توی این بازی ها ذاتا دستم چسبونکیه و غارتگرم ... غارت رو هم ببندن من یکی خفه میشم
انصافا اگر غارت نباشه به هیچ وجه نمیشه از پس تامین منابع بر اومد .
amir.h.ahmadi
خوب این بده بالاخره باید یکجوری دست (غارت کنندگان بی موقع )را هم ببندی.
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
:lol::lol::lol: توی این بازی ها ذاتا دستم چسبونکیه و غارتگرم ... غارت رو هم ببندن من یکی خفه میشم :lol::lol::lol:
انصافا اگر غارت نباشه به هیچ وجه نمیشه از پس تامین منابع بر اومد .
[quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div]خوب این بده بالاخره باید یکجوری دست (غارت کنندگان بی موقع )را هم ببندی.[/div][/quote]
فکر کنم بشه تاپیکها رو ویرایش کرد . هر کدوم از بچه ها نظر خاصی اگه داره و بقیه هم موافقن ، بگید که یکجا کنم و حد اقل یه جواب از مسئولین در یک پکیج استثنایی بگیریم
hitman_47
arte
عزیز دل من نمیدونم چطوری باید این کار رو بکنم !
شما میتونید از طرف این کار رو بکنید ؟ البته در این رابطه من و شما فرقی که نداریم . حرف هممون یکیه .
hitman_47
arte
جنابان کارشناس بازی یا مدیران نظر خاصی ندارن ؟
داداش گلم شما یه خصوصی به کارشناس بازی بده اگه امکانش هست که نظرشونو عمومی کنن
چون منم مشتاقم بدونم که چنین کارایی تو پروژشون هست یا نه
ممنون
فدات شم . عزیزی
فکر کنم بشه تاپیکها رو ویرایش کرد . هر کدوم از بچه ها نظر خاصی اگه داره و بقیه هم موافقن ، بگید که یکجا کنم و حد اقل یه جواب از مسئولین در یک پکیج استثنایی بگیریم :lol:
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]عزیز دل من نمیدونم چطوری باید این کار رو بکنم !
شما میتونید از طرف این کار رو بکنید ؟ البته در این رابطه من و شما فرقی که نداریم . حرف هممون یکیه .
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]arte[/b][/div][div]جنابان کارشناس بازی یا مدیران نظر خاصی ندارن ؟[/div][/quote]
داداش گلم شما یه خصوصی به کارشناس بازی بده اگه امکانش هست که نظرشونو عمومی کنن
چون منم مشتاقم بدونم که چنین کارایی تو پروژشون هست یا نه
ممنون ;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
چشه مایی داداش
چشم حتما اینکارو میکنم
احتمالا نرسیدن وگرنه حتما جواب میدادن
واقعا تایپیکت قشنگه حیفه رو هوا بمونه :roll:[/div][/quote]
قربونت برای همینه که اتحاد خوب باید داشته باشی . ضمنا عقیده دارم کارهایی که باید با اتحاد انجام داد ، وسیع تر از دفاع یا حمله به دو سه اکانت باید باشه . برای همین توی یک اتحاد هم باید با چند اکانت دوستی و ارتباط داشته باشی برای این جور کارها . من و چند تا از رفیقا برای اینکه دائم مزاحم اتحاد نباشیم با هم کارها رو مچ میکردیم و همین باعث شد در طول سرور هیچوقت از اتحاد کمک نظامی نخوایم . هر کدوم هم غارتگر بودیم و از آمار سرور هم که ثبت شده مشخصه .
amir.h.ahmadi
من اهل غارت هستم
اما تو یکی از غارتاد ممکنه یکی بهت حمله کنه اونم سنگین بعدا میخوای چی کار کنی
قربونت برای همینه که اتحاد خوب باید داشته باشی . ضمنا عقیده دارم کارهایی که باید با اتحاد انجام داد ، وسیع تر از دفاع یا حمله به دو سه اکانت باید باشه . برای همین توی یک اتحاد هم باید با چند اکانت دوستی و ارتباط داشته باشی برای این جور کارها . من و چند تا از رفیقا برای اینکه دائم مزاحم اتحاد نباشیم با هم کارها رو مچ میکردیم و همین باعث شد در طول سرور هیچوقت از اتحاد کمک نظامی نخوایم . هر کدوم هم غارتگر بودیم و از آمار سرور هم که ثبت شده مشخصه .
