کلی تلاش کردم متوجه شم چرا هنگ میکنه وقتی چنتا تب از بازی رو باز میکنی
و بالا خره متوجه شدم
علت پنجره کوچک نشان گر اتک هست هرچقدر اتک های در حال رفتن و برگشتن زیاد تر باشه سریع تر هنگ میکنه مخصوصا قسمت مقصدهای مورد دلخواه وقتی تیک بزنیم اتک بدیم چون هر 20ثانیه داره اتک میره یا میاد پشت سره هم پنجره کوچک نشان گر اتک در حال رفرش هست واتک ها هم باید بهش اضافه شه سرعت میاد پایین و حالا اگر چنتا تب هم باز باشه که تو همشونم این پنجره کوچک باز هست یعنی تمام زمان در حال آپدیت و بار گزاری میمونه و * هنگ میکنه
راه حل هنگ کردن عصر پادشاهان
مدیران باید کاری کنن که این (پنجره کوچک نشان گر اتک ) فقط وقتی که تو قسمت شهر هستیم نشون داده بشه
تو صفحه هات دیگه مثل سرباز خانه اردوگاه و... اصلا وجود نداشته باشه
jahanami
کلی تلاش کردم متوجه شم چرا هنگ میکنه وقتی چنتا تب از بازی رو باز میکنی
و بالا خره متوجه شدم [b]علت پنجره کوچک نشان گر اتک هست[/b] هرچقدر اتک های در حال رفتن و برگشتن زیاد تر باشه سریع تر هنگ میکنه مخصوصا قسمت مقصدهای مورد دلخواه وقتی تیک بزنیم اتک بدیم چون هر 20ثانیه داره اتک میره یا میاد پشت سره هم پنجره کوچک نشان گر اتک در حال رفرش هست واتک ها هم باید بهش اضافه شه سرعت میاد پایین و حالا اگر چنتا تب هم باز باشه که تو همشونم این پنجره کوچک باز هست یعنی تمام زمان در حال آپدیت و بار گزاری میمونه و سیستم هنگ میکنه
[b]راه حل هنگ کردن عصر پادشاهان[/b]
مدیران باید کاری کنن که این (پنجره کوچک نشان گر اتک ) فقط وقتی که تو قسمت شهر هستیم نشون داده بشه
تو صفحه هات دیگه مثل سرباز خانه اردوگاه و... اصلا وجود نداشته باشه