها سراسیمه شوند.... و کار از کار بگذرد...
این مطلب در 1394/03/29 16:56:05 نوشته شده است و در 1394/03/29 17:08:34 ویرایش شده است .
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore |
|
1394/03/29 17:08:45
از همه دوستـــانی که تو این تایپیک دل نوشته و شعر گذاشتن و این تایپیک و بالا نگه داشتن ممنووووووونم
بیــــگ لایـــک همگــــی .... پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1394/03/31 21:20:59
بازم مثل هر شب کسلم
غصه نشسته رو دلم میگن بازم شهید میاد یه عالمه خیلی زیاد گروه کر: ای ایران.ای مرز پر گوهر.زنده باد.ایران.ای ایران مهرزاد: دسته گلای بی زبون فریدون آسرایی : گمشده های بی نشون مهرزاد: یه ریزه خاکسترشون فریدون: دو حلقه انگشترشون مهرزاد: یه تیکه استخون سرد فریدون: یه شاخه گل یه بال و پر مهرزاد: یه دکمه ی پیرهنشون فریدون آسرایی : یه ذره خاک تنشون مهرزاد: تابوتای یه اندازه فریدون: تو هرکدوم یه سربازه مهرزاد: بادی که شیون می زنه فریدون: ابری که بر تن می زنه مهرزاد: تابوتا خیسه آب می شن فریدون: دسته گلا خراب می شن مهرزاد: می پیچه تو شهر و دهات فریدون: عطر سلام و صلوات مهرزاد: آی مادرای مهربون فریدون: بچه هاتون بچه هاتون مهرزاد: دسته گلایی که دادین فریدون آسرایی : به جبهه ها فرستادین فریدون: حالا با تابوت اومدن مهرزاد: با بوی باروت اومدن فریدون: سر ندارن پا ندارن مهرزاد: شوق تماشا ندارن فریدون آسرایی : مادر از خدا می خوان مهرزاد: با گریه و دعا می خوان فریدون: تابوتاشونو باز کنن مهرزاد: بچه هاشونو ناز کنن اما بویی عجیب میاد بو کنی بوی سیب میاد میگن کسی که پا بشه راهی جبهه ها بشه سر به بیابون بذاره تو عاشقی جون بزاره اونجا که افتاب می شینه خواب گلستون می بینه بچه های عزیزم باغ گلای سیبم رو عشقتون پا نذارین ایرانو تنها نزارین میهن رو تنها نزاری پــــــروازه خانوم
|
1394/03/31 21:45:55
سلااااااااااااااام چطوری تو دختر قشنگ ترین لحظه.... لحظه ی بوسیدن پیشونی کسیه که قلبش سند خورده به نامت.... |
|
1394/03/31 22:27:27
همینو پخ کن خب ######
|
|
1394/04/02 23:20:05
چه بی احساس رد میشی چه با احساس میخندی
فقط رو زندگی من داری چشماتو میبندی به تو نزدیکتر میشم تو از من دورتر میشی دارم دیوونه تر میشم داری مغرورتر میشی هنوزم پای تو گیرم هنوزم رو تو حساسم یه کاری با دلم کردی که هیچکیو نمیشناسم کسی حال ِ منو جز تو نه میدونه نه میپرسه نرو میترسم از رفتن تو اینجایی دلم قرصه نیستی ، فدای یه تار موت به همه میگم یه دوستی ساده بود برو و باش به فکر حفظ آبروت ببینم قد من کی تعصب داره روت از حال ِ خراب این روزا نگم برات خدایی سفره ی دلو اگر برات وا کنم میبینی منم بد آوردم راستش توی نبود تو کم آوردم ولی تو چقد راحت ولم کردی بعد تو به هیچکسی دلم گرم نی با اینکه تو با غرورت لهم کردی هنوزم دلم میخواد که برگردی میگفتی که عاشقم بودی نه میخواستی نه میتونی تو از من رد شدی ساده تو با هیشکی نمیمونی هنوزم پای تو گیرم هنوزم رو تو حساسم یه کاری با دلم کردی که هیچکیو نمیشناسم کسی حال ِ منو جز تو نه میدونه نه میپرسه نرو میترسم از رفتن تو اینجایی دلم قرصه ببینم ، راست بگو خدایی توام دلت راضیه به این جدایی من که اینروزا انقدر افسردم که تو هر مدل قرصه بگی دست بردم نه واسه آرامشم چون باید آماده شم واسه دوست داشتنی که درگیر تاوانشم اونم برا کسی که اصن معلوم نی کجاست و منه ساده دنباله آمارشم من ، چشم از تو برنمیداشتم هیچوقت هیچی واست کم نمیذاشتم تو سر تا پا همش ایراد بودی و من روی نقطه ضعفات دست نمیذاشتم هنوزم پای تو گیرم هنوزم رو تو حساسم یه کاری با دلم کردی که هیچکیو نمیشناسم کسی حال ِ منو جز تو نه میدونه نه میپرسه نرو میترسم از رفتن تو اینجایی دلم قرصه پــــــروازه خانوم
|
1394/04/02 23:22:23
----------- سلاااااااااااام چطورررررررررررررری عروس خانوم خوبی ؟ خوش میگذره شکر مشغله کاری دارم در حد لالیگا ... درسم تموم شد در پی کارای مدرکمم ... این سرور جدید مهلت زیاده ایشاااا ... 30 یا 60 روزه بیاد منم ثبت نام میکنم پــــــروازه خانوم
منوی کاربری
|
||