عجیبه...
حملات گینگیز تو داستان بازی ثبت شده بودش و همه سرور ها صورت میگرفت
جالبه...
خیلی مشتاقم جواب کارشناس بازی رو در این مورد بدونم !
بعضی سرور ها اصلا گینگیز به ارتش محاصره کننده شهرای متروکه گینگیز حمله نمیکنه بعضی سرور ها حمله میکنه !
جدیدا هم که به اکانت کتیبه حمله نمیزنن!
همیشه زمان آرشیو کتیبه کل بازیکن های سرور یک طرف گینگیز ها یک طرف دیگه بودن ! ولی جدیدا گینگیز هم حذف شده !
آره عجیبه اصلا واقعیت سرور16 این بود که گینگیز ها به صاحب کتیبه حمله کردن و تونستن کتیبه رو پس بگیرن یعنی گینگیزها نقش مهمی در بازپس گیری کتیبه دارن
سرور 16 وقتش تموم شد که گنگیزا کتیبه رو پس گرفتن وگرنه گنگیز کتیبه نمیگیره فقط حمله میکنه
ehsan
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
عجیبه...
حملات گینگیز تو داستان بازی ثبت شده بودش و همه سرور ها صورت میگرفت
جالبه...
خیلی مشتاقم جواب کارشناس بازی رو در این مورد بدونم !
بعضی سرور ها اصلا گینگیز به ارتش محاصره کننده شهرای متروکه گینگیز حمله نمیکنه بعضی سرور ها حمله میکنه !
جدیدا هم که به اکانت کتیبه حمله نمیزنن!
همیشه زمان آرشیو کتیبه کل بازیکن های سرور یک طرف گینگیز ها یک طرف دیگه بودن ! ولی جدیدا گینگیز هم حذف شده ![/div][/quote]آره عجیبه اصلا واقعیت سرور16 این بود که گینگیز ها به صاحب کتیبه حمله کردن و تونستن کتیبه رو پس بگیرن یعنی گینگیزها نقش مهمی در بازپس گیری کتیبه دارن[/div][/quote]
:shock:
سرور 16 وقتش تموم شد که گنگیزا کتیبه رو پس گرفتن :| وگرنه گنگیز کتیبه نمیگیره فقط حمله میکنه :geek:
[quote][div][b]sheldon.cooper[/b][/div][div]کتیبه ای که با نامردی و خیانت به رفیق خودش ارشیو بشه جای تبریک نداره .;)[/div][/quote]
پلیری که از ترسش با مولتیش پیام بده تو... ما جا داره :mrgreen:
بعد جالبه طرف اصلا سرور 29 اکانت نداره هاا اما حرف از خیانت میزنه
قبلا میگفتن خیانت به اتحاد غرب وحشی چون من کی هستم رو راه دادم اتحادم
بعد شد خیانت به هم اتحادی برای اینکه بهش 9 میل دف دادم
بعد شد خیانت به دوست
سرور 29 هم تموم شد اسم من چقدر میدرخشه رو کاکاموجی اصلا 1 خط برا من نوشتن
ملت برات خوب نوشتن چون نمی دونن تو چه جوری ارشیو کردی فکر می کردن مردونه زدی نمی دونن تو رفیق خودش من کی هستم تو میدونی هستی اک اینترنتی و نامبر سون و همه ی این اکا مال خودت بود توی اون اتحاد رفیقتو فروختی جای کتیبه رو می دونستی وقتی فهمیدی بن شده با مولتی زدیش برو ممد فتیده نزار ریکورداتو رو کنم که می ری خود کشی می کنی
تشویقش کنید بچه ها 12 ملیون نیرو زده توی دیوار رفیق خودش که بن شده و قبلا شهر کتیبه رو بهش گفته همیچین کتیبه ای به نظر شما جای تبریک داره؟؟؟؟
همینجور تشویق کنید
اینقدر هم 12 ملیون 12 ملیون نکن تو جای کتیبه رو می دونستی وقتی بن شد محافظا بک خوردن اون 12 ملیونی که یه هو رفت روی امتیاز دفایی من کی هستم تو می دونی حمله های اخر غرب وحشی بود
[quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]سرور 29 هم تموم شد :mrgreen: اسم من چقدر میدرخشه رو کاکاموجی :icon_4::icon_4: اصلا 1 خط برا من نوشتن :icon_4:[/div][/quote]
