جناب اقای hooo20
شما کلا 4 تا سرور بازی کردین اون وقت تو این 4 تا سرور 2 تا کلید طلا زدید و 5 تا نقره؟؟؟
اون وقت شما که میدونید جریان چیه چرا دارید تهمت میزنید؟
فکر کنید 1 درصد این حرکت ما دزدی بوده اولین کسی که جلوی ما رو میگیره همین عصر پادشاهان هستش اینو دیگه همه قبول دارید
یکی از مدیرای غرب وحشی تو تاریخ 17 شهریور کلید طلا رسیده شهرش ساعت 8 شب
امروز ساعت 8 شب قرار بود ارشیو شه که به این بنده خدا هم که دوستمون هست اسمشون هم کیان کشوری هستش 100 تومن برسه
اما دقیقا 3 ساعت مونده به ارشیو سرور تموم شد
تو بخش کلید طلا ها هم مشاهده کنید اسمی از ایشون نیست و تعداد کلید طلا ها 22 هستش به جای 24 تا
اینجور مسایل زیاد هست پس الکی نگید من از تون خواهش میکنم به خوده حسین پلیر اکانت من کی هستم تو میدونی یا اون 3 تا دوسته اذربایجانیمون بگید بیان تو انجمن ببینیم حق باکیه؟
نامردی و خیانت رو میدونی من به چی میگم؟
سرور 60 روزه بود
اما من کی هستم تو میدونی به مدت 48 روز تو غرب وحشی بود بعد اومد تو اتحاد ما
اون وقت اتحادی که 48 روز این عضوی از اتحادشون بود و تو این 48 روز چه بلاهایی سرش اوردن اعم از زدن با مولتی و دف ندادن بهش و اخراج کردن از اتحاد وقتی کتیبه اومد تو شهر شروع کردن زدن و منی که کلا 3 روز بود باهاش اشنا شده بودم رو 9 میلیون دف ریختم تو شهراش شدم خیانت کار
یا فارمری که تو اتحاد من بود و مدیر بود از اتحاد خارج شد رفت تو غرب وحشی و ایشون رو زد شد ته مرام و معرفت من شدم خیانت کار؟؟
کجای بازی نوشته کتیبه رو نباید از هم اتحادیت بزنی؟
حالا خوبه خدا شاهده من با اکانتی که تو غرب وحشی داشتم کتیبه رو زدم شاید بگی داری اعتراف میکنی مولتی داشتی
ولی باید بهت بگم که همین من کی هستم تو میدونی کینگ ام ام جی رو خرید
یا فارمر اکانت هایی از جمله اهریمن و... مولتی هاش بودن
پس همه مولتی داشتن
این حرف درست نیست که خودش گفت من زدمش چون من همرام 5 ساعت تو راه بودن
پس ایشون ساعت 7و نیم تا 8 دقیقا یادم نیست کی بود به ما گفتن کتیبه تو شهر 9 هستش ما 4 ساعت از حمله هامون گذشته بوده و 1 ساعت دیگه میخورده
پس تو این 1 ساعت با این که سرور سوپر اکسپرس بود تنها اکانت هایی که تو شعاع 24 خونه ای بودن میتونستن بزنن در صورتی که شهر 9 یه جای پرتی بود نزدیک ترین اکانت 100 خونه فاصله داشت
در ضمن لازم به ذکره من تو 2تا حمله منجنیق گذاشته بودم حمله اولی اکادمی و اردوگاه رو زد
حمله دومی سرباز خونه و اصطبل یعنی من اصلا خزانه رو نزده بودم
میدونید چرا چون تو این بین یکی خزانه رو زده اما نیروش کاملا ترکیده و چیزی نبوده که کتیبه رو بیاره
بازم سوالی بود این ای دی گارنا من اونجا پیام بدید
hosseinjangjo
شما کلا 4 تا سرور بازی کردین اون وقت تو این 4 تا سرور 2 تا کلید طلا زدید و 5 تا نقره؟؟؟
