قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی[/div][/quote]
چی همه اینجه مشدین!!! :icon_4:
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
چی همه اینجه مشدین!!! :icon_4:[/div][/quote]
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم ;)
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره ;)
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره
دم خودمان گرم
[quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم ;)
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره ;)[/div][/quote]
دم خودمان گرم :lol:
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره
دم خودمان گرم
هاا
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم ;)
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
دم خودمان گرم :lol:[/div][/quote]
هاا ;)
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم ;)
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
معین تا 1 هفته دیه مشهدی مره!
زبونمم فوله چغوک :mrgreen:
مو خودمون کلی اونجا بودیم :mrgreen:[/div][/quote]
عههه رو نکرده بودی موسا کو تقی :icon_4:
یره اصن نفهمیدُم چی گفتی
چی همه اینجه مشدین!!!
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
پرچممانم خیلی بالایه یره
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]mr-esi[/b][/div][div]قصرم سطح 20 یه شهر بنا کردم یه شهر تسخیر کردم قصر شهری که بنا کردم سطحش 10 حالا مخام شهر سوم تسخیر کنم باید مشاور از شهر دیگه داشته باشم یا مشه از همی شهر اولم که قصرش دو تا شهر دره شهر سوم تسخیر کنم؟[/div][/quote]
ای معین ک مشدی نیه
ولی مو هستم ;)
مشدیا عنجمنه تسخیر کردن
معین تا 1 هفته دیه مشهدی مره!
زبونمم فوله چغوک :mrgreen:
مو خودمون کلی اونجا بودیم :mrgreen:[/div][/quote]
عههه رو نکرده بودی موسا کو تقی :icon_4:[/div][/quote]
:mrgreen:
گفتم غالفگیر کنم شما ره :D[/div][/quote]
دمتان گرم :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.