ملت برات خوب نوشتن چون نمی دونن تو چه جوری ارشیو کردی فکر می کردن مردونه زدی نمی دونن تو رفیق خودش من کی هستم تو میدونی هستی اک اینترنتی و نامبر سون و همه ی این اکا مال خودت بود توی اون اتحاد رفیقتو فروختی جای کتیبه رو می دونستی وقتی فهمیدی بن شده با مولتی زدیش برو ممد فتیده نزار ریکورداتو رو کنم که می ری خود کشی می کنی;)
تشویقش کنید بچه ها 12 ملیون نیرو زده توی دیوار رفیق خودش که بن شده و قبلا شهر کتیبه رو بهش گفته همیچین کتیبه ای به نظر شما جای تبریک داره؟؟؟؟
همینجور تشویق کنید ;)
اینقدر هم 12 ملیون 12 ملیون نکن تو جای کتیبه رو می دونستی وقتی بن شد محافظا بک خوردن اون 12 ملیونی که یه هو رفت روی امتیاز دفایی من کی هستم تو می دونی حمله های اخر غرب وحشی بود
سرور 29 هم تموم شد اسم من چقدر میدرخشه رو کاکاموجی اصلا 1 خط برا من نوشتن
ملت برات خوب نوشتن چون نمی دونن تو چه جوری ارشیو کردی فکر می کردن مردونه زدی نمی دونن تو رفیق خودش من کی هستم تو میدونی هستی اک اینترنتی و نامبر سون و همه ی این اکا مال خودت بود توی اون اتحاد رفیقتو فروختی جای کتیبه رو می دونستی وقتی فهمیدی بن شده با مولتی زدیش برو ممد فتیده نزار ریکورداتو رو کنم که می ری خود کشی می کنی
همینجور تشویق کنید
اخه گلابی یه چی بگو جلو 4 تا ادم باور کنن . درست زدیم با نامرد ی دوس داشتیم حرفیه؟ همه فکر میکردن شهر 3 هست کتیبه و ما خواستیم 3 رو بزنیم که رهام زنگ زد گفت طرف هر چقدم شوت باشه نمیزاره شهری که همه دارن میزننش و گفت یا باید شهر 7 باشه یا 9 که مام دیدیم 7 کامل 0 شده و فقط 9 مونده . ساعت 12 ظهر زمانبندیا رو اوکی کردیم 9 شب بخوره که طرف ساعت 7 غروب زنگ زد به اریا گفت کتیبه شهره 9 هست بزنید که به یاده اس 5 داشت اون شهرو میزد که کتیبه دست غریبه نیوفته بیچاره خبر نداشت نسخشو از قبل پیچیده بودیم . میدونی چرا؟ چون دفعه ی دوم کتیبه اومد وسط نقشه ما کل نیروهامونو زدیم رفت دیوار این اومد ورداشت جالب ترش اینه طرف جمعا 1 روزم تو اتحاده ما نبود هر کی هم باشه با خودش میگه این برا دف اومده بعد ارشیو راحت ترک اتحاد میزنه بالاخره بالا بری پایین بیای کتیبه رو ما نمیزدیم زمانبندیای غرب وحشی ساعت 12 شب میخوابید و اکانت به یاد اس 5 کتیبه رو میزد راستی معرفی نکردی کی هستی مردشی بیا گارنا رو در رو ببینم چرا خالی میبندی؟ شایدم از سوزشته که کتیبه رو ما ارشیو کردیم در حالی که هر 3 شی ارشیو رو با خیال راحت رفتیم خوابیدیم جزئیات بیشترم خواستی میدیم اون من کی هستم تو میدونی اینقد نوب بود که تا حملات غرب وحشیو میدید به ما پیام میداد که به ما انتقال بده حالا که 0 شد ما هم کتیبه رو ارشیو کردیم از موسس تا اخرین نفره غرب وحشی رفت تو دیوارمون
[quote][div][b]sheldon.cooper[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]سرور 29 هم تموم شد :mrgreen: اسم من چقدر میدرخشه رو کاکاموجی :icon_4::icon_4: اصلا 1 خط برا من نوشتن :icon_4:[/div][/quote]
