سحر بلبل حکایت با صبا کرد
که عشق روی گل با ما چه ها کرد
که عشق روی گل با ما چه ها کرد
| نویسنده | پیغام |
|---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1393/11/25 19:17:03
سحر بلبل حکایت با صبا کرد
که عشق روی گل با ما چه ها کرد |
|
1393/11/30 13:49:35
دلم را آهنی کردم مبادا عاشقت گردد. ندانستم تو ای ظالم دلی آهن ربا داری
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن ![]() |
|
1393/11/30 13:58:09
یادم آید که شبی با هم از آن کوچه گذشتیم
پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
|
|
1393/11/30 14:08:18
میان ابرو و چشم تو فرق نتوان داد
بلا و فتنه ندارند امتیاز از هم پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن ![]() |
|
1393/11/30 14:10:07
ملکا ذکر تو گو یم که تو پاکی و خدایی
نروم جز به همان ره که توام راهنمایی از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
|
|
1393/11/30 19:38:09
یک چشم زدن غافل از آن ماه نباشم ...... ترسم که نگاهی کند آگاه نباشم
پــــــروازه خانوم
|
1393/12/04 11:47:52
مگذار درددل کنم و دردسر شود
ای زخم دلخراش لب از خون دل ببند دیگر قرار نیست کسی با خبر شود موسیقی سکوت صدایی شنیدنی است بگذار گفتگو به زبان هنر شود دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1393/12/04 15:34:06
در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند
به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند یکی زشب گرفتگان چراغ بر نمی کند کسی به کوچه سار شب در سحر نمی زند نشسته ام در انتظار این غبار بی سوار دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمی زند ![]() ![]() ![]() ![]() خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
![]() |
|
1393/12/05 00:28:45
درد یک پنجره را پنجره ها می فهمند
معنی کور شدن را گره ها می فهمند سخت بالا بروی ، ساده بیایی پایین قصه تلخ مرا سُرسُره ها می فهمند یک نگاهت به من آموخت که در حرف زدن چشم ها بیشتر از حنجره ها می فهمند آنچه از رفتنت آمد به سرم را فردا مردم از خواندن این تذکره ها می فهمند نه نفهمید کسی منزلت شمس مرا قرن ها بعد در آن کنگره ها می فهمند دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1393/12/05 00:31:22
![]() ![]() دین و دل بردند و قصد جان کنند الغیاث از جور خوبان الغیاث پــــــروازه خانوم
|
منوی کاربری
|
||