[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]نظری ندارم :icon_4:[/div][/quote]
گلط کردی:icon_4:[/div][/quote]
از کلمات خاک بر سری استفاده میکنی؟
بی ادب
یادمه بچگیام چند بار این قضیه برام پیش اومد
یکی دنبال آزانس میرفت
یکی دربست
که البته تعداد این بچه مایه ها کم بود
اکثرا عینه یتیما همونجوری میرفتن خونه
ولی من همیشه با کمال خونسردی میرفتم پیش یکی از معلما و با ماشین اون بدون هیچ دردسری از بین اون جماعت بهت زده رد میشدم و میرفتم خونه(تو اون هوا مگه روش میشد منو تا دم در خونه نرسونه )
الان یاد ائن موقعا میفتم مونذم چجوریه کسی به فکرش نمیرسید یا ما خیلی پرو بودیم نمیدونم
خداا بیامرزتش خانوم رجبی رو 3.4 بار فقط اون رسوند منو آخرش بوسمم کرد داشتم پیاده میشدم
شما هم پروو بودین هم ما هنوز معلمامونو نمیشناسیم کی به کیه!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]xxxx1234[/b][/div][div]یادمه بچگیام چند بار این قضیه برام پیش اومد
یکی دنبال آزانس میرفت
یکی دربست
که البته تعداد این بچه مایه ها کم بود
اکثرا عینه یتیما همونجوری میرفتن خونه
ولی من همیشه با کمال خونسردی میرفتم پیش یکی از معلما و با ماشین اون بدون هیچ دردسری از بین اون جماعت بهت زده رد میشدم و میرفتم خونه(تو اون هوا مگه روش میشد منو تا دم در خونه نرسونه :mrgreen: )
الان یاد ائن موقعا میفتم مونذم چجوریه کسی به فکرش نمیرسید یا ما خیلی پرو بودیم نمیدونم
خداا بیامرزتش خانوم رجبی رو 3.4 بار فقط اون رسوند منو آخرش بوسمم کرد داشتم پیاده میشدم :mrgreen:[/div][/quote]
شما هم پروو بودین هم ما هنوز معلمامونو نمیشناسیم کی به کیه!:icon_4:
خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
بعد من هرچی خاستم برم بیرون مامانم گفت بتمرگ سرجات تو هنوز خوب نشدی عاخرشم نرفتم زیره بارون
اخی اکشال نداره بیا اینجا با هم بریم
الان بارون تند ولی ریز ریز میاد..همون بارونی که عاشقشمو بدون چتر زیرش قدم میزدم!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
بعد من هرچی خاستم برم بیرون مامانم گفت بتمرگ سرجات تو هنوز خوب نشدی :roll: عاخرشم نرفتم زیره بارون :([/div][/quote]
اخی اکشال نداره بیا اینجا با هم بریم:icon_12:
الان بارون تند ولی ریز ریز میاد..همون بارونی که عاشقشمو بدون چتر زیرش قدم میزدم!:oops:
خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
بعد من هرچی خاستم برم بیرون مامانم گفت بتمرگ سرجات تو هنوز خوب نشدی عاخرشم نرفتم زیره بارون
الان بارون تند ولی ریز ریز میاد..همون بارونی که عاشقشمو بدون چتر زیرش قدم میزدم!
الان 3 روزه که از خونه بیرون نرفتم !
اگر بیرون رفتید به جای منم قدم بزنید !
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
بعد من هرچی خاستم برم بیرون مامانم گفت بتمرگ سرجات تو هنوز خوب نشدی :roll: عاخرشم نرفتم زیره بارون :([/div][/quote]
الان بارون تند ولی ریز ریز میاد..همون بارونی که عاشقشمو بدون چتر زیرش قدم میزدم!:oops:[/div][/quote]
الان 3 روزه که از خونه بیرون نرفتم !:shock:
اگر بیرون رفتید به جای منم قدم بزنید !:D
خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
همونی ک میگه: هوا، هوای دو نفرس؟؟
خوش ب حاااااالتون
مباظب باش سلما نخولی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
الان بارون تند ولی ریز ریز میاد..همون بارونی که عاشقشمو بدون چتر زیرش قدم میزدم!:oops:[/div][/quote]
همونی ک میگه: هوا، هوای دو نفرس؟؟ ;) :(
خوش ب حاااااالتون
مباظب باش سلما نخولی :)
خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
همونی ک میگه: هوا، هوای دو نفرس؟؟
خوش ب حاااااالتون
مباظب باش سلما نخولی
اوه اوه اوه...
بجای من قدم نزنید پس !!!!
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]خوش ب حالت
دیشب اینجا بارون میومد
منم ک سرما خوردم شدییید
همونی ک میگه: هوا، هوای دو نفرس؟؟ ;) :(
خوش ب حاااااالتون
مباظب باش سلما نخولی :)[/div][/quote]
اوه اوه اوه...
بجای من قدم نزنید پس !!!!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.