aziz in chizaii ke didin alakiye ba ye dorbine hasas be garma gerefte shode az badene ensan roh ke injori kharej nemishe ke az pain bere bala ya az bala bere pain ya az to dahane taraf dar biyad in chiza alakiyeee
زبان رسمی انجمن فارسی میباشد!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]sooshiyantt[/b][/div][div]aziz in chizaii ke didin alakiye ba ye dorbine hasas be garma gerefte shode az badene ensan roh ke injori kharej nemishe ke az pain bere bala ya az bala bere pain ya az to dahane taraf dar biyad in chiza alakiyeee [/div][/quote]
زبان رسمی انجمن فارسی میباشد!
کاملا واقعی ، تنها دروغش اینه که دوربین حرارتی تشخیص میده دمای اتاق از دمای بدن انسان کمتر شده
یعنی نظر مهندسی به این میگن
کلیپ هم هم جالب بود هم خنده دار
مخصوصا اون تیکه ش که زنه موقع مرگ با حجاب کامل بود خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div]:mrgreen: کاملا واقعی ، تنها دروغش اینه که دوربین حرارتی تشخیص میده دمای اتاق از دمای بدن انسان کمتر شده:mrgreen:[/div][/quote]
یعنی نظر مهندسی به این میگن :icon_13:
کلیپ هم هم جالب بود هم خنده دار :icon_4:
مخصوصا اون تیکه ش که زنه موقع مرگ با حجاب کامل بود خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم :icon_0:
کاملا واقعی ، تنها دروغش اینه که دوربین حرارتی تشخیص میده دمای اتاق از دمای بدن انسان کمتر شده
اتاقو تاریک کرده بودن ک نور های حرارتی مشخص باشه
اگه اتاق هم رنگ داشت ک اصن هیچی معلوم نبود
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]lionel10[/b][/div][div]:mrgreen: کاملا واقعی ، تنها دروغش اینه که دوربین حرارتی تشخیص میده دمای اتاق از دمای بدن انسان کمتر شده:mrgreen:[/div][/quote]
:|
اتاقو تاریک کرده بودن ک نور های حرارتی مشخص باشه :|
اگه اتاق هم رنگ داشت ک اصن هیچی معلوم نبود
دوستان فک کنم واقعیه ، همونطور که اقا حامد گفت این سرد شدن بدن رو نشون میده بعد مردن
من تو IGI2 هم ادم میکشتم رنگشون میرفت با دوربین حرارتی ، با تفاوت که اونجا یهو رنگش میپرید ولی اینجا به طور واقعی کم کم رنگش میره ..... تاپیک قفل بشه ممنون میشم مدیر
inera@att.net
دوستان فک کنم واقعیه ، همونطور که اقا حامد گفت این سرد شدن بدن رو نشون میده بعد مردن
من تو IGI2 هم ادم میکشتم رنگشون میرفت با دوربین حرارتی ، با تفاوت که اونجا یهو رنگش میپرید ولی اینجا به طور واقعی کم کم رنگش میره .....
[b]تاپیک قفل بشه ممنون میشم مدیر[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.