اون وقت شما که میدونید جریان چیه چرا دارید تهمت میزنید؟
فکر کنید 1 درصد این حرکت ما دزدی بوده اولین کسی که جلوی ما رو میگیره همین عصر پادشاهان هستش اینو دیگه همه قبول دارید
یکی از مدیرای غرب وحشی تو تاریخ 17 شهریور کلید طلا رسیده شهرش ساعت 8 شب
امروز ساعت 8 شب قرار بود ارشیو شه که به این بنده خدا هم که دوستمون هست اسمشون هم کیان کشوری هستش 100 تومن برسه
اما دقیقا 3 ساعت مونده به ارشیو سرور تموم شد
تو بخش کلید طلا ها هم مشاهده کنید اسمی از ایشون نیست و تعداد کلید طلا ها 22 هستش به جای 24 تا
اینجور مسایل زیاد هست پس الکی نگید من از تون خواهش میکنم به خوده حسین پلیر اکانت من کی هستم تو میدونی یا اون 3 تا دوسته اذربایجانیمون بگید بیان تو انجمن ببینیم حق باکیه؟
نامردی و خیانت رو میدونی من به چی میگم؟
سرور 60 روزه بود
اما من کی هستم تو میدونی به مدت 48 روز تو غرب وحشی بود بعد اومد تو اتحاد ما
اون وقت اتحادی که 48 روز این عضوی از اتحادشون بود و تو این 48 روز چه بلاهایی سرش اوردن اعم از زدن با مولتی و دف ندادن بهش و اخراج کردن از اتحاد وقتی کتیبه اومد تو شهر شروع کردن زدن و منی که کلا 3 روز بود باهاش اشنا شده بودم رو 9 میلیون دف ریختم تو شهراش شدم خیانت کار
یا فارمری که تو اتحاد من بود و مدیر بود از اتحاد خارج شد رفت تو غرب وحشی و ایشون رو زد شد ته مرام و معرفت من شدم خیانت کار؟؟
کجای بازی نوشته کتیبه رو نباید از هم اتحادیت بزنی؟
حالا خوبه خدا شاهده من با اکانتی که تو غرب وحشی داشتم کتیبه رو زدم شاید بگی داری اعتراف میکنی مولتی داشتی
ولی باید بهت بگم که همین من کی هستم تو میدونی کینگ ام ام جی رو خرید
یا فارمر اکانت هایی از جمله اهریمن و... مولتی هاش بودن
پس همه مولتی داشتن
این حرف درست نیست که خودش گفت من زدمش چون من همرام 5 ساعت تو راه بودن
پس ایشون ساعت 7و نیم تا 8 دقیقا یادم نیست کی بود به ما گفتن کتیبه تو شهر 9 هستش ما 4 ساعت از حمله هامون گذشته بوده و 1 ساعت دیگه میخورده
پس تو این 1 ساعت با این که سرور سوپر اکسپرس بود تنها اکانت هایی که تو شعاع 24 خونه ای بودن میتونستن بزنن در صورتی که شهر 9 یه جای پرتی بود نزدیک ترین اکانت 100 خونه فاصله داشت
در ضمن لازم به ذکره من تو 2تا حمله منجنیق گذاشته بودم حمله اولی اکادمی و اردوگاه رو زد
حمله دومی سرباز خونه و اصطبل یعنی من اصلا خزانه رو نزده بودم
میدونید چرا چون تو این بین یکی خزانه رو زده اما نیروش کاملا ترکیده و چیزی نبوده که کتیبه رو بیاره
بازم سوالی بود این ای دی گارنا من اونجا پیام بدید
hosseinjangjo
این مطلب در 1393/06/24 18:58:05 نوشته شده است و در 1393/06/24 19:01:22 ویرایش شده است .
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg
http://www.kingsera.ir/upload/direct/s29-for-web-1200.jpg