اره خیلی خوبه من خودم پلیرش بود برا 4 سرور مولتی نداشت اصلا حتی یه دف سازم نداشت
تازه سکه هم نمیزنه فقط همون 125 تا
پلیر کی بودی ؟
پلیر
نه علی اشتباه نکن پلیر pelyers بود
این مطلب در 1393/06/20 15:48:14 نوشته شده است و در 1393/06/20 15:48:39 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
نظر شما هم اینه ؟؟؟
واقعا بدون مولتی غارت میکنه؟[/div][/quote]
اره خیلی خوبه من خودم پلیرش بود برا 4 سرور مولتی نداشت اصلا حتی یه دف سازم نداشت
تازه سکه هم نمیزنه فقط همون 125 تا:ugeek:[/div][/quote]
:shock: :|
پلیر کی بودی ؟ :|[/div][/quote]
پلیر :icon_4:[/div][/quote]
نه علی اشتباه نکن پلیر pelyers بود :icon_4:
این کیه میاد از اینتاپیک های داغون میزنه بابا نسازین تو رو خـدا از اینا اونوقت میگن چرا انجمن خراب شده. جالبش اینجاست که اخر این تاپیک ها همش میشه اسپم
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
این کیه میاد از اینتاپیک های داغون میزنه :lol: بابا نسازین تو رو خـدا از اینا اونوقت میگن چرا انجمن خراب شده. جالبش اینجاست که اخر این تاپیک ها همش میشه اسپم
[quote][div][b]alixfazl[/b][/div][div][quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div]من عمه ی خودمو به همه ی اینا ترجیج میدم[/div][/quote]
منم همین طور:roll:[/div][/quote]
منم همینطور:roll:
به نظر من گروبز عظیم الجثه با بازی رویاییش بهترین و قدرمند ترین باز یکوون عصر پادشاهان بید.
عظیم الجثه ؟!!!!!
من نظری ندارم تا سکه تو بازی باشه نمیشه سطح تعیین کرد
بله عظیم الجثه.من از نزدیدک دیدمش قدش 65 سانت است و وزنش هفت یا هشت کیلو خیلی عظیم و عضلانی بود.
نکند گوشمالی میخواهی که از من سوال میکنی؟
ایدی گارنا:22534916
دیدار همه دوستان قبل از شروع مدارس
30 شهریور ساعت 22_ انجمن بینگو - ادرس خصوصی
اطلاع دهید
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]عموبیلی[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]عموبیلی[/b][/div][div]به نظر من گروبز عظیم الجثه با بازی رویاییش بهترین و قدرمند ترین باز یکوون عصر پادشاهان بید.[/div][/quote]
:mrgreen: عظیم الجثه ؟!!!!!
:) من نظری ندارم تا سکه تو بازی باشه نمیشه سطح تعیین کرد[/div][/quote]
بله عظیم الجثه.من از نزدیدک دیدمش قدش 65 سانت است و وزنش هفت یا هشت کیلو خیلی عظیم و عضلانی بود.:icon_12:
نکند گوشمالی میخواهی که از من سوال میکنی؟[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.