خوشم اومد من که تحصیلات اکادمیکشو دارم ....... میفهم که واقعیه یا نه ..... نه شما ها .... بازم از این جور چیزها پیدا کردی بذار اولین لایکش از طرفه منه .....
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
خوشم اومد من که تحصیلات اکادمیکشو دارم ....... میفهم که واقعیه یا نه ..... نه شما ها .... بازم از این جور چیزها پیدا کردی بذار اولین لایکش از طرفه منه ..... :icon_1: :icon_1:
خوشم اومد من که تحصیلات اکادمیکشو دارم ....... میفهم که واقعیه یا نه ..... نه شما ها .... بازم از این جور چیزها پیدا کردی بذار اولین لایکش از طرفه منه .....
اورین که اولین لایکش براش ماست و اینکه افرین که تحصیلاتشو داری و اینکه این فیلم الکیه الکیه
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خوشم اومد من که تحصیلات اکادمیکشو دارم ....... میفهم که واقعیه یا نه ..... نه شما ها .... بازم از این جور چیزها پیدا کردی بذار اولین لایکش از طرفه منه ..... :icon_1: :icon_1: [/div][/quote]
اورین که اولین لایکش براش ماست و اینکه افرین که تحصیلاتشو داری و اینکه این فیلم الکیه الکیه
سلام . این فیلم با دوربین حرارتی گرفته شده و تغییر حرارت رو نشون میده . (توی بازی های کامپیوتری شاید با این دوربین کار کرده باشید )
لینک:
http://bayanbox.ir/id/4461935988742738500?info
به سلامتی حرفایی که بک اسپیس پاکشون میکنه …
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]سلام . این فیلم با دوربین حرارتی گرفته شده و تغییر حرارت رو نشون میده . (توی بازی های کامپیوتری شاید با این دوربین کار کرده باشید :) )
لینک:
http://bayanbox.ir/id/4461935988742738500?info[/div][/quote]
:icon_2:
تحصیلات اکادمیک احضار روح!!!مدیتیشن!!!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خوشم اومد من که تحصیلات اکادمیکشو دارم ....... میفهم که واقعیه یا نه ..... نه شما ها .... بازم از این جور چیزها پیدا کردی بذار اولین لایکش از طرفه منه ..... :icon_1: :icon_1: [/div][/quote]
تحصیلات اکادمیک احضار روح!!!مدیتیشن!!!:icon_2::icon_2::icon_2:
تحصیلات اکادمیک احضار روح!!!مدیتیشن!!!
-------------
......
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]خوشم اومد من که تحصیلات اکادمیکشو دارم ....... میفهم که واقعیه یا نه ..... نه شما ها .... بازم از این جور چیزها پیدا کردی بذار اولین لایکش از طرفه منه ..... :icon_1: :icon_1: [/div][/quote]
تحصیلات اکادمیک احضار روح!!!مدیتیشن!!!:icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
-------------
:?: ...... :oops:
aziz in chizaii ke didin alakiye ba ye dorbine hasas be garma gerefte shode az badene ensan roh ke injori kharej nemishe ke az pain bere bala ya az bala bere pain ya az to dahane taraf dar biyad in chiza alakiyeee
soshiyant
aziz in chizaii ke didin alakiye ba ye dorbine hasas be garma gerefte shode az badene ensan roh ke injori kharej nemishe ke az pain bere bala ya az bala bere pain ya az to dahane taraf dar biyad in chiza alakiyeee
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.