رو در رو بلد نیستم بکنم؟
چیو رو در رو کنم چیزی که میدونم رو؟
واسه کی رو در رو کنم؟
مدیر انجمن هم که تمام پست ها رو پاک کرده دلت به این خوش بود هی میگی رو کن رو کن ؟
من مرید هادی ترک اوغلو ام؟
کجا دیدی به احترام بگن مرید؟
والا تنها مثالی که میتونم بزنم همین عابد
عابد جان بیا بگو من مرید هادی ام
نگو اکانت ما بگو اکانت به نفر دیگه که اول بازی 12 تا مولتی اورد بالا بعد 19 ساعت اکانت خودشو ساخت باهاشون نبرد افکار بازی کرد برد منابع داد بالا بعد هم خرید منابع کاره خیلی شاخی کرد بعد با همون 12 تا اکانت متروکه زد غارتش کرد
هیچ کدوم از تاپ تن غارت 31 تو هفته اول با نیروی خودشون متروکه نزدن
نمونه بارز اکانت دریا دلان 2 تا متروکه زد شد 8 هجوم جفت متروکه هاش 10 میلی بهش غارت دادن اون وقت یکی که 62 میل غارت زده با اکانت خودش میخواست همرو فارم کنه چیزی نداشت بره متروکه ها رو غارت کنه
اینا رو داری واسه کی میگی؟
واسه کسی که به خودت یاد داده؟
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg
رو در رو بلد نیستم بکنم؟
چیو رو در رو کنم چیزی که میدونم رو؟
واسه کی رو در رو کنم؟
مدیر انجمن هم که تمام پست ها رو پاک کرده دلت به این خوش بود هی میگی رو کن رو کن ؟:icon_4:
من مرید هادی ترک اوغلو ام؟
کجا دیدی به احترام بگن مرید؟
والا تنها مثالی که میتونم بزنم همین عابد
عابد جان بیا بگو من مرید هادی ام :icon_4:
نگو اکانت ما بگو اکانت به نفر دیگه که اول بازی 12 تا مولتی اورد بالا بعد 19 ساعت اکانت خودشو ساخت باهاشون نبرد افکار بازی کرد برد منابع داد بالا بعد هم خرید منابع کاره خیلی شاخی کرد بعد با همون 12 تا اکانت متروکه زد غارتش کرد
هیچ کدوم از تاپ تن غارت 31 تو هفته اول با نیروی خودشون متروکه نزدن
نمونه بارز اکانت دریا دلان 2 تا متروکه زد شد 8 هجوم جفت متروکه هاش 10 میلی بهش غارت دادن اون وقت یکی که 62 میل غارت زده با اکانت خودش میخواست همرو فارم کنه چیزی نداشت بره متروکه ها رو غارت کنه :icon_4:
اینا رو داری واسه کی میگی؟
واسه کسی که به خودت یاد داده؟