واقعا خیلی رو میخواد یعنی خیلی خیلی رو میخواد
خدایا از این رو ها به ما هم قسمت کن
چیزه پیدا نکرده میگه زنگ زدی رمز ازش گرفتی
والا این فرشیدتون تا قبله این که من بیام گفته بودن موسس ایران بهشت زمین هم بودن نمیدونم چرا با من هم کلام شد به کلی از اسم ایران بهشت زمین به درفش کاویانی سرور 4 تغییر اسم دادن
من با فرشیدی بزرگ تو سرور 4 مقابل هم بودیم تا این که بعد ها با هم رفیق شدیم و تک تک پلیر ها شون رو شناختم بزرگترین پلیرشون شخصی بود به اسم علی جهانی ایشون اصلا فرشید رو نمیشناسه میگم اخه اسمشم فرشیده میگه فرشید اسم خوده جناب فرشیدی بزرگ بود
حالا اون به کنار ایشون سرور 9 هم فرمودن علاوه بر موسس بودن رو اکانت فرشید سرور 4 بودن خوبه خودت هم بودی تو اون چنل وقتی عکس صاحب اکانت اصلی رو زدم در کمال پر رویی گفت این هیچی بارش نبوده و خودش پلیر اصلی بوده
اگه سرور 2 ماهه بود بازم میشد یه جوری قانع شد
تو سرور 9 که همه همدیگرو میشناختن 9 ماه با هم بازی کردن ما ایشون رو ندیدیم
کلا پیچوندی باز فرشید رو کشیدی وسط دیگه نبینم بخواهی گنده بازی در بیاری هاا
به تو هم ربطی نداره تایم انلاین بودنه من
ما هم بریم سریال مورد علاقمونو ببنیم فعلا
واقعا خیلی رو میخواد یعنی خیلی خیلی رو میخواد :icon_4:
خدایا از این رو ها به ما هم قسمت کن
چیزه پیدا نکرده میگه زنگ زدی رمز ازش گرفتی :icon_4: :icon_4:
والا این فرشیدتون تا قبله این که من بیام گفته بودن موسس ایران بهشت زمین هم بودن نمیدونم چرا با من هم کلام شد به کلی از اسم ایران بهشت زمین به درفش کاویانی سرور 4 تغییر اسم دادن :icon_4:
من با فرشیدی بزرگ تو سرور 4 مقابل هم بودیم تا این که بعد ها با هم رفیق شدیم و تک تک پلیر ها شون رو شناختم بزرگترین پلیرشون شخصی بود به اسم علی جهانی ایشون اصلا فرشید رو نمیشناسه میگم اخه اسمشم فرشیده میگه فرشید اسم خوده جناب فرشیدی بزرگ بود
حالا اون به کنار ایشون سرور 9 هم فرمودن علاوه بر موسس بودن رو اکانت فرشید سرور 4 بودن خوبه خودت هم بودی تو اون چنل وقتی عکس صاحب اکانت اصلی رو زدم در کمال پر رویی گفت این هیچی بارش نبوده و خودش پلیر اصلی بوده :icon_4:
اگه سرور 2 ماهه بود بازم میشد یه جوری قانع شد
تو سرور 9 که همه همدیگرو میشناختن 9 ماه با هم بازی کردن ما ایشون رو ندیدیم :icon_4:
کلا پیچوندی باز فرشید رو کشیدی وسط دیگه نبینم بخواهی گنده بازی در بیاری هاا
به تو هم ربطی نداره تایم انلاین بودنه من
ما هم بریم سریال مورد علاقمونو ببنیم فعلا