خوب سی پی یو تو ببر بالا.اره سایت هم سنگینه.صبح زود با شبا خیلی راحتر میشه بازی کرد چون کسی نیست به اونصورت
دادا الان تو شرکت هستم * اینجا هم برای 4 یا 5 تا تب جواب گو هست فکر کنین یعنی باید 1دونه 1دونه جاسوس بفرستم
core i5-2320 3.00GHz
ram 4GB
من میخوام تمتم بچه های * بازو بیارم اینجا اینجوری همشون در میرن خو اونجا ون یهو 40 50 تا تب باز میکردم
jahanami
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]خوب سی پی یو تو ببر بالا.اره سایت هم سنگینه.صبح زود با شبا خیلی راحتر میشه بازی کرد چون کسی نیست به اونصورت[/div][/quote]
دادا الان تو شرکت هستم سیستم اینجا هم برای 4 یا 5 تا تب جواب گو هست فکر کنین یعنی باید 1دونه 1دونه جاسوس بفرستم
core i5-2320 3.00GHz
ram 4GB
من میخوام تمتم بچه های تراوین بازو بیارم اینجا اینجوری همشون در میرن خو اونجا ون یهو 40 50 تا تب باز میکردم
داداش برای همه اکثرا اینجوریه.اگه نتت بالا باشه که حله اگه مثل ما بدبختا پایینه که تو هم بدبختی!!!!!!
خوب دمت گرم برای منم بفروش هر موقع سرور درست شد شاید امدیم بازی
فکر نمیکنم برای سرعت باشه باشه چون با 128 همینجوره با 512 هم همینطور
فکر کنم یا تو فلش یه مشکل داره یا بخاطر هجم زیاده فلش سایت هست
jahanami
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]داداش برای همه اکثرا اینجوریه.اگه نتت بالا باشه که حله اگه مثل ما بدبختا پایینه که تو هم بدبختی!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خوب دمت گرم برای منم بفروش هر موقع سرور درست شد شاید امدیم بازی
فکر نمیکنم برای سرعت باشه باشه چون با 128 همینجوره با 512 هم همینطور
فکر کنم یا تو فلش یه مشکل داره یا بخاطر هجم زیاده فلش سایت هست
یک ایده....بچه های ما که انقدر اسپم دوست دارن یک چت روم هم براشون بزنیم...جدا از شوخی اگه چت روم بزنیم خیلی خوبه.چت روم عصر پادشاهان که بازیکنان مثل انجمن از دکمه پایین وارد اون میشد.البته باید حتما در ۲ سرور فعال عضو باشن...
یک ایده....بچه های ما که انقدر اسپم دوست دارن یک چت روم هم براشون بزنیم...:D:D:Dجدا از شوخی اگه چت روم بزنیم خیلی خوبه.چت روم عصر پادشاهان که بازیکنان مثل انجمن از دکمه پایین وارد اون میشد.البته باید حتما در ۲ سرور فعال عضو باشن...;)
یک ایده....بچه های ما که انقدر اسپم دوست دارن یک چت روم هم براشون بزنیم...جدا از شوخی اگه چت روم بزنیم خیلی خوبه.چت روم عصر پادشاهان که بازیکنان مثل انجمن از دکمه پایین وارد اون میشد.البته باید حتما در ۲ سرور فعال عضو باشن...
چند تا چتروم ساخته شد.
ریدکال هم داره ولی کسی نمیادالبته همش غیر رسمی وبود و بچه ها زحمتشو کشیدن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div]یک ایده....بچه های ما که انقدر اسپم دوست دارن یک چت روم هم براشون بزنیم...:D:D:Dجدا از شوخی اگه چت روم بزنیم خیلی خوبه.چت روم عصر پادشاهان که بازیکنان مثل انجمن از دکمه پایین وارد اون میشد.البته باید حتما در ۲ سرور فعال عضو باشن...;)[/div][/quote]
چند تا چتروم ساخته شد.
چند تا چتروم ساخته شد.
هیچی چت روم ساخته نشد.وقتی رسمی نیست از کجا بفهمن!؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]farhanhosini[/b][/div][div]یک ایده....بچه های ما که انقدر اسپم دوست دارن یک چت روم هم براشون بزنیم...:D:D:Dجدا از شوخی اگه چت روم بزنیم خیلی خوبه.چت روم عصر پادشاهان که بازیکنان مثل انجمن از دکمه پایین وارد اون میشد.البته باید حتما در ۲ سرور فعال عضو باشن...;)[/div][/quote]
چند تا چتروم ساخته شد.
ریدکال هم داره ولی کسی نمیادالبته همش غیر رسمی وبود و بچه ها زحمتشو کشیدن[/div][/quote]
هیچی چت روم ساخته نشد.وقتی رسمی نیست از کجا بفهمن!؟:|
رسمی نیست منظورم اینه که مدیرا نساختن بچه ها به صورت خود جوش ساختن.تاپیکش هم زده شد.ولی کسی نیومد.
اول سوال کن بعد وقتی دیدی من سوتی دادم از این شکلکا بزار
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
رسمی نیست منظورم اینه که مدیرا نساختن بچه ها به صورت خود جوش ساختن.تاپیکش هم زده شد.ولی کسی نیومد.
اول سوال کن بعد وقتی دیدی من سوتی دادم از این شکلکا بزار:|:|
اول سوال کن بعد وقتی دیدی من سوتی دادم از این شکلکا بزار
ماشالاه بینگو جان دادا شما که اینهمه سرور بازی کردین راه و روششم به ما یاد بده چیکار کنیم * هنگ میکنه شما چطوری بازی میکنین ؟
اعصاب مصاب داری؟
jahanami
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]رسمی نیست منظورم اینه که مدیرا نساختن بچه ها به صورت خود جوش ساختن.تاپیکش هم زده شد.ولی کسی نیومد.
اول سوال کن بعد وقتی دیدی من سوتی دادم از این شکلکا بزار:|:|
[/div][/quote]
ماشالاه بینگو جان دادا شما که اینهمه سرور بازی کردین راه و روششم به ما یاد بده چیکار کنیم سیستم هنگ میکنه شما چطوری بازی میکنین ؟
اعصاب مصاب داری؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.