[quote][div][b]amir.h.ahmadi[/b][/div][div]من اهل غارت هستم
اما تو یکی از غارتاد ممکنه یکی بهت حمله کنه اونم سنگین بعدا میخوای چی کار کنی
[/div][/quote]
مسدود چرا قربونت ؟
من و شما و بقیه دوستان جمع شدیم اینجا ، میریم داخل بازی و سکه میخریم تا کسی که این سرور ها رو راه میندازه به مقصود خودش یعنی کسب در آمدش برسه و ما هم حالمون رو بکنیم . فرض کنیم شما و من و حمید و ... مسدود شدیم . خوب فقط من و شما که نیستیم ، هرکدوممون ده نفر دیگه رو همراه خودمون داریم که برای کنار هم بازی کردن و کنار ما بودن اومدن اینجا . مثلا حمید که باعث شده من بازی کنم و سکه خرج کنم . پس ممکنه باحذف یک نفر ، چندین نفر دیگه هم قید بازی رو بزنن . به طبع هیچ فروشنده ای نمیخواد مشتری خودش رو از دست بده . چون کسب و کارشه .
ضمنا همونطور که من و شما شغلی داریم که از بابتش مزدی دریافت میکنیم ، کارشناس یا کسی که باید پاسخگوی ما باشه هم ، شغلش همینه و مزدش رو داره دریافت میکنه که وارد جزئیاتش نمیشم که همون سکه هاییه که من و شما خرج میکنیم .
این پست رو هم مدت کمی نیست که درج کردم . عدم هر گونه پاسخ در این زمینه تاکنون هم کاملا در بحث کم کاری مسئولین این پیج میگنجه . کسری وقت و ... هم اصلا توجیح مناسبی نیست . چون میتونن با افزایش نیروی انسانی وقت بیشتری هم داشته باشند .
حالا که هم منِ نوعی هزینه سرور ها رو میدم ، منبع درآمد کارکنان سرور هستم ، نباید نگران مسدود شدن یا حذف باشم . نگرانی ها رو میسپرم برای کسی که باید واقعا نگران باشه .
sajad0000
ho0ha
hitman_47
grobs
چی شد مدیر جوابی نداد؟
منتظر کارشناسم
کارشناس رفته آکادمی ارتقاء بده
مدیر اومد مثله من مسدودت کرد متوجه میشی
سلام .
مسدود چرا قربونت ؟
من و شما و بقیه دوستان جمع شدیم اینجا ، میریم داخل بازی و سکه میخریم تا کسی که این سرور ها رو راه میندازه به مقصود خودش یعنی کسب در آمدش برسه و ما هم حالمون رو بکنیم . فرض کنیم شما و من و حمید و ... مسدود شدیم . خوب فقط من و شما که نیستیم ، هرکدوممون ده نفر دیگه رو همراه خودمون داریم که برای کنار هم بازی کردن و کنار ما بودن اومدن اینجا . مثلا حمید که باعث شده من بازی کنم و سکه خرج کنم . پس ممکنه باحذف یک نفر ، چندین نفر دیگه هم قید بازی رو بزنن . به طبع هیچ فروشنده ای نمیخواد مشتری خودش رو از دست بده . چون کسب و کارشه .
ضمنا همونطور که من و شما شغلی داریم که از بابتش مزدی دریافت میکنیم ، کارشناس یا کسی که باید پاسخگوی ما باشه هم ، شغلش همینه و مزدش رو داره دریافت میکنه که وارد جزئیاتش نمیشم که همون سکه هاییه که من و شما خرج میکنیم .
این پست رو هم مدت کمی نیست که درج کردم . عدم هر گونه پاسخ در این زمینه تاکنون هم کاملا در بحث کم کاری مسئولین این پیج میگنجه . کسری وقت و ... هم اصلا توجیح مناسبی نیست . چون میتونن با افزایش نیروی انسانی وقت بیشتری هم داشته باشند .
حالا که هم منِ نوعی هزینه سرور ها رو میدم ، منبع درآمد کارکنان سرور هستم ، نباید نگران مسدود شدن یا حذف باشم . نگرانی ها رو میسپرم برای کسی که باید واقعا نگران باشه .
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]چی شد مدیر جوابی نداد؟[/div][/quote]
منتظر کارشناسم :mrgreen:[/div][/quote]
کارشناس رفته آکادمی ارتقاء بده :mrgreen:[/div][/quote]
مدیر اومد مثله من مسدودت کرد متوجه میشی:lol:[/div][/quote]
مسدود چرا قربونت ؟
sajad0000
ho0ha
hitman_47
grobs
چی شد مدیر جوابی نداد؟
منتظر کارشناسم
کارشناس رفته آکادمی ارتقاء بده
مدیر اومد مثله من مسدودت کرد متوجه میشی
اره داداش حرفه شما درست ولی تا الان من 4بار مسدود شدم
.....
[quote][div][b]arte[/b][/div][div]سلام .
مسدود چرا قربونت ؟
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]چی شد مدیر جوابی نداد؟[/div][/quote]
منتظر کارشناسم :mrgreen:[/div][/quote]
کارشناس رفته آکادمی ارتقاء بده :mrgreen:[/div][/quote]
مدیر اومد مثله من مسدودت کرد متوجه میشی:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
اره داداش حرفه شما درست ولی تا الان من 4بار مسدود شدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.