ملت برات خوب نوشتن چون نمی دونن تو چه جوری ارشیو کردی فکر می کردن مردونه زدی نمی دونن تو رفیق خودش من کی هستم تو میدونی هستی اک اینترنتی و نامبر سون و همه ی این اکا مال خودت بود توی اون اتحاد رفیقتو فروختی جای کتیبه رو می دونستی وقتی فهمیدی بن شده با مولتی زدیش برو ممد فتیده نزار ریکورداتو رو کنم که می ری خود کشی می کنی;)
همینجور تشویق کنید ;)
اینقدر هم 12 ملیون 12 ملیون نکن تو جای کتیبه رو می دونستی وقتی بن شد محافظا بک خوردن اون 12 ملیونی که یه هو رفت روی امتیاز دفایی من کی هستم تو می دونی حمله های اخر غرب وحشی بود[/div][/quote]
اخه گلابی یه چی بگو جلو 4 تا ادم باور کنن . درست زدیم با نامرد ی دوس داشتیم حرفیه؟ همه فکر میکردن شهر 3 هست کتیبه و ما خواستیم 3 رو بزنیم که رهام زنگ زد گفت طرف هر چقدم شوت باشه نمیزاره شهری که همه دارن میزننش و گفت یا باید شهر 7 باشه یا 9 که مام دیدیم 7 کامل 0 شده و فقط 9 مونده . ساعت 12 ظهر زمانبندیا رو اوکی کردیم 9 شب بخوره که طرف ساعت 7 غروب زنگ زد به اریا گفت کتیبه شهره 9 هست بزنید که به یاده اس 5 داشت اون شهرو میزد که کتیبه دست غریبه نیوفته :lol: بیچاره خبر نداشت نسخشو از قبل پیچیده بودیم . میدونی چرا؟ چون دفعه ی دوم کتیبه اومد وسط نقشه ما کل نیروهامونو زدیم رفت دیوار این اومد ورداشت جالب ترش اینه طرف جمعا 1 روزم تو اتحاده ما نبود هر کی هم باشه با خودش میگه این برا دف اومده بعد ارشیو راحت ترک اتحاد میزنه ;) بالاخره بالا بری پایین بیای کتیبه رو ما نمیزدیم زمانبندیای غرب وحشی ساعت 12 شب میخوابید و اکانت به یاد اس 5 کتیبه رو میزد :icon_4: :icon_4: راستی معرفی نکردی کی هستی مردشی بیا گارنا رو در رو ببینم چرا خالی میبندی؟ :icon_4: شایدم از سوزشته که کتیبه رو ما ارشیو کردیم در حالی که هر 3 شی ارشیو رو با خیال راحت رفتیم خوابیدیم :icon_4: :icon_4: جزئیات بیشترم خواستی میدیم :lol: اون من کی هستم تو میدونی اینقد نوب بود که تا حملات غرب وحشیو میدید به ما پیام میداد که به ما انتقال بده :lol: حالا که 0 شد ما هم کتیبه رو ارشیو کردیم از موسس تا اخرین نفره غرب وحشی رفت تو دیوارمون :icon_4:
آقا شیرینی به کنار
اما وقتی گروه پولشون رو گرفتن تو انجمن آن باشید که یه تاپیک بزنیم بنده خدا با پولی که از کتیبه میگیره چی بخره
داداش پول رو گرفتی تردید نکن برو آیفون آخرین مدلشو بگیر حالشو ببر
زندگی دو رو داره یکی خوبه اون یکی بد اما انگار کلا روشو از ما برگردونده نه میتونیم خوبیشو بفهمیم نه بدیشو
آقا شیرینی به کنار
اما وقتی گروه پولشون رو گرفتن تو انجمن آن باشید که یه تاپیک بزنیم بنده خدا با پولی که از کتیبه میگیره چی بخره
داداش پول رو گرفتی تردید نکن برو آیفون آخرین مدلشو بگیر حالشو ببر :icon_5:
آقا شیرینی به کنار
داداش پول رو گرفتی تردید نکن برو آیفون آخرین مدلشو بگیر حالشو ببر
والا 4 نفریم تقسیم بر 4 کنیم میشه نفری 300 به نظره شما با 300 تومن میشه گوشی خرید؟
[quote][div][b]kaya1[/b][/div][div]آقا شیرینی به کنار
داداش پول رو گرفتی تردید نکن برو آیفون آخرین مدلشو بگیر حالشو ببر :icon_5:[/div][/quote]
والا 4 نفریم تقسیم بر 4 کنیم میشه نفری 300 :roll: به نظره شما با 300 تومن میشه گوشی خرید؟ :oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.