قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی[/div][/quote]
چی همه اینجه مشدین!!! :icon_4:[/div][/quote]
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم ;)
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره ;)[/div][/quote]
معین تا 1 هفته دیه مشهدی مره!
زبونمم فوله چغوک :mrgreen:
مو خودمون کلی اونجا بودیم :mrgreen:[/div][/quote]
عههه رو نکرده بودی موسا کو تقی :icon_4:[/div][/quote]
:mrgreen:
گفتم غالفگیر کنم شما ره :D[/div][/quote]
دمتان گرم :)[/div][/quote]
وظیفه یه :icon_4:[/div][/quote]
قربونمان برن :mrgreen: :icon_4:
مگم که:
م از شهر اولم یه شهر بنا کردم یه شهرم تسخیر کردم حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم چی کار کنم؟
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]آقا جواب سوال ما چی شد؟! :([/div][/quote]
گفتم ک: اصن متوجه سوالت نشدم
بازترش میکنی؟؟[/div][/quote]
مگم که:
م از شهر اولم یه شهر بنا کردم یه شهرم تسخیر کردم حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم چی کار کنم؟
مگم که:
تسخیره شهر؟؟
تا جایی ک من یادمه هنو این قابلیت امکان بهره برداری رو نداره
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]آقا جواب سوال ما چی شد؟! :([/div][/quote]
مگم که:
م از شهر اولم یه شهر بنا کردم یه شهرم تسخیر کردم حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم چی کار کنم؟[/div][/quote]
تسخیره شهر؟؟ :shock:
تا جایی ک من یادمه هنو این قابلیت امکان بهره برداری رو نداره :roll:
مگم که:
تسخیره شهر؟؟
شهر ای گنگیزا
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]آقا جواب سوال ما چی شد؟! :([/div][/quote]
مگم که:
م از شهر اولم یه شهر بنا کردم یه شهرم تسخیر کردم حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم چی کار کنم؟[/div][/quote]
تا جایی ک من یادمه هنو این قابلیت امکان بهره برداری رو نداره :roll:[/div][/quote]
شهر ای گنگیزا
مگم که:
تسخیره شهر؟؟
شهر ای گنگیزا
هااا
اینا حسابش از هم جداس
تسخیر و بنا رو با هم یکی نکن
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]آقا جواب سوال ما چی شد؟! :([/div][/quote]
مگم که:
تا جایی ک من یادمه هنو این قابلیت امکان بهره برداری رو نداره :roll:[/div][/quote]
شهر ای گنگیزا[/div][/quote]
هااا
اینا حسابش از هم جداس
مگم که:
تسخیره شهر؟؟
شهر ای گنگیزا
هااا
اینا حسابش از هم جداس
ب م بگو باید چی کار کنم درم دیوانه مشم
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]آقا جواب سوال ما چی شد؟! :([/div][/quote]
مگم که:
شهر ای گنگیزا[/div][/quote]
هااا
اینا حسابش از هم جداس
تسخیر و بنا رو با هم یکی نکن[/div][/quote]
ب م بگو باید چی کار کنم درم دیوانه مشم :icon_14:
چاکرم داش هادی دنبالت مگشتم.
یعنی از شهر اول نمشه ؟؟؟
آخ لعنتی...
تو ایی اوضاع منابع دادم 3 تا مشاور درست کردم
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]بابا این اسی مارو اسکل نکنید :|
سه صفحه اسپم دادید ولی ج سوالشو ندادید :|
نه داداش باید با شهر دومت تسخیر کنی [/div][/quote]
چاکرم داش هادی دنبالت مگشتم.
یعنی از شهر اول نمشه ؟؟؟
آخ لعنتی...
تو ایی اوضاع منابع دادم 3 تا مشاور درست کردم :lol:
آره داداش باید شهر دومت را قصرشو 20 کنی بعد باش تسخیر کنی
یا ابلفظ...
پس م برم قصر شهر دومم ببرم بالا
دستت درد نکنه.
فعلا
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]آره داداش باید شهر دومت را قصرشو 20 کنی بعد باش تسخیر کنی
[/div][/quote]
یا ابلفظ...
پس م برم قصر شهر دومم ببرم بالا
دستت درد نکنه.
فعلا :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.